2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Eğer doktorum derse yaptır diye anca o şekilde yaptırırım canım.

Ya maşallah maşallah darısı kan testine inşallah senin transfere gideceğin günkü heyecanını hatırlıyorum darısı bize inşallah
Çünkü çok yakın zamanda gittim 5 gün oldu dahaAmin kuzum aminnnn herkese dua ediyorum rabbim arattirmadan nasip eylesin

Çünkü çok yakın zamanda gittim 5 gün oldu dahaAmin kuzum aminnnn herkese dua ediyorum rabbim arattirmadan nasip eylesin
Amin amin amin ben opudan sonra yattığım yerde senin heyecanını okuyordum Allah'ım bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanını şükrünü inşallah çok amin yaşın kaçtı kuzu çift transferi siz mi istediniz doktor mu istedi. Çok heyecanlı bişe şuan Allah bilir eve sığmıyorsundur mutluluktan

Ay yerim seniii sizin dualariniz nasip eyliyor zaten 25 yaşındayım canım ben pco vardi sorun olarak hatta transferden önce troid ile süt hormonun yüksekti korkmuştum. İkili şekilde dondurmuslar diğerini ne yapacaksınız dedim imha ediliyor dedi kiyamadim hocam ikisini de transfer etsek mi dedim riskleri anlatıp kabul ettik bizde inan şu an notrum 3 senedir her ay umutlarla test yapiyodum artık bünye alismis galiba bu sefer de pozitifi kabul edemiyordoktor ağzından duyana kadar inanmiycam galiba

B
Ya ne kadar güzel bi duygu valla mesajdan taşıyor mutluluğun maşallah. kendi açtığın topikte nasipmiş pozitifi görmek demekki. Allah'ım bebişlerinin fotosunu da atmayı nasip etsin çok amin ben haşimato hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmadan bana da nasip olur

Benimde ablam haşimato hastası hep ilaç kullandı hamileliğinde hiç sorun olmadan doğdu

Desteğin için sağol canım inşallah pozitifi görürüz hepimiz
10 yıllık evliyim 29 yaşındayım artık ve ilk kez transfer oldum. Birde sabah idrarıda değil gün ortası idrarı canım negatif çıktı

Aynen oyle canjm bu zamana nasipmis rabbim ol dedikten sonra herturlu oluyor bunun için üzme kendini rabbim en kısa zamanda en hayirli biçimde nasip etsin

Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…