• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar birde benim göğüs hassasiyeyim dışında hicbirsey yok normal mi😅😅😅
Ay ben de yatmaktan çok sıkıldım hasta gibi aynı .. karnımda ne ağrı ne sızı hiçbişey yok .. sadece çok gaz var ☺️ bi de ha bire vitaminli şeyler yiyorum içiyorum . Ha bire WC :) göğüs hassasiyeti de yok valla olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi :/

Ay ben de yatmaktan çok sıkıldım hasta gibi aynı .. karnımda ne ağrı ne sızı hiçbişey yok .. sadece çok gaz var ☺️ bi de ha bire vitaminli şeyler yiyorum içiyorum . Ha bire WC :) göğüs hassasiyeti de yok valla olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi :/
Canım daha çok erken benim 5+4 ama yine de göğüs hassasiyetim yok :) belirti arama pozitif düşün olacak İnşaAllah

Benimde yok transfer gün oldu sadece. Bende de inanılmaz gaz car yani kendime şaşırıyorum uykudan uyanıyorum bazen😅😅😅😅 olumsuz dusunmuyorum sanki hamileymisjm gibi onlarla konuşuyorum herkese iki çocuk annesiyim ona göre davranın givi şakalar yapıyorum takdir Allahtan🤲

Benimde yok transfer gün oldu sadece. Bende de inanılmaz gaz car yani kendime şaşırıyorum uykudan uyanıyorum bazen😅😅😅😅 olumsuz dusunmuyorum sanki hamileymisjm gibi onlarla konuşuyorum herkese iki çocuk annesiyim ona göre davranın givi şakalar yapıyorum takdir Allahtan🤲
Heralde orayı açıyorlar ya hava giriyor bi yerlerden 🤪🤪 çok bilimsel bi açıklama oldu gaz için

En iyisi kuzum. Ben de bebeğimle hep konuştum 🥰 transfer gününden beri.

bugün kese için kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan.. çok şükür keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Ben 7+1 im ayın 3 ünde yani 8. Haftada kalp İçin randevum var 🥺 dayanamıyorum artık çok geç randevu verildi baba başka bir hastaneye mi gitsem acaba siz kaçta gördünüz

Kızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine
3 günde bir kalçadan mı oluyorsunuz? ben her gün göbekten yapıyorum acımıyo.

Back