- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 53
- 34
Ayyyy hadi inşallah canım ya tebrik ederim seni Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah .. darısı başıma o zaman bak içim kıpırdadı biraz :)Ben de sizin gibi erken yaptım tek çizgi çıktı , bu sabah 8 gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu , dahanamadım hastayene gittim betah baktırdım 74 çıktı endişelenip üzülmeyin, henüz idrarda çıkmıyor olabilir
Hayırlı olsun canimmmmKızlar selam bugün 5.gün transferinin 8. Günü dayanamadım test yaptım sonuç bu şekilde.. hamileyim diyebilir miyiz. Kan tahliline cuma gideceğiz. Ne olur ne olmaz eşime söyleyemedim
Eki Görüntüle 3241778
Bana 8 saatte bir almam gerektiğini söylediler 3 öğün kullandığım ilaçları özellikle progestonuBen hiç ilaçları saatinde almıyorum hiç öylr uyarıda bulunmadılar günlük almanız gereken dozu alın saat farketmez demişlerdi bana
Benimde 26 cnm yanlız değilsin belirti bende de yok göğüs hasasiyetim vardı oda çok azaldıBenim de 26 yaa zor duruyorum ama bugün hiç belirti yok korkuyorum. Göğüs ağrısı falan da yok
Bi sen bi ben dayanacaktım kız sen de mi duramadınKizlar 6.gun dayanamadim kanda test verdim 25.5 cikti, nasil sizce
Progeston kullanmıyorum benBana 8 saatte bir almam gerektiğini söylediler 3 öğün kullandığım ilaçları özellikle progestonu
Maalesef 3 öğün 2ser adettenProgeston kullanmıyorum ben
Adet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorumBenimde 26 cnm yanlız değilsin belirti bende de yok göğüs hasasiyetim vardı oda çok azaldı
Ben bekleyemem o kadar alıştım artık negatif de olsa hayırlısı artık ama..Yarın yine test yapıcamAdet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum
Hiç üzülmeyin benim de sivilce çıkmıştı. Hatta bütün adet belirtilerini yaşadım ama şükürler olsun hamileyimAdet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum
Oh çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ağzınız bal yesinHiç üzülmeyin benim de sivilce çıkmıştı. Hatta bütün adet belirtilerini yaşadım ama şükürler olsun hamileyimo yüzden asla ümitsizliğe kapılmayın ikisinin de belirtileri aynı
Aminnn çok teşekkür ederimOh çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ağzınız bal yesin
Isyerindd arkadaslarin gazina geldim anamBi sen bi ben dayanacaktım kız sen de mi duramadınşimdi iki güne bir bakmazsan nasıl rahat edeceksşn yükseldi mi diye
Ya süper benimde yarın test gunumAyyyy hadi inşallah canım ya tebrik ederim seni Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah .. darısı başıma o zaman bak içim kıpırdadı biraz :)
Ben de sabah 2 akşam 2 olarak içiyorumBana da estrofemi üçünü aynı anda içebilirsin demiştş bende öyle yapıyorum
Progeston önemli aslında şaşırdım , ben de günde 6 tane kullanıyorum , ama hormon olayı belki sizin yeterince salgılanıyor durProgeston kullanmıyorum ben
Ben de dün test yapmıştım erken çıkmadı diye düşünüyorum , bugün de yapcaktim ama eşime söz verdim yarın kan testi yaptircamIsyerindd arkadaslarin gazina geldim anamCuma gunu tekrar kan veririm bide sali gunu esas test gunum, o gun veririm. Kaset testlerden devam
Günaydın canımm heyecanla güzel haberlerini bekliyorumKızlar günaydın minnak kalp atışları için hazır mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?