2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

N nimolik senin kızın okursa da sana çekerse pek güzel olur kiz maviş mavis
O kadar uğraş verdik hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah canım. Cinsiyet hiç önemli değil. Benimde içinden kız geçiyor herhalde 12. Haftada öğreniriz

O kadar uğraş verdik hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah canım. Cinsiyet hiç önemli değil. Benimde içinden kız geçiyor herhalde 12. Haftada öğreniriz
Öyle tabiki zar zor elde ediyoruz o evlat sevgisini tadalim hiç önemli değil ne olduğu. Ay evet önce seninkini ogrenicez insallah

Öyle tabiki zar zor elde ediyoruz o evlat sevgisini tadalim hiç önemli değil ne olduğu. Ay evet önce seninkini ogrenicez insallah
Benden önce O ozdenkocak88 öğreniriz gibi geliyor o benden 3 gün falan önde sonra benimle olan S sunshine__ var baya ard arda öğreneceğiz galiba ya bu durumlara gelebileceğimi hiç düşünmüyordum. Sanki hiç gerçekleşmeyecekmiş gibi geliyordu

Evet pes pese siralanacak Allahin izniyleeeeevet o kadar uzaktı ki durup durup karnımı seviyorum çok çok başka birsehmis çok şükür rabbim sonuna kadar götürsün insallah

kızlar doktorum beni tekrar 9. Haftamda muayeneye çağırdı. En son perşembe günü kontrolde 6 haftalıktı kalp atışını duymuştuk. Ama ben çok sabırsızım sürekli onu görmek istiyorum cuma günü için yakınımda bir doktordan randevu aldım ultrason için hamile gibi hissetmiyorum arada bulantılar oluyor o kadar o yüzden sürekli endişe ediyorum bu 9 ay nasıl geçer hiç bilmiyorum

Canım ben 8 haftalık oldum bugün ayda 1 çağırıyor doktorum 12. Haftada gideceğim bende de hala kusacak kadar mide bulası yok. Bende tam olarak hamile gibi hissetmiyorum sürekli bende görmek istiyorum ama ayda bir gideceğim inşallah bebeğimize bir şey olmaz. Endişe yapıyorum

Daha çok erken hissetmek için ondan galiba sağlıkla dogsunlqr insallah

Acaba günlerinizi adet tarihinize göremi yoksa transfer tarihinize göremi hesaplıyorsunuz? İnternetten bakınca ikisi arasında fark çıkıyor

Acaba günlerinizi adet tarihinize göremi yoksa transfer tarihinize göremi hesaplıyorsunuz? İnternetten bakınca ikisi arasında fark çıkıyor
Benim 1 gün fark çıkıyor ve adet tarihine göre bakıyor doktorum. Eğer adet tarihiniz belli değilse 5. Embriyosu için transferden 19 gün, 3. Gün ise 17 gün geri satın adet tarihiniz oluyor

Benim karın altımda sadece bir noktada (oda sağ karın altı ) 2 gündür böyle bi batma hissi var bebek varda sanki tekme atıyor gibi düşünün (oysa bebek daha çok küçük ) kasıklarımda degil göbeğimde migde de degil karın göbek deligimin hemen alt izanda sağ tarafta bu neden olur yani ben şuan 8+3 falanım bu süreçte kese yukarı çıkmamıştır daha herhalde dün ağır kaldırdım acaba ondan mı vallahi çözemedim telaşta yaptım

Canım doktoruna sordun mu? Telaş yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Benimde oralarda ağrılarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…