2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Butun bunlara ragmen sılmedıler mı, ne kadar taş kalplı ınsanlar var ya, bak ben durumumu detaylı acıklamadıgım halde yanımda sısteme gırıp sıldı kadın, hakım falan ne alaka, kucuk bır yerde mı yasıyosunuz, acaba o yuzden mı ısı yokusa suruyolar

Yokya aksine büyükşehirde büyük bir ilçedeyim küçük şehirde olsa belki daha kolay olurdu diye düşündüm hatta çünkü itirazları seçim kurulu başkanı hakim olduğundan son değerlendirmeyi o yapacak denildi ya yaparım aslında ama bu süreçte sabah gidip gece kaçta bitecek olan bi görev ve görev yerinide terkedip ilaçlarımı da yapamam bolca stres yaşamak da ekstra

Canınızı sıkmayın güzel haberi almışsınız,başka doktor da bulmuşsunuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,sonrasında hangi doktora gideceksiniz ben hiç araştırmadım

Sasırdım suan, ben de ankaradayım,, hemen sılındı, ne gorev cıkmıs sıze, memur uye ıse sabah 7 aksam 7, baskan ısenız sayımdan teslım etmeye gıdeceksınız yıgılma olabılır teslım uzayabılır belkı

Bana kurum tebellüğ edemedi raporlu olduğum için personelden aradılar kuruma tebliğ edemediler ama eve ederler siZ bi görevden azlinizi isteyen dilekçe yazın dediler ve başkan olduğu söylendi ben tebligatımı görmedim bende İzmir deyim

Bu arada ben daha önce yaptım sabah 7 akşam 7 diye birşey yok maaleaef sayım be zaman biterse bazen itirazlar oluyo olay uzuyo en son tutanaklar biter başkan teslim eder memurda olsan 7 diye birsey yok maalesef

Bu arada ben daha önce yaptım sabah 7 akşam 7 diye birşey yok maaleaef sayım be zaman biterse bazen itirazlar oluyo olay uzuyo en son tutanaklar biter başkan teslim eder memurda olsan 7 diye birsey yok maalesef
En az sabah 7 aksam 7 anlamında soyledım onu, dedıgım gıbınmemur uyenın baskana gore daha kısa surede gorevı bıtıyor, baskanmıssınız da, gece yarısına kadar bıle surebılır teslım, hemen de verebılırsınız, yıgılmaya gore..

Bana tebliğ edildi, ımzaladım, hatta o kagıdı da dılekceyle ıstedıler, sıldıler sonrasında, şansınıza sızın

Canınızı sıkmayın güzel haberi almışsınız,başka doktor da bulmuşsunuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,sonrasında hangi doktora gideceksiniz ben hiç araştırmadım

VAlla bende hic bilemiyorum hic bakmadim ama sigortam koru, baskent ve medicalpark da geciyor. Burdaki doktorlari da hic bilmiuorum bulursaniz banada yazarmisiniz nasil bulunur onuda bilmiyorum hic oyle tanidik da yok etrafimda.

İnşallah dilekçem kabul olur diye dua ediyorum yani çok ayrıntılı fazla ekleri olan bi dilekçe yazdım ama muhtemelen haftaya itirazlar değerlendirilir öğreniriz

İnşallah dilekçem kabul olur diye dua ediyorum yani çok ayrıntılı fazla ekleri olan bi dilekçe yazdım ama muhtemelen haftaya itirazlar değerlendirilir öğreniriz
Kabul edılır bence, o kadar ek sunmussunz ınsan evladıysa sıler gorevı, sılmezse de Allaha emanetsınız, gerılmeyın lutfen bebeıs ıcın de ıyı deıl bu durum, hakkınızda hayırlısı olsun

Bende klinikte yaptırdım hamile olduğumu öğrendikten sonra kese kontrolünde muayene ücreti ödedim bir sonrakide ödenmeyeceğini söyledi o şekilde olacak dedi

Ya oyle mi yapcaksiniz dedim ondan sonraki 2 haftada sonrada kalp dio kafayi mi yedi bunlr ya,bide muayne ucreti istiolar smdi artik gebesiniz diio bhceci ankara muayne ucreti odemeniz lazim dio
Bana da aynı şekilde söylediler artık gebesiniz gebe muayenesi ayrı ücret alınır 21 gün geçerlidir bu ücret dediler. Yapacak birşey yok vereceğiz artık. Ben de 17 nişan da transfer olmuştum bana da 12 Mayıs'a verdiler randevuyu. Sanırım kalp atışını da duymak için öyle ayarlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…