2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sacmalamislar öyle iş mi olur benjm 0 belirti sadece bugün karnım agriyo
Benim bugün 17. Günüm hala öyle net bi belirtim yok beta değerim yükselmiş olmasına rağmen. Yani niye bu kadar belirti aranıyor anlamıyorum ben. Senin de kaç defa dediğin gibi ilaçlar uyarıyor vücudumuzu hamilelik anlamına geliyor veya gelmiyor değil yani

Aynen oyle 6 7btane ilaç kullaniliyor hepsi hormon bir şekilde illaki bir yan etki yapicak normal yolla hamile kalan insanlar adet olmadiktan sonra anliyor gebe kalabildiginu regl öncesi bu ağrılar da normal böyle düşünüp uzulmeyin stres daha da kötü etkiler sizi bebisinizi de. Asla belirti aramadım hatta ağrılar beni o kadar rahatsız ediyor ki olmamasi için dua ediyorun

Banada 6 mayıs dediler. Artık test yapmadan bekleyeceğim canım

Evet ya bende göğüslerim ağrıyınca falan ağrıtmasın keşke diyorum zaten sevmem öyle ağrıyı sızıyı. Zaten hamile gibi hissedilmiyor ki benimle aynı haftalarda normal hamile arkadaşım var o da bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diyor. Çok normal yani stres yapacak yer aramayın

Evet yüz üstü yatamiyorum ağrısından. Daha çok yeni çünkü rabbim herkese hayirlisiyla sağ salim nasip eylesin jnsallah. Bazen ne yapsak boş rabbim neyi ne zaman nasip eylediyse o zaman yasiycaz

Aa çok iyi o zaman salı günü 7. Haftaya gireceğiz 12. Haftaya bir şey kalmadı
Bebeğin kanı 10. Haftadan sonra anne kanına karışıyor ve anneden alınan bir tüp kan ile genetik hastalıklar ve kromozomlar anlaşılıyor 10-15 gün içinde sonuçlar çıkıyor yani minimum 11-12. Haftada kesin olarak öğreniliyor

Evet yüz üstü yatamiyorum ağrısından. Daha çok yeni çünkü rabbim herkese hayirlisiyla sağ salim nasip eylesin jnsallah. Bazen ne yapsak boş rabbim neyi ne zaman nasip eylediyse o zaman yasiycaz
Amin inşallah biz elimizden geleni yaptık rabbim nasip ederse olacak inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…