- 30 Haziran 2022
- 174
- 92
- 28
- 29
Sende ne gibi belirtiler vardı canım aynı gün üz ama bana bi embriyo tek yerleştirildi rahmim küçük olduğu için 2 tanesini kaldıramaz dedi doktorumBende korka korka yaptim ama icimdeki sese engel olamadım negatif olacağına emindim o kadar hazirlamistim kendimi çünkü çok erken yapmamani tavsiye ederim canim
Amin canin dualarımda herkesNe güzel pozitife götürmüş o ses senidarısı biz bekleyenlere inşallah
Hicbur belirtim yoktu canim sırt ağrım dışında göğüs hassasiyeti bunlarda ilactanSende ne gibi belirtiler vardı canım aynı gün üz ama bana bi embriyo tek yerleştirildi rahmim küçük olduğu için 2 tanesini kaldıramaz dedi doktorum
Ateş falan bunlarda ilaçtan benim de ince belim ağrıyor daHicbur belirtim yoktu canim sırt ağrım dışında göğüs hassasiyeti bunlarda ilactan
Kendimi de dinlemedim çok açıkçası dua ettim hergun Meryem süresini dinledimAteş falan bunlarda ilaçtan benim de ince belim ağrıyor da
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar gece rüyamda gördüm dayanamadin test yaptım pozitifi gördüm elim ayağım titriyo
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun canım çok sevindim
Aa hayırlı olsun canım çizgi görünüyor
Bir daha yaptım ionda da çıktıAa hayırlı olsun canım çizgi görünüyor
Kanda da güzel değerler görürsünüz inşallahBir daha yaptım ionda da çıktı
Ay insallah canim ne dusunecegimj ne yapacağımı bilemedim çok erken ikisi de mi tuttu acabaKanda da güzel değerler görürsünüz inşallah
Ay onu bende bilmiyorum ya aşırı merak ediyorum daha da ne zaman öğrenecem bilmiyorumAy insallah canim ne dusunecegimj ne yapacağımı bilemedim çok erken ikisi de mi tuttu acaba
Daha coook var ona gibiiiiAy onu bende bilmiyorum ya aşırı merak ediyorum daha da ne zaman öğrenecem bilmiyorum
Hayırlı sonuçlar alalım fa bu kadar bekledik az daha beklerizDaha coook var ona gibiiii
Aynen oyle canimmmmmHayırlı sonuçlar alalım fa bu kadar bekledik az daha bekleriz
MaşaAllah kuzum tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah çok sevindim
Amin canjm aminnnnnMaşaAllah kuzum tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah çok sevindim
Âminnn kuzum İnşaAllah. Ben senin pozitif göreceğini en başından beri hissediyordumAmin canjm aminnnnnçok bekledik inşallah sonu da çok güzel olur
Hepinizden Allah razı olsun güzel dualariniz icinnn inşallah düzgün ilerler hersey. Emin olmak için bir daha yaptım 1 dakika içinde o da belirdi 3 senedir her ay yaptım hiçbirinde olmamisti hem çok mutluyum hem çok kararsizÂminnn kuzum İnşaAllah. Ben senin pozitif göreceğini en başından beri hissediyordum
MaşaAllah kuzum kararsız olma. Bu mutluluğu yaşa. Rahat ol. Benim 3. Gün sonradan silik çıktı. 4. Gün seninki gibiydi. Giderek koyulaşacak.Hepinizden Allah razı olsun güzel dualariniz icinnn inşallah düzgün ilerler hersey. Emin olmak için bir daha yaptım 1 dakika içinde o da belirdi 3 senedir her ay yaptım hiçbirinde olmamisti hem çok mutluyum hem çok kararsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?