2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba canım benimde 3.gün embriyosu çift transfer, transfer gününü saymazsak benimde 6. günüm, pek bi belirtim yok sadece arada kasığımda batma oluyor
Bende de ayni gerilme var karnimda ilaclardan mi yoksa belirti mi anlamadim.insalalh guzel sonuclar aliriz

Kizlar, hamile olanlar, kasık ağrıları zaman zaman mı oluyor sizin de yoksa hep mi var 7/24 ?

Benim de öyle oluyor ya zaman da geçmiyor ki kalp atışlarını duyayım içim rahatlasın. Midem hafif hafif bulanmaya başladı benim. Sende mide bulantısı var mı?
Çok fazla endiselendigimiz için zaman geçmiyor, eşim dün artık tamam daha senin elinden bişi gelmez bu kadar düşünme filan dedi öyle yapcam galiba…. Benim
Transferin 12. Günü bugün mide bulantım yok sayılır, bi anda 1-2 saniye gelip gidiyo sadece

Haklı ama işte insan heyecan korku karışık bekliyor. Benim 15. Gün daha yeni yeni başlıyor. Kese muayenesine gittin mi canım sen ?

gittim canım. Keseyi gördük hamd olsun. 3 mayısta kalp atışı için gideceğiz belki direkt kalp atışını duymak için geç vermiştir
Yaaa hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza çok heyecanlı galiba o yüzden.. ben olmadı bir kadin doktoruna gidip görüneyim kese görmek için

Yaaa hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza çok heyecanlı galiba o yüzden.. ben olmadı bir kadin doktoruna gidip görüneyim kese görmek için
Âminnn canım Allah razı olsun. İnşaAllah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. En son hcg değerin kaçtı kuzum ?

Selamlar geçenlerde buraya yazmıştım hanımlar, dün histeroskopi yaptırdım, doktorum spiral taktırdı yapışma olmasın diye. 6 mayısta spiral çıkartılacakmış. Sizce spirale rağmen yapışma olur mu yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…