Sizin transfer günü dahil mi 10. Gündü peki 15 çıktığındaBenim okadar düşük çıktı ki ilk 3 test bak 10.gun 15 12.gun 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2440 civarı Allah'tan ümit kesilmez son ana kadar hep ümit vardır benim 3.deneme belirtim hiç yoktu sadece belimde ağrı birde adet sancım vardı olmadı dedim hatta kanı rahat etmek için ver ama 12.gun testini mutlaka yap vazgeçmeden
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah, maddi manevi yiprandik cokİnan bende öyleyim. Çok umut bağlamıştım bu sefer hele başta pozitifi görüp sonradan tepe takla oldum
Kaset testler belli bir değerden sonra gösteriyor ama yinede deneyeceğimKaset testte hiç çıkmıyor benim erken gebelik çok silik çıktı ertesi gün kaset yaptım tek çizgi,pozitif olduğu halde
Canım ağlama değerin normal bence 3.gün embriyosu geç çıkar zaten hayırlı olsun3. Gün embriyosu 24 Nisan transfer olmuştum , bugün 10. Gün değerim 9.9 çıktı ne demek bu şimdi , sabahtan beri ağlıyorum
Canım ben ilk gebeligimde 11. Haftada kaybettim acını en iyi ben bilirim giden umutlar hayaller tarifi yok , Allah'ım yardımcın olsun hepimizinİnan bende öyleyim. Çok umut bağlamıştım bu sefer hele başta pozitifi görüp sonradan tepe takla oldum
Nasilll yaaa değerlerin nasıldı seninnn ay nasıl kötü bir gunmus çok korkmaya başladımNe yazıkki bende de iyi haber yok.
Kese boş kalp atışını hayal ederken bebek bile görünmedi.
Keşke baştan negatif olsaydı böyle olunca çok umutlanmıştık yıkıldık yine
Bencede bekle git kuzum sonra pişman olmaaDeğerim 2 güne bir artış göstermiyordu başta güzeldi sonradan 157 den 170 e çıktı. Gelişemiyor dedi ilaçları bıraktık kan uyuşmazlığı için iğne vurunucam artık. Başka doktora gitsem mi bilmiyorum . İkisi de gelişemedi dedi
Yaa evet keşke baştan negatif çıksa diyor insan heveslenip kursağında kalması çok kötüNe yazıkki bende de iyi haber yok.
Kese boş kalp atışını hayal ederken bebek bile görünmedi.
Keşke baştan negatif olsaydı böyle olunca çok umutlanmıştık yıkıldık yine
Bilemedim ki ya benle aynı durumda olanlar gideyim mi gitmeyeyim mi akıl verin bana. Yarın kan uyuşmazlığı için iğne vurunacam ona göre kan testi falan yapacaklarBencede bekle git kuzum sonra pişman olmaa
Değerlerim iyiydi başlangıçta 8.gün 107 sonra 318 sonrasında 1309 olunca daha kan bakmadık.Nasilll yaaa değerlerin nasıldı seninnn ay nasıl kötü bir gunmus çok korkmaya başladım
Kesinlikle öyle .. nasıl yıkıldım yine anlatamam tarifi yok.Yaa evet keşke baştan negatif çıksa diyor insan heveslenip kursağında kalması çok kötü
Hayırlısı olsun üzülme dicem ama çok zor, Allah yardımcımız olsunDeğerlerim iyiydi başlangıçta 8.gün 107 sonra 318 sonrasında 1309 olunca daha kan bakmadık.
Kısmet değilmiş ne gelir elden
Off kıyamam ya , böyle olunca insan başta hiç tutmasın diyorKesinlikle öyle .. nasıl yıkıldım yine anlatamam tarifi yok.
Kese kocaman olmuş kürtaj dedibide boş boşuna kürtaj olacam
Yolk saci felan gorunmus muyduDeğerlerim iyiydi başlangıçta 8.gün 107 sonra 318 sonrasında 1309 olunca daha kan bakmadık.
Kısmet değilmiş ne gelir elden
Kese ve kalp için birlikte çağırmıştıYolk saci felan gorunmus muydu
Başka bi doktora mı gitseniz ya. Bu kadar büyümüşken nasıl olmazKesinlikle öyle .. nasıl yıkıldım yine anlatamam tarifi yok.
Kese kocaman olmuş kürtaj dedibide boş boşuna kürtaj olacam
Gidecegim pazartesi kendi kadın doktorumada kontrol olacağım kesin dedi ama olsun bi ikinci görüş daha alayım kafamda acaba kalmasın.Başka bi doktora mı gitseniz ya. Bu kadar büyümüşken nasıl olmaz
Elhamdülillah ama insanız elimizde değil işte o kadar emek umutAllah in takdiri ben de çok kötüyüm inan , sabahtan beri ağlıyorum , ama çok şükür saglikliyiz bizi seven eşlerimiz var
Evet doğru bende düşünüyorum ama zaten kanaman başlar dedi bir iki güne düşer dediGidecegim pazartesi kendi kadın doktorumada kontrol olacağım kesin dedi ama olsun bi ikinci görüş daha alayım kafamda acaba kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?