2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Anestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?

Yaaa çok iyisiniz teşekkür ederim hepinize umarım panik yapmam biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanırım kafamda çok büyüttüm bunu ben

Kızlar bugğn yine kanamam oldu of

Anestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünküLokal anestezi ile olur mu ki?
Anestezi dünyanın en güzel hislerinden bence de her gün alabilirdim hihhi bence seveceksiniz uykuya dalmadan önceki an öyle güzel ki korkmayın yani hiç

Yaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyunca bazen unutuyorum kalkıp mutfağa giriyorum sonra eşim kızınca geçiyorum. Uslu uslu gidip yatayım en iyisi herkesin bi bildiği vardır
Ben hiç yatmadim sadece dinlen ilk gün denildi biraz uzandım bı kaç saat sonrası pozitif gördüm hala geziyorum

Yoracak birseyler yaptjn mi. Dualarjm seninle inşallah birsey olmaz canım
Canım çok bişeyde yapmıyorum ama aslımsa kanama değil lekelenme dediler. Proluton vurdurdum. Şimdi karında progestan vuracağım. Fitilimi de kullanrım. Zaten lekelenmem durmuş

Canım çok bişeyde yapmıyorum ama aslımsa kanama değil lekelenme dediler. Proluton vurdurdum. Şimdi karında progestan vuracağım. Fitilimi de kullanrım. Zaten lekelenmem durmuş
Çok şükür bariiiaman dikkat et kendineee

Bana ilk 3 gun dinlenin dediler, surekli yatmak degil de ara ara kisa mesafe yuruyorum. Surekli yatinca insan stres oluyor yahu cok da şeyyapmamak lazim

Ben kullandım canım bi sıkıntı olmadı şimdi gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…