2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba hanımlar benimde 29 nisanda 5. Gün embriyo transferim yapıldı yarın transfer gününü sayarsak 10. Gün acaba kan versem mi heyecanlıyım normalde test günüm perşembe
Merhaba bende 24 nisan transferim 5.gün embriyosu. Ben dayanamayıp 8.gün vermiştim çıkmıştı

Evet yarın yaptıracağım teşekkür ederim progestanı da vurdurmaya devam edecek miyim
Evet progestan proluton kadar etkılı deıl, ben suan proluton haftada bır yaptırıyorum,tranafer gunumden ıtıbaren yaptırıyorum, yarın 3.yu yaptırcam ınsllah..

Siz iyi bulmuşsunüz , ben alalı baya oldu en az 4 ay öyle duruyordu.Ne zaman piyasaya geleceği belli değil felan demişlerdi ama belki de gelmiştir artık umarım zorlanmadan buluruz

Siz iyi bulmuşsunüz , ben alalı baya oldu en az 4 ay öyle duruyordu.Ne zaman piyasaya geleceği belli değil felan demişlerdi ama belki de gelmiştir artık umarım zorlanmadan buluruz
4 ay once demıslerse bence gelmıstır, 24 gun once rahatlıkla bulduk, ınsallah buluruz bundan sonra da yeter kı bebıse yarasın, ne yapar eder buldururum napıyım

Canım seni ne zaman çağırdı doktor sen de 24 ünde olmuştun dimi bana pazar günü 10 gün sonra gel dedi
Bana bugun 15 gun sonra gel dedı, 23 mayıs oluyor, hesaplarıma gore 6+4 oluyor, kalp atısına cagırdı dırek.. Benımkı 3.gun embrıyosuydu bır de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…