- 12 Temmuz 2019
- 143
- 100
- 53
- 28
Benim bugün 17. Günüm hala öyle net bi belirtim yok beta değerim yükselmiş olmasına rağmen. Yani niye bu kadar belirti aranıyor anlamıyorum ben. Senin de kaç defa dediğin gibi ilaçlar uyarıyor vücudumuzu hamilelik anlamına geliyor veya gelmiyor değil yaniSacmalamislar öyle iş mi olur benjm 0 belirti sadece bugün karnım agriyo
Aynen oyle 6 7btane ilaç kullaniliyor hepsi hormon bir şekilde illaki bir yan etki yapicak normal yolla hamile kalan insanlar adet olmadiktan sonra anliyor gebe kalabildiginu regl öncesi bu ağrılar da normal böyle düşünüp uzulmeyin stres daha da kötü etkiler sizi bebisinizi de. Asla belirti aramadım hatta ağrılar beni o kadar rahatsız ediyor ki olmamasi için dua ediyorunBenim bugün 17. Günüm hala öyle net bi belirtim yok beta değerim yükselmiş olmasına rağmen. Yani niye bu kadar belirti aranıyor anlamıyorum ben. Senin de kaç defa dediğin gibi ilaçlar uyarıyor vücudumuzu hamilelik anlamına geliyor veya gelmiyor değil yani
Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 25NISAN @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART S sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN K Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN @Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN @egemnil 24 NISAN @bgmblby 20 NISAN
Banada 6 mayıs dediler. Artık test yapmadan bekleyeceğim canımDoktorların bır bıldıgı var kı bıze tarih verıyor, herkesın vucudu, herkesın embrıyosunun enerjısı aynı degıldır, kımının salınımı erken başlar, kımının daha gec ve yavas olur, bosuna uzmeyın kendınızı, belkı yaptıgınız testın markası bıle etkılıyor olabılır, hertestın hassasıyetı farklıdır.. Bunca zaman sabrettık 2 3 gun daha sabretmek zor mu bu kadaranlıyorum heyecanınızı ama 2 gun daha
Bu arada brnım transferım de 24 nısan, 3.gun embrıyosu, cuma gunu test gunubeklıcem
Evet ama awox diye ucux bir test bugün pazar olduğu için başka bılamadımErken gebelik testimiydi?
Evet ya bende göğüslerim ağrıyınca falan ağrıtmasın keşke diyorum zaten sevmem öyle ağrıyı sızıyı. Zaten hamile gibi hissedilmiyor ki benimle aynı haftalarda normal hamile arkadaşım var o da bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diyor. Çok normal yani stres yapacak yer aramayınAynen oyle 6 7btane ilaç kullaniliyor hepsi hormon bir şekilde illaki bir yan etki yapicak normal yolla hamile kalan insanlar adet olmadiktan sonra anliyor gebe kalabildiginu regl öncesi bu ağrılar da normal böyle düşünüp uzulmeyin stres daha da kötü etkiler sizi bebisinizi de. Asla belirti aramadım hatta ağrılar beni o kadar rahatsız ediyor ki olmamasi için dua ediyorun
Seninde 24 nisan canımYalnız değilsin ben de biraz önce yaptım tek çizgi , bilemiyorum kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten , hakkımızfa hayırlısı
Ağzın bal yesinÜzülme ben de senin gibiyim çok erken yaptık henüz idrarda görülmemesi çok normal
İnşallah canım çok saolBi sorun olmaz Allahin izniyle canim, sen icini ferah tut, bide bunun icin stres yasama
Bu arada progestan fitili koyarken korkuyorum kızlar. Siz derine itiyor musunuzCok gec kalmamissin bence canim, ben alarm kurdum hepsi icin, yoksa saatler kayabiliyor.
Evet yüz üstü yatamiyorum ağrısından. Daha çok yeni çünkü rabbim herkese hayirlisiyla sağ salim nasip eylesin jnsallah. Bazen ne yapsak boş rabbim neyi ne zaman nasip eylediyse o zaman yasiycazEvet ya bende göğüslerim ağrıyınca falan ağrıtmasın keşke diyorum zaten sevmem öyle ağrıyı sızıyı. Zaten hamile gibi hissedilmiyor ki benimle aynı haftalarda normal hamile arkadaşım var o da bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diyor. Çok normal yani stres yapacak yer aramayın
Ben işaret parmagimin gittiği yere kadar ittiriyorum. Doktorum bebekler ulaşılabilecek zarar görecek yerde değil demistiBu arada progestan fitili koyarken korkuyorum kızlar. Siz derine itiyor musunuz
Test yaptım hafif silik çıktı varmsanırıö Allaha şükür şer olsunYerleşme lekesi olabilir canimm
Banada hemşirem fazla ittirme demişti canım yaBen işaret parmagimin gittiği yere kadar ittiriyorum. Doktorum bebekler ulaşılabilecek zarar görecek yerde değil demisti
Bebeğin kanı 10. Haftadan sonra anne kanına karışıyor ve anneden alınan bir tüp kan ile genetik hastalıklar ve kromozomlar anlaşılıyor 10-15 gün içinde sonuçlar çıkıyor yani minimum 11-12. Haftada kesin olarak öğreniliyorAa çok iyi o zaman salı günü 7. Haftaya gireceğiz 12. Haftaya bir şey kalmadı
Yaaaaa çok sukurTest yaptım hafif silik çıktı varmsanırıö Allaha şükür şer olsun
Amin inşallah biz elimizden geleni yaptık rabbim nasip ederse olacak inşallah sağlıklaEvet yüz üstü yatamiyorum ağrısından. Daha çok yeni çünkü rabbim herkese hayirlisiyla sağ salim nasip eylesin jnsallah. Bazen ne yapsak boş rabbim neyi ne zaman nasip eylediyse o zaman yasiycaz
Herkes farklı şeyler söylüyor bu süreçte canimmBanada hemşirem fazla ittirme demişti canım ya
Amin inşallah canimmmAmin inşallah biz elimizden geleni yaptık rabbim nasip ederse olacak inşallah sağlıkla
Resmini atsanaTest yaptım hafif silik çıktı varmsanırıö Allaha şükür şer olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?