- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
Canım ben 29 martta transfer oldum kalp atışını duydum bebeği de gördümMerhaba, benim de 27 mart transfer tarihim. Son adet tarihimie göre uygulamada 7+5 görünüyor. 5 gün önce ultrasonda sadece kese ve yolk sac gördük bugün 5 te yine gideceğim. İnşallah kalp atışını ve bebeği görürüm çok endişeliyimsiz duydunuz mu kalp atışını?
Bir kere kısacık duydum 1 2 saniye desem abartmam. Asıl bende şimdi cuma gidicem tam 8hafta oluyorum. Biraz baya üşüttüm şiddetli öksürük krizlerine girdim hastaydım daha yenı ıyılestm. 10gündür böyle gectı o yuzden bende ilk gibi olacak. İnşallah güzel haberleriniz gelecek haber verinMerhaba, benim de 27 mart transfer tarihim. Son adet tarihimie göre uygulamada 7+5 görünüyor. 5 gün önce ultrasonda sadece kese ve yolk sac gördük bugün 5 te yine gideceğim. İnşallah kalp atışını ve bebeği görürüm çok endişeliyimsiz duydunuz mu kalp atışını?
Canım öyle düşünme benim 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı ilk zamanlar tam iki kat artıp sonraki zamanlar iki katın üstünde katlandılarKızlar benim kafam cok karıstı benim değerlerim 10. Gün 91 12. Gün 318 14. Gün 699 hep iki kattan fazla artıs var cok değilmi bunlar normalde 2 kat artması lazım değilmi
sorun olmuyor yani öylemi canım? her yerde 2 kat artacak yazınca sınır o sandım korktum bende sen keseyi gördünmüCanım öyle düşünme benim 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı ilk zamanlar tam iki kat artıp sonraki zamanlar iki katın üstünde katlandılar
Sol tarafa bakıor galiba yüz kısmı içime erkek gibi doğdu.Merhaba bende de 21 nisandan itibaren lekelenme var yarın kalp atışı için randevum var çok üzülüyorum bazen simsiyah akıntı şeklinde geliyor doktor rahimde kanama yok bilmiyorum diyor hiçbir belirtim de yok yarın gidip kalp atışını duyamamaktan çok korkuyorum
O ozdenkocak88 size yazıcaktım yanlıs yere yazmısımSol tarafa bakıor galiba yüz kısmı içime erkek gibi doğdu.
Ben varım canım transfer günü hariç 4. Gün 166, 6. Gün 522 çıktıHanımlar aranızda ikiz gebelik yaşayan varmı,değeriniz kaç çıktı yazar mısınız
Bugun kalbimizi bile duyduksorun olmuyor yani öylemi canım? her yerde 2 kat artacak yazınca sınır o sandım korktum bende sen keseyi gördünmü
Canım erkek olacak gibi hissiyatin kuvvetli çünkü eşim in sülalede hiç kız yok amcaları erkek amca çocukları erkek yani ben de erkek olucak diyorum sağlıklı olsun öncelikle tabiki de kız çocukta pek iyi olurdu ben Aralık doğumluyum kendim gibi Aralık doğuracaktım bir de kız doğursa idimO ozdenkocak88 size yazıcaktım yanlıs yere yazmısım
Keseyi kalp atışını duydunuz mu acaba değer kaç olunca duyuluyorBen varım canım transfer günü hariç 4. Gün 166, 6. Gün 522 çıktı
Âmin canım İnşaAllah ben başka tahlil vermedim sadece keseleri gördük. Kalp atışına cuma günü gideceğimKeseyi kalp atışını duydunuz mu acaba değer kaç olunca duyuluyorhayırlı olsun sağlıkla doğsunlar
Çok şükür minnK kalp atışımızı duyduk darısı başınızaKaçta randevun kuzum hadi güzel haberler alalkm
Ben varım canım transfer günü hariç 4. Gün 166, 6. Gün 522 çıktı
Çok şükür kuzummm aminnnnÇok şükür minnK kalp atışımızı duyduk darısı başınıza
Canım keseyi görmeden doktorlar pek betaya gire belirlemiyor bunuCnm benim 10.gün 350 12.gün 819 cikti bu ikiz gebelik anlamina mi geliyor
Canım keseyi görmeden doktorlar pek betaya gire belirlemiyor bunu
Kuzum onu kese muayenesinde görür doktorun bilemeyiz. İnşaAllah gönlündeki gibi olurCnm benim 10.gün 350 12.gün 819 cikti bu ikiz gebelik anlamina mi geliyor
Öyle yaptımda bakalım iptal olmayabilirmişHastaneden bir yazı al tüp bebek tedavisi gördüğün ve ayakta durmanın sakıncalı olacağı ile ilgili bir evrak bu evrak ı itiraz dilekçesi ile sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?