Amin inşallahAynen oyle canjm bu zamana nasipmisrabbim ol dedikten sonra herturlu oluyor bunun için üzme kendini rabbim en kısa zamanda en hayirli biçimde nasip etsin
Amin canimmm dualarimiz seninleA
Amin inşallahbenimde içimden çift embriyo geçiyor ama en doğrusunu rabbim nasip etsin inşallah
AminAllahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Ayy Allah razı olsun kuzum hayırla inşallahAmin canimmm dualarimiz seninle
Vücut ihtiyacını alıyor kuzum bende de top top geliyor bazenBende ittiricem artık azıcık ittirince hemencecik çıkacakmış gibi geliyor ve bazen çıkıyorda
Ben de isaret parmagimin gittigi yere kadar itiyorum, zaten o da bosluk gibi bi kisma denk geliyor, sorun olacagini zannetmemBu arada progestan fitili koyarken korkuyorum kızlar. Siz derine itiyor musunuz
Canım bayadır giremiyorum gözün aydın inşallah darısı kan testine keseyi görmeye ve kalp atışına inşallah
Sağol kuzum Amin insallahCanım bayadır giremiyorum gözün aydın inşallah darısı kan testine keseyi görmeye ve kalp atışına inşallah
Rahim genisliyor uzun bir süre devam eder galiba bugün bende fazlasıyla çektimmmBu adet ağrısı gibi ağrılar ne zaman kaçıncı haftada bitecek acaba herzaman olmuyor arada bir oluyor
Canim gebelerin kullandığı bir mide bulantısı için ilaç var doktoruna danisip onu kullanabilirsin rahatlatiyor bayaKızlar iyi akşamlar ne yersem yiyeyim yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum. Yemeğin sonu gelmeden başlıyor yani tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Vücut ihtiyacını alıyor kuzum bende de top top geliyor bazen
aynen canım yaa bendede aynısı oluyor o yüzden sorma gereği duydum transferden önce tam iytirdiğim için bu kadar fazlaca çıkmıyorduVücut ihtiyacını alıyor kuzum bende de top top geliyor bazen
Canım yeni görüyorum tebrik ederim
Ben de haşimato hastasıyım kızlar her hafta tiroid baktırmak zorunda kaldım ve sağlıkla bebeğime kavuşmuştum şuanda da kullanıyorum ilaç hiç korkmayınMaşallah
Darısı ben gibi herkese inşallah
Maşallah Allahım sağlıklı Ömürler versin inşallah darısı bizlereBen de haşimato hastasıyım kızlar her hafta tiroid baktırmak zorunda kaldım ve sağlıkla bebeğime kavuşmuştum şuanda da kullanıyorum ilaç hiç korkmayın
Sağol kuzum 5. Günüm de pozitifi gördüm kan icin gunhmh beklemek istedim 2 güne bir artış için stres yapmak istemedim. Ay masallah senin de gözün agdinCanım yeni görüyorum tebrik ederimsen ne zaman olmuştun transfer benim de bugğn 6. Günümdü bi cesaret yaptım test çift gördüm gidip kan verdim 16.7 çıktı inşallah test günümüze kadar artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?