2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar ben de 26 Nisan da transfer oldum progesteronum dün 21 çıktı kan sonucum sabah öğle akşam lutinus fitil kullanıyorum
1 adet kalçadan progesteron 50 ml iğne vuruyorum
1 adette göbekten ilave etti sinirlerim çok bozuk demekki değer düşük buldu bu kadar hormon ve duygu durum bozukluğu ile
Zaten östrojen dede sabah 2 akşam 2 estrofem tablet birde
48 saatte bir iki bant climara forte kullanıyorum östrojen değerim de 500 çıktı bunlardanda kesmedi bukadar ilaç kullanmak sinirlerimi bozuyor bütün saat başı alarmım çalıyo ilaçlardan gebelik sürecine odaklanamıyorum ruh halim hiç iyi değil sabrım kalmadı ha bunların yanında ekstra ilaçlarımda var

Bence sonucunuz 2.gun degerıne gore ıyı, bana tranaferın 3.gunu bakıldı, 3. Gun embrıyosu konuldu 16 cıktı, gayet guzel dedı, lutınus sabah aksam sadece.. Baska bır ılacım yok, benım dogal sıklus transferı oldu.
Bazı doktorların tarzı farklı oluyor, ama sız sakin kalmalısınız. Oncekı transferlerımde ven de cok ılac kullanmıstım lucrınlı transfer olmustum. Sonucu guzel olcak ınsllah, hepsıne degecek, yavrunuz kucagınızda olcak

Benim ilk denemem doğal siklüs tü onda sizin değerlerinizde idi değerlerim normal kabul ediliodu dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durmuştu. İnanın doğal siklüs kolaymış. Bu sefer uzun protokol uyguladılar hatta okadar uzun süre horman aldım ki transfere bi kaç gün kala bırakacaktım tedaviyi çünkü ciddi baş ağrıları tansiyon problemlerim çıktı östrojenden hatta anksiyetem tuttu bu ruh hali ile hiç bişeye konsantre olamıyorum

Ben de bugün ayaklandim artık , ama dikkat ediyorum, eğilip kalkmiyorum çok yormuyorum kendimi , hiç bir belirtim de yok ya , off bu sefer çok zor oldu ya zaman geçmiyor hiç .
Benim de üçüncü gün .. dün ve ilk gün ağrım vardı hafif ama bugün sıfır ağrı sızı . Normal bi günüm gibi hassasiyet bile yok karnımda . Böyle olunca umutsuzlaşıyorum

Benım oncrkı ıkı transferımde uzun protokoldu, lucrın vurulmustum, rahmım sancılanıyordu artık ılaclardan.. Ama bu sefer vucudun zaten hormon ureıtıyor ılac yuklemeyeleım bosuna denıldı, bakalım tutacak mı bılmıyorum.. Ama her halıkularda bunların hepsı bızım ıcın, bebegımız ıcın sabredıcez, degerın guzel, zaten tutunduktan sonra butun degerler katlanarak artıcak, estrofemı de bıraktırcak, progestanı da,12.haftaya kadar sabredıceksınız, sakin olun, kıtap okuyun dızı acın, dusunmeyın, ufak yuruyusler yapın..

Okadar çok belirtim varki ama sizde biliyorsunuz transfer öncesi de vardı çünkü bu kadar hormonla olmaması imkansız bana da bir kere lucrin vurdular 14 gün sonra ara kanamam oldu 23 gün sonrada transfer oldum ama o sıradada ilaçlar hormonlar birde ben çok kısa sürede denedim iki denemeyide psikolojim bozuldu sanırım umarım sizin herşey güzel olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Kızlar kendimi dinlemek istemiyorum ama sol bacağım çok çekmeye başladı ağrısını hissettiriyor baya baya yatmaktan mi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…