2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben 29 martta transfer oldum kalp atışını duydum bebeği de gördüm

Kızlar benim kafam cok karıstı benim değerlerim 10. Gün 91 12. Gün 318 14. Gün 699 hep iki kattan fazla artıs var cok değilmi bunlar normalde 2 kat artması lazım değilmi

Bir kere kısacık duydum 1 2 saniye desem abartmam. Asıl bende şimdi cuma gidicem tam 8hafta oluyorum. Biraz baya üşüttüm şiddetli öksürük krizlerine girdim hastaydım daha yenı ıyılestm. 10gündür böyle gectı o yuzden bende ilk gibi olacak. İnşallah güzel haberleriniz gelecek haber verin

Kızlar benim kafam cok karıstı benim değerlerim 10. Gün 91 12. Gün 318 14. Gün 699 hep iki kattan fazla artıs var cok değilmi bunlar normalde 2 kat artması lazım değilmi
Canım öyle düşünme benim 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı ilk zamanlar tam iki kat artıp sonraki zamanlar iki katın üstünde katlandılar

Canım öyle düşünme benim 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı ilk zamanlar tam iki kat artıp sonraki zamanlar iki katın üstünde katlandılar
sorun olmuyor yani öylemi canım? her yerde 2 kat artacak yazınca sınır o sandım korktum bende sen keseyi gördünmü

Sol tarafa bakıor galiba yüz kısmı içime erkek gibi doğdu.

O ozdenkocak88 size yazıcaktım yanlıs yere yazmısım
Canım erkek olacak gibi hissiyatin kuvvetli çünkü eşim in sülalede hiç kız yok amcaları erkek amca çocukları erkek yani ben de erkek olucak diyorum sağlıklı olsun öncelikle tabiki de kız çocukta pek iyi olurdu ben Aralık doğumluyum kendim gibi Aralık doğuracaktım bir de kız doğursa idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…