2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ayyyy hadi inşallah canım ya tebrik ederim seni Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah .. darısı başıma o zaman bak içim kıpırdadı biraz :)

Adet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum
Ben bekleyemem o kadar alıştım artık negatif de olsa hayırlısı artık ama..Yarın yine test yapıcam

Adet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum
Hiç üzülmeyin benim de sivilce çıkmıştı. Hatta bütün adet belirtilerini yaşadım ama şükürler olsun hamileyim o yüzden asla ümitsizliğe kapılmayın ikisinin de belirtileri aynı

Isyerindd arkadaslarin gazina geldim anam Cuma gunu tekrar kan veririm bide sali gunu esas test gunum, o gun veririm. Kaset testlerden devam
Ben de dün test yapmıştım erken çıkmadı diye düşünüyorum , bugün de yapcaktim ama eşime söz verdim yarın kan testi yaptircam

Sizin ne zamandı transfer tarihiniz. Benim 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün bugün hızlı gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba erken mi gebelik yok mu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…