Ya maşallah maşallah darısı kan testine inşallah
Eğer doktorum derse yaptır diye anca o şekilde yaptırırım canım.Bebeğin kanı 10. Haftadan sonra anne kanına karışıyor ve anneden alınan bir tüp kan ile genetik hastalıklar ve kromozomlar anlaşılıyor 10-15 gün içinde sonuçlar çıkıyor yani minimum 11-12. Haftada kesin olarak öğreniliyor
Çünkü çok yakın zamanda gittim 5 gün oldu dahaYa maşallah maşallah darısı kan testine inşallahsenin transfere gideceğin günkü heyecanını hatırlıyorum darısı bize inşallah
Topiğimiz hayırlı canımÇünkü çok yakın zamanda gittim 5 gün oldu dahaAmin kuzum aminnnn herkese dua ediyorum rabbim arattirmadan nasip eylesin
Ay keşke öyle olsunnnnnTopiğimiz hayırlı canımmaşallah herkes pozitif alıyor
Amin amin amin ben opudan sonra yattığım yerde senin heyecanını okuyordum Allah'ım bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanını şükrünü inşallah çok aminÇünkü çok yakın zamanda gittim 5 gün oldu dahaAmin kuzum aminnnn herkese dua ediyorum rabbim arattirmadan nasip eylesin
Ay yerim seniii sizin dualariniz nasip eyliyor zatenAmin amin amin ben opudan sonra yattığım yerde senin heyecanını okuyordum Allah'ım bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanını şükrünü inşallah çok aminyaşın kaçtı kuzu çift transferi siz mi istediniz doktor mu istedi. Çok heyecanlı bişe şuan Allah bilir eve sığmıyorsundur mutluluktan
5. Gun olmasına rağmen sana daha gec tarıh vermısler bak, doktorun garantııcıBanada 6 mayıs dediler. Artık test yapmadan bekleyeceğim canım
Evet ama bence ittirmekle bişey olmaz gibi ya sen nasıl yapıyprsun canmHerkes farklı şeyler söylüyor bu süreçte canimm
Valla kuzum işaret parmağımla ittiriyorum yatar vaziyetteEvet ama bence ittirmekle bişey olmaz gibi ya sen nasıl yapıyprsun canm
Ya ne kadar güzel bi duygu valla mesajdan taşıyor mutluluğun maşallah. kendi açtığın topikte nasipmiş pozitifi görmek demekki. Allah'ım bebişlerinin fotosunu da atmayı nasip etsin çok aminAy yerim seniii sizin dualariniz nasip eyliyor zaten25 yaşındayım canım ben pco vardi sorun olarak hatta transferden önce troid ile süt hormonun yüksekti korkmuştum. İkili şekilde dondurmuslar diğerini ne yapacaksınız dedim imha ediliyor dedi kiyamadim hocam ikisini de transfer etsek mi dedim riskleri anlatıp kabul ettik bizde inan şu an notrum 3 senedir her ay umutlarla test yapiyodum artık bünye alismis galiba bu sefer de pozitifi kabul edemiyor doktor ağzından duyana kadar inanmiycam galiba
Bende ileriye kadar ittiriyorumValla kuzum işaret parmağımla ittiriyorum yatar vaziyette
5. Gun olmasına rağmen sana daha gec tarıh vermısler bak, doktorun garantııcıguzel seyler dusun, sana ıyı gelecek şeyler yap❤
Benimde ablam haşimato hastası hep ilaç kullandı hamileliğinde hiç sorun olmadan doğduB
Ya ne kadar güzel bi duygu valla mesajdan taşıyor mutluluğun maşallah. kendi açtığın topikte nasipmiş pozitifi görmek demekki. Allah'ım bebişlerinin fotosunu da atmayı nasip etsin çok aminben haşimato hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmadan bana da nasip olur
Aynen oyle canjm bu zamana nasipmisB
Ya ne kadar güzel bi duygu valla mesajdan taşıyor mutluluğun maşallah. kendi açtığın topikte nasipmiş pozitifi görmek demekki. Allah'ım bebişlerinin fotosunu da atmayı nasip etsin çok aminben haşimato hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmadan bana da nasip olur
Valla bende gittiği yere kadar ittiriyorum bir sorun olsa fitil vermezler zatebBende ileriye kadar ittiriyorum
Bende ittiricem artık azıcık ittirince hemencecik çıkacakmış gibi geliyor ve bazen çıkıyordaValla kuzum işaret parmağımla ittiriyorum yatar vaziyette
Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahDesteğin için sağol canım inşallah pozitifi görürüz hepimiz
10 yıllık evliyim 29 yaşındayım artık ve ilk kez transfer oldum. Birde sabah idrarıda değil gün ortası idrarı canım negatif çıktı
Benimde ablam haşimato hastası hep ilaç kullandı hamileliğinde hiç sorun olmadan doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?