- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
İnşallah canımİnşallah pozitifi görürsün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnşallah pozitifi görürsün canım
İnşaallah pozitif sonuç alırsınBende 1 nisan da transfer olacağım. Eğer gebelik olusa iğnelere ve fitile 12 haftaya kadar devam edeceğim
Aminn inşaallah siz de pozitif sonuç alırsınızSağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım
AminnnAminn inşaallah siz de pozitif sonuç alırsınız
Hayirlisi olsun bende 18 inde estrofem kulanip buyuk ihtimalBen estrofemi 10 gün kullandım. 25ine çağırdı gittim. Transfere kadar estrofeme devam edeceğim. 1 nisanda transferim var inşallah.
Adetinizin 3. Günü başlatıyorlar eğer o aralar olacaksanız dediğiniz gibi olacaktır. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekide bebeğimize kavuşalım inşallahHayirlisi olsun bende 18 inde estrofem kulanip buyuk ihtimal
2 mayisda transfer olucam
Merhaba canım bende bugün başladım benimde 3.gun oluyor banada estrofemle folikasit verdi. Estrofemi günde 3 folikasit günde 1 kullanacağım. Estrofemi kullanırken saatlerine dikkat ederek kullan. Aynı saatlerde kullan. Doktorum bana oyle dedi.Merhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?
Bana da 3ünü aynı anda kullanabilirsin dedi. Yada tek tek sabah öğlen akşam diye deMerhaba canım bende bugün başladım benimde 3.gun oluyor banada estrofemle folikasit verdi. Estrofemi günde 3 folikasit günde 1 kullanacağım. Estrofemi kullanırken saatlerine dikkat ederek kullan. Aynı saatlerde kullan. Doktorum bana oyle dedi.
Bende de aynı canım 8 saatte bir al dedi bana da.Merhaba canım bende bugün başladım benimde 3.gun oluyor banada estrofemle folikasit verdi. Estrofemi günde 3 folikasit günde 1 kullanacağım. Estrofemi kullanırken saatlerine dikkat ederek kullan. Aynı saatlerde kullan. Doktorum bana oyle dedi.
Ben memnunum sistemlerinden. Semra Kahraman’ın başında olduğu bir ekip. Prp yapmıyorlar sanırım. Tedaviye başladığımda eski fiyattı. Şimdi artmış. 36bin oldu sanırım. İlaçlar ve ngs hariç. Bir de histereskopi falan olmadım ben. Onlar da artı ücret. Randevu konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. İlla tek bir doktorda ısrarcı olmazsanız tabii. Ben hiç doktor seçmedim. Zaten herkes birbiriyle iletişim halinde. Konsültasyon çok önemli bizim durumumuzda diye düşünüyorum. O yüzden içim rahat.Memnun musunuz, tedavi ne kadar tuttu, prp var sanırım orada değil mi, hemen randevu veriyorlar mı?
Ay inanmıyorum kutsal görev için herkes seferber olmuş desene ben de eksin kalmayayım gelen giden yok mıAynen oylebabam bile artık hergun sormaya başladı durumlar ne alemde diye saçma sapan bir işin icindeyim
Amin insallah allah herkese nasipAdetinizin 3. Günü başlatıyorlar eğer o aralar olacaksanız dediğiniz gibi olacaktır. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekide bebeğimize kavuşalım inşallah
AminAmin insallah allah herkese nasip
Etsin
Kızlar bu arada ben adetin 2. Gününden itibaren ilaçlara başladım ama bu defa adetim kısa sürdü 6. Güne kadar beklerdim ama 3.gün tamamen bitti yani ertesi gün yok denecek kadar belki bir damla geldi. Estrofem yapmış olabilir mi
Ne zaman basladiniz. Traansfer gününüz belli mi. Ben bugün Dr sordum 17 ile 18 günü arası transfer oluyor dedi. Adetten mi sayiliyor yoksa ilaçları kullanmamızdan sormayı unuttum.Bende de aynı canım 8 saatte bir al dedi bana da.
22 Mart adetin ilk günü 23 martta gittim ikinci günümde estrofem coraspin folbiol ve antibiyotik başladım bugün 6.gün cumartesi kontrolüm var ona göre transfer günü verilecek. Adet tarihinden itibaren sayılıyor sanırım başka bir yerde daha okumuştumNe zaman basladiniz. Traansfer gününüz belli mi. Ben bugün Dr sordum 17 ile 18 günü arası transfer oluyor dedi. Adetten mi sayiliyor yoksa ilaçları kullanmamızdan sormayı unuttum.
Bende bugün gittim hastaneye haftaya pazartesi kontrole gideceğim. Eğer adetin başı gibi sayılırsa benim de nasip olursa 10 nisana denk geliyor. Nasip olursa da bayramda bayram sekerimizin haberini alırız İnsaAllah. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnsaAllah. Pozitifleri görürüzde asıl bayramimiz o zaman olur insaAllah.22 Mart adetin ilk günü 23 martta gittim ikinci günümde estrofem coraspin folbiol ve antibiyotik başladım bugün 6.gün cumartesi kontrolüm var ona göre transfer günü verilecek. Adet tarihinden itibaren sayılıyor sanırım başka bir yerde daha okumuştum
Ahahaha hiiicc belirti bile yokAy inanmıyorum kutsal görev için herkes seferber olmuş desene ben de eksin kalmayayım gelen giden yok mı
İlaçlar kesiyor kuzum yaaaKızlar bu arada ben adetin 2. Gününden itibaren ilaçlara başladım ama bu defa adetim kısa sürdü 6. Güne kadar beklerdim ama 3.gün tamamen bitti yani ertesi gün yok denecek kadar belki bir damla geldi. Estrofem yapmış olabilir mi
Bu arada doktor neden antibiyotik verdi. Enfeksiyonunuz mu var. Bana Dr Oksapar verdi büyük ihtimal transferden sonra başlayacağım sanırım.Progestan da var ne zaman baslayacagim onuda bilemiyorum.22 Mart adetin ilk günü 23 martta gittim ikinci günümde estrofem coraspin folbiol ve antibiyotik başladım bugün 6.gün cumartesi kontrolüm var ona göre transfer günü verilecek. Adet tarihinden itibaren sayılıyor sanırım başka bir yerde daha okumuştum