- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 48
- 28
O zaman bence hiç telaş yapma canım ya. Zaten çok şiddetli bir ağrı değilCagnım doktorcum kan görmedikçe birde şiddetli agrın olmadıkça beni arama diyor![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bence hiç telaş yapma canım ya. Zaten çok şiddetli bir ağrı değilCagnım doktorcum kan görmedikçe birde şiddetli agrın olmadıkça beni arama diyor![]()
Cnmmm gozun aydinnnn Allah sagsalim kucagina almayi da nasip etsin insallahKızlar 5+5 hafta keseyide kalbide duydukkkkk
yanlıs yere yazdım sanırım ama daha önce yasayan vardır belkiarkadaslar merhaba sat18mart benim 5+4 de kese 3mm gözüktü 6+5 de karından kese 9mm ölçüldü bebek yoktı doktoe kese haftaya göre kücük dedi 15gün sonra bıdaha gel dedi benim hic bi hamilelik belirtm yok 7+3 oldum hic bisi yok ilk gebeligimde bulantı vs olmuştı hep bun da sadece keskin bel ağrım oluyor gün içinse birkaç kez bir de yeşil sümüksü akıntım var doktor alıntı için sirkeli su ile vajinal duş önerdi bir de ilişki tarihim 3nisan öncesi sonrası hep korunmustum geç döllenme ihtimali yok o yüzden böyle bi durum yasayıp bebeği gören oldu mu? 6+5 de gidince kalbini duyarım diye gitmiştim doktor olumlu da konusmadı olumsuz da konusmadı 15gün sonra gel dedi
Senınkı dr kız canımcınsıyetler bellı olunca hedıyemı ısterım ona gore
![]()
Ben varımKızlar ya surekli aç hissediyorum kendimi ne yersem yiyim tokluk hissi yaratmiyor var mı aranızda aynı sorunu yasayan hatta sürekli açım diye 1 saat önce ağlama krizine girdim![]()
Üsteki mesaj yanlış oldu sohrapBen varım![]()
Canım vajinadan mi bakıldı sesine bazen geç duyulabiliyor 9. Haftaya kadar normal karşılıyor doktorlararkadaslar merhaba sat18mart benim 5+4 de kese 3mm gözüktü 6+5 de karından kese 9mm ölçüldü bebek yoktı doktoe kese haftaya göre kücük dedi 15gün sonra bıdaha gel dedi benim hic bi hamilelik belirtm yok 7+3 oldum hic bisi yok ilk gebeligimde bulantı vs olmuştı hep bun da sadece keskin bel ağrım oluyor gün içinse birkaç kez bir de yeşil sümüksü akıntım var doktor alıntı için sirkeli su ile vajinal duş önerdi bir de ilişki tarihim 3nisan öncesi sonrası hep korunmustum geç döllenme ihtimali yok o yüzden böyle bi durum yasayıp bebeği gören oldu mu? 6+5 de gidince kalbini duyarım diye gitmiştim doktor olumlu da konusmadı olumsuz da konusmadı 15gün sonra gel dedi
Ay çok kotu bir his yaaaBen varım![]()
yok karından baktı ama bebek bile yok ki ultrasomu ekliyorım yolk sac bile yok ve kese kücül haftana göre dediCanım vajinadan mi bakıldı sesine bazen geç duyulabiliyor 9. Haftaya kadar normal karşılıyor doktorlar
Karından daga geç görünebilir çünkü daha çok küçük endişe etme ters bir durum olsaydı doktorun söylerdi bir sekildeeyok karından baktı ama bebek bile yok ki ultrasomu ekliyorım yolk sac bile yok ve kese kücül haftana göre dedi
insallah bakalım cuma günü baska doktora gidicem o zaman her sey belli olur diye düşünüyorumKarından daga geç görünebilir çünkü daha çok küçük endişe etme ters bir durum olsaydı doktorun söylerdi bir sekildee
Canım duygusallık bende de var herseye ağlıyorum ve o açlık bende de var ama sonra midem ağrıyorKızlar ya surekli aç hissediyorum kendimi ne yersem yiyim tokluk hissi yaratmiyor var mı aranızda aynı sorunu yasayan hatta sürekli açım diye 1 saat önce ağlama krizine girdim![]()
Ay bugün daha yoğun hissettirdi duygularımCanım duygusallık bende de var herseye ağlıyorum ve o açlık bende de var ama sonra midem ağrıyor
Ben boğa burcuyum aşırı aşırı aşırı yemek yemekten zevk alıyorum ama mide ağrısı ve yanması köyü oluyor gerçekten. O yüzden biraz bekleyerek yemek daha iyi ama 2”3 saatte bir yemek en iyisi oluyorAy bugün daha yoğun hissettirdi duygularımben normal de de yemek yemeyi çok seven biriyim böyle sevdiğim şeylerden tat almayınca kendimi kötü hissediyorum ve asiriya kaciyorum tokluk hissini yaratmak icin yemekten mi gebelikten mi bıkmıyorum bende de mide yanması olusuyor
Yedigimden Ah tat alabilsemmmBen boğa burcuyum aşırı aşırı aşırı yemek yemekten zevk alıyorum ama mide ağrısı ve yanması köyü oluyor gerçekten. O yüzden biraz bekleyerek yemek daha iyi ama 2”3 saatte bir yemek en iyisi oluyor![]()
Aaa ben alıyorumYedigimden Ah tat alabilsemmm![]()
Ay masallah masallah tatsız geliyor yediğim hersey bazen yerken içim kalkiyor onu da yiyemiyorum yemek yapasım bile yokAaa ben alıyorumzevkli zevkli yiyprum 2 saat sonra tekrar acıkıyorum
sen neden zevk almıyorsun miden mi bulanıyor
Benimde ilk zamanlar öyleydi. Yemek yiyordum yediğim ağzımda büyüyordu. Sonra o geçti şimdi de çok sık acıkıyorumAy masallah masallah tatsız geliyor yediğim hersey bazen yerken içim kalkiyor onu da yiyemiyorum yemek yapasım bile yokmasallah sana masallah
O acıkma hissi zaten hiç geçmiyor sagolsun anlasilanBenimde ilk zamanlar öyleydi. Yemek yiyordum yediğim ağzımda büyüyordu. Sonra o geçti şimdi de çok sık acıkıyorum![]()