- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Ayyyy fena stresteyim birde üstüne hastalandım yorgan döşek yatıyorumGünaydın canımm heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Stres yapma duyacaksın İnşaAllah. Benim cumaya kaldıAyyyy fena stresteyim birde üstüne hastalandım yorgan döşek yatıyorum
Umarım öyle bir şey olmazGeçmiş olsun canım. Stres yapma duyacaksın İnşaAllah. Benim cumaya kaldı
Bazen gec tutunma olabiliyormus, ben normal kaset test yaptim cikti, ama belli bi degerin altinda idrarda cikmadigi hep soyleniyor zatenBen de dün test yapmıştım erken çıkmadı diye düşünüyorum , bugün de yapcaktim ama eşime söz verdim yarın kan testi yaptircam
Benim 26 nisandi transferim, dun normal kaset test yaptim cikti ama gec tutunabilir, moralinizi bozmayinSizin ne zamandı transfer tarihiniz. Benim 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün bugün hızlı gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba erken mi gebelik yok mu anlamadım
2 embriyoErken olduğunu biliyorum beklemedeyim oyüzden içim rahatSizinde tek embriyomuydu?
Tebrik ederim inşallah hamilesinizdirKızlar selam bugün 5.gün transferinin 8. Günü dayanamadım test yaptım sonuç bu şekilde.. hamileyim diyebilir miyiz. Kan tahliline cuma gideceğiz. Ne olur ne olmaz eşime söyleyemedim
Eki Görüntüle 3241778
Kaçta randevun kuzum hadi güzel haberler alalkmKızlar günaydın minnak kalp atışları için hazır mıyız
Yerleşme kanaması olabilir stres yapmaKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Benim lekelenme günlerce sürdü stres yapmamaya çalışKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
lekelenme dün bende de oldu. doktor kan sulandırıcı iğne ve hapı kesti. bugün içim rahat etmedi doktora gittim herhangi bir kanama sorun yok çok şükür.. karın ağrısını stresten yapıyor olabilirKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Canım benim 2-3 gün sürdü. Kan sulandırıcı yapıyor korkma. Biz kestik kan sulandırıcıyı geçtiKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Canım adet ağrısı bende hala devam ediyor. Sabah fitili ve ilacımı üçmeye kalktım ağrım vardı. Kan da yerleşme kanaması olabilir. Sen yine de doktoruna yine söyleKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Adet günüm yaklaşıyor o yüzden de oluyor galiba doktoruma söyledim kesmedi kan sulandiricilarilekelenme dün bende de oldu. doktor kan sulandırıcı iğne ve hapı kesti. bugün içim rahat etmedi doktora gittim herhangi bir kanama sorun yok çok şükür.. karın ağrısını stresten yapıyor olabilir
Kan değil vok sukur kahverengi leke doktorum gayet rahat bir şekilde daha da yasayabilirsin diyoCanım adet ağrısı bende hala devam ediyor. Sabah fitili ve ilacımı üçmeye kalktım ağrım vardı. Kan da yerleşme kanaması olabilir. Sen yine de doktoruna yine söyle
Nasıl bi leke canımKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Kızlar 5 haftalığım lutinus fitille birlikte kahvemsi akıntılar geliyo başına gelen var mı
Akintiyla beraber ccoook acik bir sekilde kahverengi canimNasıl bi leke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?