2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet doğru bende düşünüyorum ama zaten kanaman başlar dedi bir iki güne düşer dedi
Benim değerlerim çok yüksek zaten sadece fitil kullanıyordum kendisinden düşmesini beklersek iltihaplanma yapabilir Rahime zarar verebilir dedi .. aslında ne dedi tam anlayamadım o an kendimde değildim. Nasıl bir gündü bilmiyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Evet size mecbur kürtaj yaparlar kese büyüdüğünü için. Rabbim doğal yolla versin ne diyelim

Herkangi bir belirtiniz var mıydi? Benim de değerlerim sizin gibi. İlk 427 çıktı 2 gün sonra 1000 üstü çıktı ama tam değeri göstermiyor. Tekrar test istemedi. Beni de hem kese hem kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı. Tedirgin oldum ben de. Hamilelik belirtileri var mıydı sizde? Kusura bakmayın zaten üzgünsünuz sizi tekrar üzmek istemiyorum ama çok kafama takıldı çok çok geçmiş olsun size de

Kesinlikle öyle .. nasıl yıkıldım yine anlatamam tarifi yok.
Kese kocaman olmuş kürtaj dedi bide boş boşuna kürtaj olacam
Bu kadar yüksek değerde cıkıp boş kese olması tuhaf bende yaşadım insan cok heveslenıo ama benm değerm hep düşük devam edıyordu sizin yükselip böle olması tuhaf

Bazı doktorlar kese ve kalp için beraber çağırıyor siz kendinize stres yapmayın. Benim merkezde biraz değişik 1309 üzeri yapılan kan sonuçlarımın tam degeri görünmüyor nedeni sordum saçma sapan bişeyler söyledi.
Her hamilelik farklı inşallah siz güzel haberler alırsınız. Hamilelik belirtisi yoktu sadece göğüslerimde ağrı vardı ama zaten çok belirti yaşamamıyorum ilk hamileliğim doğal yoldan olmuştu onda da belirtim yoktu.

Bu kadar yüksek değerde cıkıp boş kese olması tuhaf bende yaşadım insan cok heveslenıo ama benm değerm hep düşük devam edıyordu sizin yükselip böle olması tuhaf
Bende emin olmak adına ikinci bir doktora daha gideyim diyorum .. kafamda kalbimde acaba kalmasın

Kese ve kalp için birlikte çağırmıştı
Pazartesine kadar bekleyip bide kendi kadın doktoruma görünüp sonrasına bakacağım artık. kafam durdu sanki.
Ben bazı doktorlara aşırı sinirleniyorum ya Allahaşkına kese için çağır sonra kalp ıcın cagırırsın ne olacak neymiş kese kalp ikisi bir arada bakılacakmış. 12 gün ben de bekledim.

Gerçekten çok zor işler bu işler Allah sonumuzu hayretsin siz de bundan sonra hep güzel hayırlı haberler alın inşallah

Hiç umudum yok ya doktorum da düşük baya ilk değerlerin 20 üstü olmasını bekleriz dedi
Yanlış anlamayın lütfen benim bir transferimde 10. Gün 30 sonra 8 cıktı gerek kalmadı bişeye. Kendiliğinden bitti. Diğer transferde kalp duyduk 6 7. Haftada kalmıs mecbur kürtaj oldum bakın bu daha zor. Bence hiç üzülmeyin en basında bunun Olması daha iyi. Kürtaj hem zaman kaybı hem acı veriyor toparlamak daha da zor. Hamile kalmakla değil önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek. Doktorum bunu demişti.

Kesinlikle katılıyorum başta sevinip sonra üzülmek o kadar zor ki keşke bana sa başta yok deselerdi o hevesi yaşamasaydım

Ne yazıkki bende de iyi haber yok.
Kese boş kalp atışını hayal ederken bebek bile görünmedi.
Keşke baştan negatif olsaydı böyle olunca çok umutlanmıştık yıkıldık yine
Yolk sac olusmus mu, kacıncı haftadasınız suan?

2 gun sonra tekrar bı doktora gorunun, acele etmeyın, yolk sac varsa bebek olusur, ama tamsmen bossa hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba, bende aynı şeyi yaşıyorum. Fakat benim yolk sac var. Hatta bir önceki muayeneye göre büyümüş ama bebek ve kalp atışı görülmedi. Dr um bu hafta görmem gerekirdi dedi ve muhtemelen boş gebelik diye devam etti. Pazartesi tekrar cagırdı eger göremezsek ilaçları keseriz yogun adetle düşer ya da kürtaj dedi. Yarın devlet hastanesine gidicem bide. Bu şekilde geç görenler epey fazla. İnşallah bizde onlardan oluruz konu sahibi arkadaşım (size yazdım ama asıl boş gebelik denilen arkadaşa idi yazdıklarım). Yolk sacın fazla büyümesi de iyi değilmiş onun küçülüp bebeğin görünmesi gerekiyormuş hakkımızda hayırlısı

Keşke bizde onlardan olsak keşke bizde görsek bi mucize olsa o kadar kötüyüm ki anlatamam kese var büyümüş değerler yükselmeye devam ediyor ama bebek yok
Bendende kan alındı bugün bilmiyorum zaten haber bilgi verende yok
Sonuçları istesem hcg 1309 da sabitlenmiş üstü çıksasa deger detayı yok yazmıyorlar.
İlaç olarak sadece progesteron fitil kullanıyorum onada şimdilik devam dedi
Bende yarına başka bir doktora gidiyim diyorum
İnşallah bir mucize olur ama hiç umudum yok
Buda görüntüsü gerçekten boş
Hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah iyi haberler alırsınız yarın

Eklentiler

• IMG_4662.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 89
Kızlarrrrrrrrrr benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Bugün transfer hariç 8.günüm, 4.gün tek embriyo..Dün yapmıştım çıkmamıştı, Allah’ım çok heycanlıyım
benim de aynı gün .. dün yaptım testi böyle cıktı aynı ama malesef bu teste hiç güvenmiyorum çünkü daha önce negatifken de bana böyle silik göstermişti

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-04 at 17.16.25.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 86
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız inşallah yavaşlardır sadece güzel düşünelim dua edelim güzel olsun. Benim üzüntüden foto çekmek ve istemek aklıma gelmedi ama Google den tıpkısınu buldum benimkinin, ekliyorum. Bana da ilaçlara devam et dedi progesteron fitil ve iğne estrofem bide oksaparla ecopirin var. Hiçbirini içmek kullanmak istemiyorum ama ümidimi de kaybetmek istemiyorum. Her şey Allah'tan..

Eklentiler

• Screenshot_20230503_185606_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 79
Seninkinde umut var bence baksana güzel görünüyor yolk sac. Tabiii bu alanda eğitimimiz yok ne desek tahminden öteye geçmiyor. İlaçları bırakma sonuç netleşene kadar
Allah yardımcımız olsun
Gelişmeleri bana yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…