5 6 kere anestezi aldım dünyanın en kafa rahat şeyi inan banaYaaa çok iyisiniz teşekkür ederim hepinize umarım panik yapmam biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanırım kafamda çok büyüttüm bunu ben
Bende de ayni gerilme var karnimda ilaclardan mi yoksa belirti mi anlamadim.insalalh guzel sonuclar alirizMerhaba canım benimde 3.gün embriyosu çift transfer, transfer gününü saymazsak benimde 6. günüm, pek bi belirtim yok sadece arada kasığımda batma oluyor
Ayyy maşallahBen kullandım canım bi sıkıntı olmadı şimdi gebeyim
Benim lokal anesteziyle yapilmisti opu islemi, cok bisey hissetmiyosunuz, doktorlar da aslinda lokali oneriyorlar ama bilemedimAnestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Zaman zaman olup geçiyor canımKizlar, hamile olanlar, kasık ağrıları zaman zaman mı oluyor sizin de yoksa hep mi var 7/24 ?
Teşekkürler canım, benim bugün hiç ağrım olmadı, hissetmeyince bir şey bi acaba dedimZaman zaman olup geçiyor canım
Benim de öyle oluyor ya zaman da geçmiyor ki kalp atışlarını duyayım içim rahatlasın. Midem hafif hafif bulanmaya başladı benim. Sende mide bulantısı var mı?Teşekkürler canım, benim bugün hiç ağrım olmadı, hissetmeyince bir şey bi acaba dedim
Çok fazla endiselendigimiz için zaman geçmiyor, eşim dün artık tamam daha senin elinden bişi gelmez bu kadar düşünme filan dediBenim de öyle oluyor ya zaman da geçmiyor ki kalp atışlarını duyayım içim rahatlasın. Midem hafif hafif bulanmaya başladı benim. Sende mide bulantısı var mı?
Haklı ama işte insan heyecan korku karışık bekliyor. Benim 15. Gün daha yeni yeni başlıyor. Kese muayenesine gittin mi canım sen ?Çok fazla endiselendigimiz için zaman geçmiyor, eşim dün artık tamam daha senin elinden bişi gelmez bu kadar düşünme filan dediöyle yapcam galiba…. Benim
Transferin 12. Günü bugün mide bulantım yok sayılır, bi anda 1-2 saniye gelip gidiyo sadece
Aynı ilerliyoruzHaklı ama işte insan heyecan korku karışık bekliyor. Benim 15. Gün daha yeni yeni başlıyor. Kese muayenesine gittin mi canım sen ?
Aynı ilerliyoruzbana 2 hafta sonraya ultrason için randevu alın dedi hemşirem, geç değil mi ? sen gittin mi?
Yaaa hayırlı olsun canım darısı bizim başımızagittim canım. Keseyi gördük hamd olsun. 3 mayısta kalp atışı için gideceğiz belki direkt kalp atışını duymak için geç vermiştir
Âminnn canım Allah razı olsun. İnşaAllah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. En son hcg değerin kaçtı kuzum ?Yaaa hayırlı olsun canım darısı bizim başımızaçok heyecanlı galiba o yüzden.. ben olmadı bir kadin doktoruna gidip görüneyim kese görmek için
İnsallah canımÂminnn canım Allah razı olsun. İnşaAllah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. En son hcg değerin kaçtı kuzum ?
MaşaAllah canım 3000 lerde kese görünüyor sanırım. Birkaç güne görünür İnşaAllahİnsallah canımdün 780 civarıydı
Ayyy o zaman haftaya ben önceden gidiim hem içim rahatlarMaşaAllah canım 3000 lerde kese görünüyor sanırım. Birkaç güne görünür İnşaAllah
Git kuzum git görünce başka oluyorAyyy o zaman haftaya ben önceden gidiim hem içim rahatlarteşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?