- 13 Ekim 2022
- 443
- 346
- 33
- 34
Aynı gun olmusuzMerhaba ben de 24 ğnde oldjm inşallah olumlu sonuç alırız bana 3 mayısa gğn verdiler
Bence cok seveceksınızAnestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
bende korkuyordum ama dünyanın en güzel şeylerinden biri benceAnestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Proluton yaptır hemenKızlar bugğn yine kanamam oldu of
Acile geldim canım, kan testi idrar testi falan istediler aslında çok bi kan gibi değil ama sonuçların çıkmasını bekliyorumProluton yaptır hemen
Anestezi dünyanın en güzel hislerinden bence deAnestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Canım geçmiş olsun, endişelenmeAcile geldim canım, kan testi idrar testi falan istediler aslında çok bi kan gibi değil ama sonuçların çıkmasını bekliyorum
Baktılar hafif kalp atışı var gibi ama duyulmuyır dediler.Canım geçmiş olsun, endişelenmemüdahale yapılınca düzelir
Yoracak birseyler yaptjn mi. Dualarjm seninle inşallah birsey olmaz canımBaktılar hafif kalp atışı var gibi ama duyulmuyır dediler.
Ben hiç yatmadim sadece dinlen ilk gün denildi biraz uzandım bı kaç saat sonrası pozitif gördüm hala geziyorumYaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyuncabazen unutuyorum kalkıp mutfağa giriyorum sonra eşim kızınca geçiyorum. Uslu uslu gidip yatayım en iyisi herkesin bi bildiği vardır
Ahhh daha erken galiba kalp atislari için canım? Bizi haberdar et, dualarımız sizinleBaktılar hafif kalp atışı var gibi ama duyulmuyır dediler.
Teşekkür ederim canım, eve geldim şimdi proluton vurdurdum. Yat dinlen dedi öyle yapacağımAhhh daha erken galiba kalp atislari için canım? Bizi haberdar et, dualarımız sizinle
Canım çok bişeyde yapmıyorum ama aslımsa kanama değil lekelenme dediler. Proluton vurdurdum. Şimdi karında progestan vuracağım. Fitilimi de kullanrım. Zaten lekelenmem durmuşYoracak birseyler yaptjn mi. Dualarjm seninle inşallah birsey olmaz canım
Çok şükür bariiiCanım çok bişeyde yapmıyorum ama aslımsa kanama değil lekelenme dediler. Proluton vurdurdum. Şimdi karında progestan vuracağım. Fitilimi de kullanrım. Zaten lekelenmem durmuş
Sağol canım yatacağım hepÇok şükür bariiiaman dikkat et kendineee
Bana ilk 3 gun dinlenin dediler, surekli yatmak degil de ara ara kisa mesafe yuruyorum. Surekli yatinca insan stres oluyor yahu cok da şeyyapmamak lazimTransfer olan kızçelerim,sürekli yatıyor musunuz? Benim ilk günüm yatmak istemiyorum 2 saat önce işlerim için bilgisayara oturdum karnım batma yaptı yattım. Sizde de oluyor mu böyle oturma pozisyonunda rahatsızlık. Sevmem hiç uzanmayı sıkılıyorum
Ben kullandım canım bi sıkıntı olmadı şimdi gebeyimYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?