Butun bunlara ragmen sılmedıler mı, ne kadar taş kalplı ınsanlar var ya, bak ben durumumu detaylı acıklamadıgım halde yanımda sısteme gırıp sıldı kadın, hakım falan ne alaka, kucuk bır yerde mı yasıyosunuz, acaba o yuzden mı ısı yokusa suruyolarBugün ki yaşadığım stresi anlatamam sinirimi bozdular ben hali hazırda raporluyum ve raporum cumartesi bitecek ama 10+10 kullanıp devam ettireceğim ayakta ve ağır işlerde yorucu aktivite de çalışması sakıncalıdır şeklinde yazı aldım klınıkten, halihazırdaki istirahat raporunu koydum, hergün iki adet enjeksiyonum var reçetemi ek yaptım ve enjeksiyonları yaptırdığıma dair acil girişlerimi e nabızdan indirip dilekçemin ekine koyup seçim kuruluna sundum tabi bana söylenen hakim değerlendirecek yani durduk yerde stres sahibi oldum bu kadar da şanslık bi beni bulur demiştim sizi de bulmuş
Yokya aksine büyükşehirde büyük bir ilçedeyim küçük şehirde olsa belki daha kolay olurdu diye düşündüm hatta çünkü itirazları seçim kurulu başkanı hakim olduğundan son değerlendirmeyi o yapacak denildi ya yaparım aslında ama bu süreçte sabah gidip gece kaçta bitecek olan bi görev ve görev yerinide terkedip ilaçlarımı da yapamam bolca stres yaşamak da ekstraButun bunlara ragmen sılmedıler mı, ne kadar taş kalplı ınsanlar var ya, bak ben durumumu detaylı acıklamadıgım halde yanımda sısteme gırıp sıldı kadın, hakım falan ne alaka, kucuk bır yerde mı yasıyosunuz, acaba o yuzden mı ısı yokusa suruyolar
Canınızı sıkmayın güzel haberi almışsınız,başka doktor da bulmuşsunuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,sonrasında hangi doktora gideceksiniz ben hiç araştırmadımCanim ben berfu hanimdayim. Sirf onun icin gidyorum ya o kadar iyi bi insan ama merkeze puanim 0 insallah bebegime saglikla kavusurum ve merkezle bir daha gorusmem cok ticari yaklasiyolar biz ne zorluklarla oraya geliyoruz hem maddi hem manevi pskilojimiz yerinde olmuyor. Bizi rahatlatmak yerine iyice geren bi yer.
Sasırdım suan, ben de ankaradayım,, hemen sılındı, ne gorev cıkmıs sıze, memur uye ıse sabah 7 aksam 7, baskan ısenız sayımdan teslım etmeye gıdeceksınız yıgılma olabılır teslım uzayabılır belkıYokya aksine büyükşehirde büyük bir ilçedeyim küçük şehirde olsa belki daha kolay olurdu diye düşündüm hatta çünkü itirazları seçim kurulu başkanı hakim olduğundan son değerlendirmeyi o yapacak denildi ya yaparım aslında ama bu süreçte sabah gidip gece kaçta bitecek olan bi görev ve görev yerinide terkedip ilaçlarımı da yapamam bolca stres yaşamak da ekstra
Bana kurum tebellüğ edemedi raporlu olduğum için personelden aradılar kuruma tebliğ edemediler ama eve ederler siZ bi görevden azlinizi isteyen dilekçe yazın dediler ve başkan olduğu söylendi ben tebligatımı görmedim bende İzmir deyimSasırdım suan, ben de ankaradayım,, hemen sılındı, ne gorev cıkmıs sıze, memur uye ıse sabah 7 aksam 7, baskan ısenız sayımdan teslım etmeye gıdeceksınız yıgılma olabılır teslım uzayabılır belkı
Bu arada ben daha önce yaptım sabah 7 akşam 7 diye birşey yok maaleaef sayım be zaman biterse bazen itirazlar oluyo olay uzuyo en son tutanaklar biter başkan teslim eder memurda olsan 7 diye birsey yok maalesefSasırdım suan, ben de ankaradayım,, hemen sılındı, ne gorev cıkmıs sıze, memur uye ıse sabah 7 aksam 7, baskan ısenız sayımdan teslım etmeye gıdeceksınız yıgılma olabılır teslım uzayabılır belkı
Bana kurum tebellüğ edemedi raporlu olduğum için personelden aradılar kuruma tebliğ edemediler ama eve ederler siZ bi görevden azlinizi isteyen dilekçe yazın dediler ve başkan olduğu söylendi ben tebligatımı görmedim bende İzmir deyim
