Ben progeston kullaniyorum fakat geliyor yani idrarimdq bile kesik peynir gibi belli oluyor iyice tiksindjmKızlar lutinus fitil sizde de geri geliyor mu ? Bazen tamamı geliyor nerdeyse ama sabah yaptığım taa akşama geliyor geri, bazen de hiç gelmiyor.Ozellikle kendi çubuğuyla yapıyorum iyice ilerlesin diye, sonrasında yarım saat yatıyorum ama yine çıkıyor
Hadı bakalım, ınsallahhYarın bende kese için gün alacam çok heyecanliyim değerim güzel artmistir insallah
Evet gelıyor, ben sabah 6. 30 da koyuyorum 7.30da kalkıp hazırlanıyorum, 12 cıvarı gelmeye baslıyor, zaten vucut ıhtıyacı olanı emıyor, gerisini dısarı atıyoruzKızlar lutinus fitil sizde de geri geliyor mu ? Bazen tamamı geliyor nerdeyse ama sabah yaptığım taa akşama geliyor geri, bazen de hiç gelmiyor.Ozellikle kendi çubuğuyla yapıyorum iyice ilerlesin diye, sonrasında yarım saat yatıyorum ama yine çıkıyor
Artmıştır bence canımYarın bende kese için gün alacam çok heyecanliyim değerim güzel artmistir insallah
İnşallah öyledir ya , bazen tamamı gelmiş gibi hissediyorum o canımı sıkıyor.Bu arada lutinus piyasada yok diyorlar siz bulabildiniz mi ?BEN eskiden aldığım için 2 kutu sorun olmadı ama gebelik oluşursa bulmam gerekiyorEvet gelıyor, ben sabah 6. 30 da koyuyorum 7.30da kalkıp hazırlanıyorum, 12 cıvarı gelmeye baslıyor, zaten vucut ıhtıyacı olanı emıyor, gerisini dısarı atıyoruz
İnşallah canimm şu stres artık beni mahvetti birseyler kesinleşse de beynim rahatlasa artikArtmıştır bence canım
İnşallah canım, öyledir inşallahBen progeston kullaniyorum fakat geliyor yani idrarimdq bile kesik peynir gibi belli oluyor iyice tiksindjmama doktoruma sordum normal dedi vücut ihtiyacı olanı alir fazlasini atar diye
Ben hastanenın karsısındakı eczaneden almıstım 2 kutu, 24 nısanda transfrr olmustum o gun almıstık, bılmıyorum hıc valla, muadılı progrstan kullanıyor herkes ama allah ızın verırse en azından 12 haftaya kadar lutınus ıle drvam ederım, bunun kullanımı hem daha kolay, hem emılımı daha guzelmısİnşallah öyledir ya , bazen tamamı gelmiş gibi hissediyorum o canımı sıkıyor.Bu arada lutinus piyasada yok diyorlar siz bulabildiniz mi ?BEN eskiden aldığım için 2 kutu sorun olmadı ama gebelik oluşursa bulmam gerekiyor
Yarın vurdurcam progestan kesmediği gibi kanamam arttıProluton canım
Elhamdulillah kuzum toparladım iş güç kafamızı dağıtıyoruz adeti bekliyorum histeroskopi olacağım rahime çizik atılacakSağol kuzum Amin insallahsen nası oldun
Evet bende öyle düşünüyorum pahalı ama bu daha iyiymiş.Umarimm buluruz, bulamazsanız progestan fitile geçin dediler hastanedenBen hastanenın karsısındakı eczaneden almıstım 2 kutu, 24 nısanda transfrr olmustum o gun almıstık, bılmıyorum hıc valla, muadılı progrstan kullanıyor herkes ama allah ızın verırse en azından 12 haftaya kadar lutınus ıle drvam ederım, bunun kullanımı hem daha kolay, hem emılımı daha guzelmıs
Oncekı gebelıgımde o bende kasıntı yapmstı, kasıntı olunca agızdan almıstım, o da uyku yapmıstı, buluruz yaa bı sekılde, on sıparıs falan yaparız, kalp atısı duymaya gıdersem 4 5 kutu stok yaparım, hastanenın karsısındakı eczanelerde oluyorEvet bende öyle düşünüyorum pahalı ama bu daha iyiymiş.Umarimm buluruz, bulamazsanız progestan fitile geçin dediler hastaneden
Doktoruna dedin mi arttı diyeYarın vurdurcam progestan kesmediği gibi kanamam arttı
Söyledim gerek yok istiyorsan vurdurabilirsin dedi ben alttan muayene olunca kanamam geliyor onun lekelenmesi de hala sürüyor anlamadım her gün korkuyla yaşıyorumDoktoruna dedin mi arttı diye
Ara vermedigine çok sevindim çizik işi şansı dağa da arttiriyor diye duymuştum inşallah vesilesi bu olurElhamdulillah kuzum toparladım iş güç kafamızı dağıtıyoruz adeti bekliyorum histeroskopi olacağım rahime çizik atılacak
Muayene neden kanatıyor onuda anlamadımkiSöyledim gerek yok istiyorsan vurdurabilirsin dedi ben alttan muayene olunca kanamam geliyor onun lekelenmesi de hala sürüyor anlamadım her gün korkuyla yaşıyorum
Prolutonu vurdurun, haftada bır kere yaptırın hattaSöyledim gerek yok istiyorsan vurdurabilirsin dedi ben alttan muayene olunca kanamam geliyor onun lekelenmesi de hala sürüyor anlamadım her gün korkuyla yaşıyorum
İnşallah canım evet doktorum da ben de ara vermek istemedik. İki tane daha embriyom var. Çizik atıldıktan sonraki adette de Haziran sonu ilaç başlarız yine Temmuz gibi de transfer inşallah. Bu kez çift embriyo konulacak sanırım çünkü 1 e 2 dondurduk demişti 1 tanesini koydu negatif. Diğerlerini beraber çözecekler zannımca. Ben de çizik atmanın şansı arttırdığını duymuştum. Eşim de sağolsun rahatlattı beni tutmazsa bile üzülme yıpratma kendini bir şekilde bulur bu defa başka yere götürürüm dediAra vermedigine çok sevindim çizik işi şansı dağa da arttiriyor diye duymuştum inşallah vesilesi bu olur
Evet yarın yaptıracağım teşekkür ederim progestanı da vurdurmaya devam edecek miyimProlutonu vurdurun, haftada bır kere yaptırın hatta
Çok çok sevindim canimm vakti saati var herseyin rabbim daha fazla aratmdan nasip etsin insallahİnşallah canım evet doktorum da ben de ara vermek istemedik. İki tane daha embriyom var. Çizik atıldıktan sonraki adette de Haziran sonu ilaç başlarız yine Temmuz gibi de transfer inşallah. Bu kez çift embriyo konulacak sanırım çünkü 1 e 2 dondurduk demişti 1 tanesini koydu negatif. Diğerlerini beraber çözecekler zannımca. Ben de çizik atmanın şansı arttırdığını duymuştum. Eşim de sağolsun rahatlattı beni tutmazsa bile üzülme yıpratma kendini bir şekilde bulur bu defa başka yere götürürüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?