2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kotu düşünme canjm ki kötü olmasın inşallah doktorlar normal karsiliyor bu durumları Rabbıme dua etmekten başka çaremiz yok

Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.
Merhaba, benim de 27 mart transfer tarihim. Son adet tarihimie göre uygulamada 7+5 görünüyor. 5 gün önce ultrasonda sadece kese ve yolk sac gördük bugün 5 te yine gideceğim. İnşallah kalp atışını ve bebeği görürüm çok endişeliyim siz duydunuz mu kalp atışını?

Bazen geç duyulabilir canım. Sıkma canını inşallah bugün görürsün

Kotu düşünme canjm ki kötü olmasın inşallah doktorlar normal karsiliyor bu durumları Rabbıme dua etmekten başka çaremiz yok
İnşallah 2 haftadır izinliyim evde sürekli yatmama rağmen oluyor doktor da kese yolk var demişti doktorlar kanamanın neden olduğunu nasıl bilemiyorlar çok can sıkıcı yarın güzel haber duymak istiyorum artık yatmaktan psikolojim bozuldu

Kızlar benim fitil bitti aile hekimim yokmuş bugün diğer doktor da yazmadı özel hasteneye gittim randevusuz almıyor uyuz oldum ya

lekelenme dün bende de oldu. doktor kan sulandırıcı iğne ve hapı kesti. bugün içim rahat etmedi doktora gittim herhangi bir kanama sorun yok çok şükür.. karın ağrısını stresten yapıyor olabilir
Aaa bende bugun hastanede idim sen kaç gibi orda idin biz 12.45 de orda İdik

Hastaneden bir yazı al tüp bebek tedavisi gördüğün ve ayakta durmanın sakıncalı olacağı ile ilgili bir evrak bu evrak ı itiraz dilekçesi ile sun

Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.
Darısı sana olsun inşallah canım seninki de kocaman olmustur baksana şuna bana 7+4 dedi o zaman sizin şuan 7+6 dır

Eklentiler

• 1E7F6EE7-0CED-4949-847B-29969130FC2E.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…