2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar 6.gun dayanamadim kanda test verdim 25.5 cikti, nasil sizce
Yaaa çok sevindim gözün aydın canimm katlanarak artsın inşallah değerin . Aynı gündü transferimiz bende dayanamıyorum iki gündür hele çok kötüyüm bomboşum hicbisey hissediyorum.Esim az önce hadi gidelim verelim test dedi ama cesaretimde yok

Ben sabah 5 gibi uyanmistim stresten, yer basmisti bir de, vermeseydim kotu olacaktim artik. Sen de daha kotu olacaksan ve stres yapacaksan ver bence

Oyle dusunmeyin ben 7.güne kadar 0 belirtydim. 8.gün kasık ve bel agrisi basladi dedim bi idrar testi yapayim cikti 2 kere de kan verdim katlanmis. Herkeste belirti, kanama agri olmayabilir. Ayrica belirti beklemek insani yaniltiyor bu kadar ilaç, igne kullanarak deli gibi hormob aliyoruz. Siz evrene guzel mesaj verin konuşun ben hep orda olup olmadigini bilmeden konustum.

Beklemek cok zor ve heyecan verici, normal hayatiniza döndünüz mü ?
Yani artık yeni normalim var diyelim asla iş yaptirmiyor eşim sadece yemek işini ben yapıyorum o da malzemeleri o veriyor öyle yapıyorum çoğunlukla dinlenme halindeyim. Arada dışarı çıkıp bı nefes alıyorum biraz yürüyüp eve dönüyorum. Bu duzene de alisacagiz inşallah yeterki bebisler iyi olsunlar

Bende bugun ise basladim evet sadece yemege giristim bende onun disinda hicbisi yapmiyorum. Cok aklima getirmemeye calisiyorum kafaya takmamak icin ama insan dusunuyor ister istemez insallah sagsalim kucagimiza aliriz bebeklerimiz

Üzülüyorum sonra ya ordalarsa kendine gel diyorum ama elimde değil bazı şeyler

Erken olduğunu biliyorum beklemedeyim oyüzden içim rahatSizinde tek embriyomuydu?

5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
Ben de sizin gibi erken yaptım tek çizgi çıktı , bu sabah 8 gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu , dahanamadım hastayene gittim betah baktırdım 74 çıktı endişelenip üzülmeyin, henüz idrarda çıkmıyor olabilir

Cumartesi kuzum. Bende bir sn önce bitsin istiyorum ilaçları şimdiden 5. Kutudayim canim cikti birde aksi gibi ilaç için uyanıyorum geri de uyuyamiyorum gün 48 saat gibi bitmek bilmiyor
Ben hiç ilaçları saatinde almıyorum hiç öylr uyarıda bulunmadılar günlük almanız gereken dozu alın saat farketmez demişlerdi bana

Canım çok sevimdim sağlıkla ilerler inşTek embriyomuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…