İnşallah canım çok telaşlıydım eşimi de almazlar dedim aldılar çok mutlu oldumÇok sevindim darısı basimiza inşallah
4-5 yıldır içiyorum ama çok aşırı içmezdim, yumurta toplama zamanında azalltım (günde 2) bazen hiç içmedim ama transfer öncesi tamamen bırakmıştımSigarayı kaç yıl kullandınız ne zaman bıraktınız
Bence sonucunuz 2.gun degerıne gore ıyı, bana tranaferın 3.gunu bakıldı, 3. Gun embrıyosu konuldu 16 cıktı, gayet guzel dedı, lutınus sabah aksam sadece.. Baska bır ılacım yok, benım dogal sıklus transferı oldu.Merhaba arkadaşlar ben de 26 Nisan da transfer oldum progesteronum dün 21 çıktı kan sonucum sabah öğle akşam lutinus fitil kullanıyorum
1 adet kalçadan progesteron 50 ml iğne vuruyorum
1 adette göbekten ilave etti sinirlerim çok bozuk demekki değer düşük buldu bu kadar hormon ve duygu durum bozukluğu ile
Zaten östrojen dede sabah 2 akşam 2 estrofem tablet birde
48 saatte bir iki bant climara forte kullanıyorum östrojen değerim de 500 çıktı bunlardanda kesmedi bukadar ilaç kullanmak sinirlerimi bozuyor bütün saat başı alarmım çalıyo ilaçlardan gebelik sürecine odaklanamıyorum ruh halim hiç iyi değil sabrım kalmadı ha bunların yanında ekstra ilaçlarımda var
Benim ilk denemem doğal siklüs tü onda sizin değerlerinizde idi değerlerim normal kabul ediliodu dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durmuştu. İnanın doğal siklüs kolaymış. Bu sefer uzun protokol uyguladılar hatta okadar uzun süre horman aldım ki transfere bi kaç gün kala bırakacaktım tedaviyi çünkü ciddi baş ağrıları tansiyon problemlerim çıktı östrojenden hatta anksiyetem tuttu bu ruh hali ile hiç bişeye konsantre olamıyorumBence sonucunuz 2.gun degerıne gore ıyı, bana tranaferın 3.gunu bakıldı, 3. Gun embrıyosu konuldu 16 cıktı, gayet guzel dedı, lutınus sabah aksam sadece.. Baska bır ılacım yok, benım dogal sıklus transferı oldu.
Benim de üçüncü gün .. dün ve ilk gün ağrım vardı hafif ama bugün sıfır ağrı sızı . Normal bi günüm gibi hassasiyet bile yok karnımda . Böyle olunca umutsuzlaşıyorumBen de bugün ayaklandim artık , ama dikkat ediyorum, eğilip kalkmiyorum çok yormuyorum kendimi , hiç bir belirtim de yok ya , off bu sefer çok zor oldu ya zaman geçmiyor hiç .
Benım oncrkı ıkı transferımde uzun protokoldu, lucrın vurulmustum, rahmım sancılanıyordu artık ılaclardan.. Ama bu sefer vucudun zaten hormon ureıtıyor ılac yuklemeyeleım bosuna denıldı, bakalım tutacak mı bılmıyorum.. Ama her halıkularda bunların hepsı bızım ıcın, bebegımız ıcın sabredıcez, degerın guzel, zaten tutunduktan sonra butun degerler katlanarak artıcak, estrofemı de bıraktırcak, progestanı da,12.haftaya kadar sabredıceksınız, sakin olun, kıtap okuyun dızı acın, dusunmeyın, ufak yuruyusler yapın..Benim ilk denemem doğal siklüs tü onda sizin değerlerinizde idi değerlerim normal kabul ediliodu dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durmuştu. İnanın doğal siklüs kolaymış. Bu sefer uzun protokol uyguladılar hatta okadar uzun süre horman aldım ki transfere bi kaç gün kala bırakacaktım tedaviyi çünkü ciddi baş ağrıları tansiyon problemlerim çıktı östrojenden hatta anksiyetem tuttu bu ruh hali ile hiç bişeye konsantre olamıyorum
Benimde 3. günüm canım bende de hiçbir belirti yokBenim de üçüncü gün .. dün ve ilk gün ağrım vardı hafif ama bugün sıfır ağrı sızı . Normal bi günüm gibi hassasiyet bile yok karnımda . Böyle olunca umutsuzlaşıyorum
Okadar çok belirtim varki ama sizde biliyorsunuz transfer öncesi de vardı çünkü bu kadar hormonla olmaması imkansız bana da bir kere lucrin vurdular 14 gün sonra ara kanamam oldu 23 gün sonrada transfer oldum ama o sıradada ilaçlar hormonlar birde ben çok kısa sürede denedim iki denemeyide psikolojim bozuldu sanırım umarım sizin herşey güzel olur sağlıcakla kucağınıza alırsınızBenım oncrkı ıkı transferımde uzun protokoldu, lucrın vurulmustum, rahmım sancılanıyordu artık ılaclardan.. Ama bu sefer vucudun zaten hormon ureıtıyor ılac yuklemeyeleım bosuna denıldı, bakalım tutacak mı bılmıyorum.. Ama her halıkularda bunların hepsı bızım ıcın, bebegımız ıcın sabredıcez, degerın guzel, zaten tutunduktan sonra butun degerler katlanarak artıcak, estrofemı de bıraktırcak, progestanı da,12.haftaya kadar sabredıceksınız, sakin olun, kıtap okuyun dızı acın, dusunmeyın, ufak yuruyusler yapın..
Çok şükür canimmmm14.gun değerim düşüktü 74 12.gun değerim 43 tü çok şükür 16.gun 236 olmuş
Haftaya cuma kese randevum var inşallah herşey yolunda gider diğeri dış gebelik ti çok korkuyorumÇok şükür canimmmm
Yatmak iyi değil canım o yüzden olabilir arada gez ağır iş yapma sadeceKızlar kendimi dinlemek istemiyorum ama sol bacağım çok çekmeye başladı ağrısını hissettiriyor baya baya yatmaktan mi acabaa
Hersey yolunda gider inşallah canimHaftaya cuma kese randevum var inşallah herşey yolunda gider diğeri dış gebelik ti çok korkuyorum
Yatmıyorum sürekli dolanıyorum normalde yoktu bugün bastırdı sadeceYatmak iyi değil canım o yüzden olabilir arada gez ağır iş yapma sadece
Bebeğin tutunuyordur canım inşallah onun etkisidirYatmıyorum sürekli dolanıyorum normalde yoktu bugün bastırdı sadece
İnşallah canimmBebeğin tutunuyordur canım inşallah onun etkisidir
Canım İnşaAllah bebeğinden dolayıdır. Benim de sağ bacağım çekmişti baya ağrıdıKızlar kendimi dinlemek istemiyorum ama sol bacağım çok çekmeye başladı ağrısını hissettiriyor baya baya yatmaktan mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?