En az sabah 7 aksam 7 anlamında soyledım onu, dedıgım gıbınmemur uyenın baskana gore daha kısa surede gorevı bıtıyor, baskanmıssınız da, gece yarısına kadar bıle surebılır teslım, hemen de verebılırsınız, yıgılmaya gore..Bu arada ben daha önce yaptım sabah 7 akşam 7 diye birşey yok maaleaef sayım be zaman biterse bazen itirazlar oluyo olay uzuyo en son tutanaklar biter başkan teslim eder memurda olsan 7 diye birsey yok maalesef
Bana tebliğ edildi, ımzaladım, hatta o kagıdı da dılekceyle ıstedıler, sıldıler sonrasında, şansınıza sızınBana kurum tebellüğ edemedi raporlu olduğum için personelden aradılar kuruma tebliğ edemediler ama eve ederler siZ bi görevden azlinizi isteyen dilekçe yazın dediler ve başkan olduğu söylendi ben tebligatımı görmedim bende İzmir deyim
Ay çok güzel haberrrrrMerhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45şükürler olsun
Canınızı sıkmayın güzel haberi almışsınız,başka doktor da bulmuşsunuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,sonrasında hangi doktora gideceksiniz ben hiç araştırmadım
Herkesten önce idrari yaptım ama kanı benden önce ogrendinziÇok teşekkür ederım
İnşallah dilekçem kabul olur diye dua ediyorum yani çok ayrıntılı fazla ekleri olan bi dilekçe yazdım ama muhtemelen haftaya itirazlar değerlendirilir öğrenirizEn az sabah 7 aksam 7 anlamında soyledım onu, dedıgım gıbınmemur uyenın baskana gore daha kısa surede gorevı bıtıyor, baskanmıssınız da, gece yarısına kadar bıle surebılır teslım, hemen de verebılırsınız, yıgılmaya gore..
Yaaa öyle oldu de mıHerkesten önce idrari yaptım ama kanı benden önce ogrendinzi
Kabul edılır bence, o kadar ek sunmussunz ınsan evladıysa sıler gorevı, sılmezse de Allaha emanetsınız, gerılmeyın lutfen bebeıs ıcın de ıyı deıl bu durum, hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah dilekçem kabul olur diye dua ediyorum yani çok ayrıntılı fazla ekleri olan bi dilekçe yazdım ama muhtemelen haftaya itirazlar değerlendirilir öğreniriz
Bende klinikte yaptırdım hamile olduğumu öğrendikten sonra kese kontrolünde muayene ücreti ödedim bir sonrakide ödenmeyeceğini söyledi o şekilde olacak dediBende Acıbadem de idim pozıtıf den sonra kesede benden muayene ücreti aldılar gebelik muayenesi dediler tamam dedim verdim bugun de kalp atışına baktık çıkarken gene ücret ödemeye gittim çalışan bana ücret ödemeyeceğimi bunun kontrol olduğunu söyledi yani sanki bizim hastane de gebelik olduğu İçin gebelik muayenesi yapıp akabinde ücret almamaya başladı
Sağlık olsun sizin içinde hayırlısı olsunKabul edılır bence, o kadar ek sunmussunz ınsan evladıysa sıler gorevı, sılmezse de Allaha emanetsınız, gerılmeyın lutfen bebeıs ıcın de ıyı deıl bu durum, hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla artarak devam etsin inşallah değerinizMerhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45şükürler olsun
İnşallahh, cok tesekkur ederımHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla artarak devam etsin inşallah değeriniz
Bana da aynı şekilde söylediler artık gebesiniz gebe muayenesi ayrı ücret alınır 21 gün geçerlidir bu ücret dediler. Yapacak birşey yok vereceğiz artık. Ben de 17 nişan da transfer olmuştum bana da 12 Mayıs'a verdiler randevuyu. Sanırım kalp atışını da duymak için öyle ayarlıyorlarYa oyle mi yapcaksiniz dedim ondan sonraki 2 haftada sonrada kalp dio kafayi mi yedi bunlr ya,bide muayne ucreti istiolar smdi artik gebesiniz diio bhceci ankara muayne ucreti odemeniz lazim dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?