2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

A
Aynen oyle canjm bu zamana nasipmis rabbim ol dedikten sonra herturlu oluyor bunun için üzme kendini rabbim en kısa zamanda en hayirli biçimde nasip etsin
Amin inşallah benimde içimden çift embriyo geçiyor ama en doğrusunu rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar iyi akşamlar ne yersem yiyeyim yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum. Yemeğin sonu gelmeden başlıyor yani tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?

Kızlar iyi akşamlar ne yersem yiyeyim yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum. Yemeğin sonu gelmeden başlıyor yani tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Canim gebelerin kullandığı bir mide bulantısı için ilaç var doktoruna danisip onu kullanabilirsin rahatlatiyor baya

Ben de haşimato hastasıyım kızlar her hafta tiroid baktırmak zorunda kaldım ve sağlıkla bebeğime kavuşmuştum şuanda da kullanıyorum ilaç hiç korkmayın
Maşallah Allahım sağlıklı Ömürler versin inşallah darısı bizlere

Canım yeni görüyorum tebrik ederimsen ne zaman olmuştun transfer benim de bugğn 6. Günümdü bi cesaret yaptım test çift gördüm gidip kan verdim 16.7 çıktı inşallah test günümüze kadar artar
Sağol kuzum 5. Günüm de pozitifi gördüm kan icin gunhmh beklemek istedim 2 güne bir artış için stres yapmak istemedim. Ay masallah senin de gözün agdinsağlıkla kavuşalım jnsallah

kızlar bana yardımcı olun. 24.ünde 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Dün gece 6.gün dayanamayıp evde test yaptım ve test yaptıktan sonra 1-2 dk bekleyip sonuç negatif gördüm. İnanılmaz üzüldüm. Sabah kalktığımda teste baktım. Çok ince silik 2. Çizgi çıkmış. Zaman geçtiği için güvenilir mi? Yorumlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…