Kızlar merhababen günde bir kez göbekten oksapar ve prolutex vuruluyorum, son 2 gündür vurulduğum yerler beze yaptı aslında vurulduktan sonra buz kompleksi de yapıyorum bunu önlemek için ne yapabilirim varmı kullanan bu iğneleri,
Evet maalesef... zorla kayinvalideme geldim hareket ettirmiyorlar moral olarak kendimi daha kötü hissediyorumAy sürekli yatınca insan hasta gibi oluyor, kaç kere uyanıp uyudum haberim bile yok.
Ay benimde kayınvalidem arayıp şunu yapma yat falan diyip duruyor. Ee kahvaltımı kim hazırlayacakEvet maalesef... zorla kayinvalideme geldim hareket ettirmiyorlar moral olarak kendimi daha kötü hissediyorum
Benimde dün oldu transfer ama bende çok yatamıyorum bugün kahvaltı hazırladım bulaşıkları elde yıkadım çok kasmıyorum yoksa insan kendini hasta gibi hissediyorTransfer olan kızçelerim,sürekli yatıyor musunuz? Benim ilk günüm yatmak istemiyorum 2 saat önce işlerim için bilgisayara oturdum karnım batma yaptı yattım. Sizde de oluyor mu böyle oturma pozisyonunda rahatsızlık. Sevmem hiç uzanmayı sıkılıyorum
Cnm sedasyon veriyorlar çok düşük bi aneztezi korkucak bişey yok işlem bitince hemen ayılıyorsun zaten..Bende daha önce hiç almamıştım ama korkacak bişey yok ne olduğunu anlamıyorsun bileAnestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Patlıyorum ben zatennAy benimde kayınvalidem arayıp şunu yapma yat falan diyip duruyor. Ee kahvaltımı kim hazırlayacakhep yatsam sıkıntıdan patlarım
İnş güzel sonuç alırsın cnm bep birlikte yaparız testMerhaba kızlar bende 6 mayıs test tarihi hepimize hayırlısıyşa nasip olsun inşallah
Bende ilk uyandığımda bunun ne güzel kafası varmış bidaha istiyorum demiştimBence cok seveceksınızdamar yolu acılacak sonra mıs gıbı uyku, gozunuzu odada acarsınız, cok guzel kafası oluyor
Keşke eşim işe gitmeseydi dedim bugünPatlıyorum ben zatennzaman hiç geçmek bilmiyor haftasonu evime gececem gün sayyiyorum
Bende eşimin adını sayıklayıp nerde demiştimBende ilk uyandığımda bunun ne güzel kafası varmış bidaha istiyorum demiştim
Bende tam tersi yanliz kalayım doye uğraşıyorum sagolsun kayinvalidem 1 saniye susmazdqKeşke eşim işe gitmeseydi dedim bugünbende hafta sonu kalp atışını duymaya gideceğim
Merhaba canım, ben de vuruluyorum oksapari kolumdan vuruluyorum hem acıtmıyor nerdeyse, prolutexide göbeğimden vuruyorum hep başka yerlere vurmaya çalışıyorum bi sağ bi sol gibi…Kızlar merhababen günde bir kez göbekten oksapar ve prolutex vuruluyorum, son 2 gündür vurulduğum yerler beze yaptı aslında vurulduktan sonra buz kompleksi de yapıyorum bunu önlemek için ne yapabilirim varmı kullanan bu iğneleri,
Bende hemsirelere kufretmisim canimi yaktınız diyeBende eşimin adını sayıklayıp nerde demiştimsonra arkadaşlarımla problemim vardı onun için ağladım
Yok ya bugün yanımda kalsa iyi olurduBende tam tersi yanliz kalayım doye uğraşıyorum sagolsun kayinvalidem 1 saniye susmazdqya ne güzel hadi az kaldi
Eş tabi bir başka olur kuzumYok ya bugün yanımda kalsa iyi olurduay çok konuşan insanla uğraşmak zor. Evet bugün vajinal baktılar kalp atışı var gibi ama duyulmuyor dediler inşallah hafta sonuna duyulur
Igneyi nasil vuruyosunuz, 90 derece gibi hizlica cat diye girmesi icin hemen gobegimi sıkıp kisa surede islemi tamamlamaya calisiyorum ben, o nedenle ufak bi anlik aci haricinde bisey hissetmiyorumKızlar merhababen günde bir kez göbekten oksapar ve prolutex vuruluyorum, son 2 gündür vurulduğum yerler beze yaptı aslında vurulduktan sonra buz kompleksi de yapıyorum bunu önlemek için ne yapabilirim varmı kullanan bu iğneleri,
Aynı zamanda kalp atışı duymağa gideceğizgittim canım. Keseyi gördük hamd olsun. 3 mayısta kalp atışı için gideceğiz belki direkt kalp atışını duymak için geç vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?