2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Allah razı olsun canimm cocuklarimizi aldığımız günü de görelim insallah
Tebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluydu

Hatta öleceğine yakın hamile olduğumu söylemiştik sevinsin diye

Sağol kuzum benim de birgun önceydi. Piskolojine bağlı açıkçası ben negatif ciksa da uzulmeyecektim erken olduğunu biliyodum çünkü eğer metanetini koruyabileceksen dene. Bende ruya sonucu bakabildim zateb

Ya bişey sorucam hanımlar bende transferden sonra eve geldikten sonra mide bulantısı oldu ilk başta sabahları ama şimdi olmuyor acaba inşallah bi sıkontı yoktur

Ya bişey sorucam hanımlar bende transferden sonra eve geldikten sonra mide bulantısı oldu ilk başta sabahları ama şimdi olmuyor acaba inşallah bi sıkontı yoktur
Canım çok düşünme bu kadar birsey olmaz insallah. Ben çok dikkat etmedim mesela kqlktim yürüdüm eğildim

Evet bende öyle yaptım 2 gün yattım sonra normal halimde devam ettim. Hatta çok kez eğilip kalktım hala da öyleyim yani. Olacak elbet oluyor
Aynen sakınan göze çöp batar mantığında ilerledim. Çay kahve dışında hersey yedim içtim birde sigara kullanan biriydinmm içmedim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…