Ay bunu duymak çok mutlu ediyor beniiiValla ilk defa tek hanelerden cift haneye ciktigim icin bu bile ayri mutluluk canim, topigin ugurlu geldi
Yaaa çok sevindim gözün aydın canimm katlanarak artsın inşallah değerinKizlar 6.gun dayanamadim kanda test verdim 25.5 cikti, nasil sizce
İnşallah ben de öyle umut ediyorum
Ben sabah 5 gibi uyanmistim stresten, yer basmisti bir de, vermeseydim kotu olacaktim artik. Sen de daha kotu olacaksan ve stres yapacaksan ver benceYaaa çok sevindim gözün aydın canimm katlanarak artsın inşallah değerin. Aynı gündü transferimiz bende dayanamıyorum iki gündür hele çok kötüyüm bomboşum hicbisey hissediyorum.Esim az önce hadi gidelim verelim test dedi ama cesaretimde yok
Yaaa çok sevindim gözün aydın canimm katlanarak artsın inşallah değerin. Aynı gündü transferimiz bende dayanamıyorum iki gündür hele çok kötüyüm bomboşum hicbisey hissediyorum.Esim az önce hadi gidelim verelim test dedi ama cesaretimde yok
Yani artık yeni normalim var diyelimBeklemek cok zor ve heyecan verici, normal hayatiniza döndünüz mü ?
Yani artık yeni normalim var diyelimasla iş yaptirmiyor eşim sadece yemek işini ben yapıyorum o da malzemeleri o veriyor öyle yapıyorum çoğunlukla dinlenme halindeyim. Arada dışarı çıkıp bı nefes alıyorum biraz yürüyüp eve dönüyorum. Bu duzene de alisacagiz inşallah yeterki bebisler iyi olsunlar
Cesaret edebilirsem inşallahBen sabah 5 gibi uyanmistim stresten, yer basmisti bir de, vermeseydim kotu olacaktim artik. Sen de daha kotu olacaksan ve stres yapacaksan ver bence
Üzülüyorum sonra ya ordalarsa kendine gel diyorum ama elimde değil bazı şeylerOyle dusunmeyin ben 7.güne kadar 0 belirtydim. 8.gün kasık ve bel agrisi basladi dedim bi idrar testi yapayim cikti 2 kere de kan verdim katlanmis. Herkeste belirti, kanama agri olmayabilir. Ayrica belirti beklemek insani yaniltiyor bu kadar ilaç, igne kullanarak deli gibi hormob aliyoruz. Siz evrene guzel mesaj verin konuşun ben hep orda olup olmadigini bilmeden konustum.
Üzülüyorum sonra ya ordalarsa kendine gel diyorum ama elimde değil bazı şeyler
İnşallah canım benim inşallahBende bugun ise basladim evet sadece yemege giristim bende onun disinda hicbisi yapmiyorum. Cok aklima getirmemeye calisiyorum kafaya takmamak icin ama insan dusunuyor ister istemezinsallah sagsalim kucagimiza aliriz bebeklerimiz
İnşallah canımOyle tabi insan hemen umitsizlige kapilmak istiyor ama guzel dusunun guzel olur mutlaka
Erken olduğunu biliyorum beklemedeyim oyüzden içim rahat6. Gününüz bugün oluyor tekrar deneyebilirsiniz ama en sağlıklısı 8. Gün
Benim ilk transferimde sizinki gibi transfer dahil 6. Günde aslında 5. Günde yaptığımda negatif gördüm 8.gün silik çizgi ile pozitifti kan verdiğimde 11 lerde çıktı 2 gün sonra düşüşe geçip kimyasal olmuştu
Ben de sizin gibi erken yaptım tek çizgi çıktı , bu sabah 8 gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu , dahanamadım hastayene gittim betah baktırdım 74 çıktı endişelenip üzülmeyin, henüz idrarda çıkmıyor olabilir5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
Hayırlı olsun canım hamilesin. TebriklerKızlar selam bugün 5.gün transferinin 8. Günü dayanamadım test yaptım sonuç bu şekilde.. hamileyim diyebilir miyiz. Kan tahliline cuma gideceğiz. Ne olur ne olmaz eşime söyleyemedim
Eki Görüntüle 3241778
Ben hiç ilaçları saatinde almıyorum hiç öylr uyarıda bulunmadılar günlük almanız gereken dozu alın saat farketmez demişlerdi banaCumartesi kuzum. Bende bir sn önce bitsin istiyorum ilaçları şimdiden 5. Kutudayim canim ciktibirde aksi gibi ilaç için uyanıyorum geri de uyuyamiyorum gün 48 saat gibi bitmek bilmiyor
Hayırlı olsun canım, hamilesinKızlar selam bugün 5.gün transferinin 8. Günü dayanamadım test yaptım sonuç bu şekilde.. hamileyim diyebilir miyiz. Kan tahliline cuma gideceğiz. Ne olur ne olmaz eşime söyleyemedim
Eki Görüntüle 3241778
Canım çok sevimdim sağlıkla ilerler inşBen de sizin gibi erken yaptım tek çizgi çıktı , bu sabah 8 gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu , dahanamadım hastayene gittim betah baktırdım 74 çıktı endişelenip üzülmeyin, henüz idrarda çıkmıyor olabilir
Bana da estrofemi üçünü aynı anda içebilirsin demiştş bende öyle yapıyorumBen hiç ilaçları saatinde almıyorum hiç öylr uyarıda bulunmadılar günlük almanız gereken dozu alın saat farketmez demişlerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?