Ya masalah canım ne güzel belirmjs gitmis 5. Günümdü bugün çok şükür bugünü gördüm hiç umudum yoktu hicMaşaAllah kuzum kararsız olma. Bu mutluluğu yaşa. Rahat ol. Benim 3. Gün sonradan silik çıktı. 4. Gün seninki gibiydi. Giderek koyulaşacak.
Senin de öyle olacak işte canım.Rahatla diye attım. Hamilesin hamd olsun. Sevincini yaşaYa masalah canım ne güzel belirmjs gitmis 5. Günümdü bugün çok şükür bugünü gördüm hiç umudum yoktu hic
Allah razı olsun canimmSenin de öyle olacak işte canım.Rahatla diye attım. Hamilesin hamd olsun. Sevincini yaşa
Gozunuz aydın, tebrıkler
Teşekkür ederim canım amin aminnnnnGozunuz aydın, tebrıkler
Darısı bıze olsun ınsallah
Tebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluyduAllah razı olsun canimmcocuklarimizi aldığımız günü de görelim insallah
Hatta öleceğine yakın hamile olduğumu söylemiştik sevinsin diyeTebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluydu
Sağol kuzum benim de birgun önceydi. Piskolojine bağlı açıkçası ben negatif ciksa da uzulmeyecektim erken olduğunu biliyodum çünkü eğer metanetini koruyabileceksen dene. Bende ruya sonucu bakabildim zatebTebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluydu
Sağol kuzum Amin insallahGözün aydın canım inşallah hepimizin yolunda gider süreçlerisağ saglim alırız kucağımıza damlakc
Canım çok düşünme bu kadar birsey olmaz insallah. Ben çok dikkat etmedim mesela kqlktim yürüdüm eğildimYa bişey sorucam hanımlar bende transferden sonra eve geldikten sonra mide bulantısı oldu ilk başta sabahları ama şimdi olmuyor acaba inşallah bi sıkontı yoktur
Walla düşün mi cem artık yeter ayCanım çok düşünme bu kadar birsey olmaz insallah. Ben çok dikkat etmedim mesela kqlktim yürüdüm eğildim
Bencede ben transfer olduğumu bile unutuyodunWalla düşün mi cem artık yeter ay
Âminnn İnşaAllah kuzumAllah razı olsun canimmcocuklarimizi aldığımız günü de görelim insallah
Evet bende öyle yaptım 2 gün yattım sonra normal halimde devam ettim. Hatta çok kez eğilip kalktım hala da öyleyim yani. Olacak elbet oluyorCanım çok düşünme bu kadar birsey olmaz insallah. Ben çok dikkat etmedim mesela kqlktim yürüdüm eğildim
Aynen sakınan göze çöp batar mantığında ilerledim. Çay kahve dışında hersey yedim içtim birde sigara kullanan biriydinmm içmedim hicEvet bende öyle yaptım 2 gün yattım sonra normal halimde devam ettim. Hatta çok kez eğilip kalktım hala da öyleyim yani. Olacak elbet oluyor
Evet canım. Sen konuştun mu?Dogum sigortasından mi faydalaniyorsub
Konuşmuştuk da gebelik olur olmaz diye baslatmamistik ariycaz yarın tekrar insallahEvet canım. Sen konuştun mu?
Tamam canımKonuşmuştuk da gebelik olur olmaz diye baslatmamistik ariycaz yarın tekrar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?