2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba ben günde bir kez göbekten oksapar ve prolutex vuruluyorum, son 2 gündür vurulduğum yerler beze yaptı aslında vurulduktan sonra buz kompleksi de yapıyorumbunu önlemek için ne yapabilirim varmı kullanan bu iğneleri,

Ay sürekli yatınca insan hasta gibi oluyor, kaç kere uyanıp uyudum haberim bile yok.

İğneyi yaptıktan sonra kolonyalı pamuk ile ovalayın ilaç yayılsın

Kızlar birde benim göğüs hassasiyeyim dışında hicbirsey yok normal mi

Evet maalesef... zorla kayinvalideme geldim hareket ettirmiyorlar moral olarak kendimi daha kötü hissediyorum
Ay benimde kayınvalidem arayıp şunu yapma yat falan diyip duruyor. Ee kahvaltımı kim hazırlayacak hep yatsam sıkıntıdan patlarım

Benimde dün oldu transfer ama bende çok yatamıyorum bugün kahvaltı hazırladım bulaşıkları elde yıkadım çok kasmıyorum yoksa insan kendini hasta gibi hissediyor

Anestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Cnm sedasyon veriyorlar çok düşük bi aneztezi korkucak bişey yok işlem bitince hemen ayılıyorsun zaten..Bende daha önce hiç almamıştım ama korkacak bişey yok ne olduğunu anlamıyorsun bile

Merhaba canım, ben de vuruluyorum oksapari kolumdan vuruluyorum hem acıtmıyor nerdeyse, prolutexide göbeğimden vuruyorum hep başka yerlere vurmaya çalışıyorum bi sağ bi sol gibi…

Bende tam tersi yanliz kalayım doye uğraşıyorum sagolsun kayinvalidem 1 saniye susmazdq ya ne güzel hadi az kaldi
Yok ya bugün yanımda kalsa iyi olurdu ay çok konuşan insanla uğraşmak zor. Evet bugün vajinal baktılar kalp atışı var gibi ama duyulmuyor dediler inşallah hafta sonuna duyulur

Yok ya bugün yanımda kalsa iyi olurdu ay çok konuşan insanla uğraşmak zor. Evet bugün vajinal baktılar kalp atışı var gibi ama duyulmuyor dediler inşallah hafta sonuna duyulur
Eş tabi bir başka olur kuzumfazlasiysl zor hemde inşallah inşallah hadi bakalim

Igneyi nasil vuruyosunuz, 90 derece gibi hizlica cat diye girmesi icin hemen gobegimi sıkıp kisa surede islemi tamamlamaya calisiyorum ben, o nedenle ufak bi anlik aci haricinde bisey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…