- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
Hadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin İnşaAllahKızlar bebislerimi aldim geldim eveTarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari resimleri de elimde bebeklerjmin
Amin kuzum cumlemize insallahHadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin İnşaAllah
Canim hayırlı olsunKızlar bebislerimi aldim geldim eveTarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari resimleri de elimde bebeklerjmin
3. Gün dinlen sonra normal hayatına donebilirsin dedi. Kabız olmamaya çalış yeme içme serbest dedi sadeceCanim hayırlı olsunsağlıcakla büyüsünler doktor sana ne tavsiyelerde bulundu?
Ok bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olarak3. Gün dinlen sonra normal hayatına donebilirsin dedi. Kabız olmamaya çalış yeme içme serbest dedi sadece
Kaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamamOk bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olaraknormal hayata dönün diyolar ama normal hayat nasıl olmalı acaba insan korkuyo yani
Harika kayınvaliden yardımcı olacaksa güzelce tadını çıkar benceKaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamamdoktorum calisan kadinlarin yüzde oraninin daha yüksek olduğunu söyledi yatmak çok da iyi değil asljnda
Sagolsun da ben pek anlasamiyorumHarika kayınvaliden yardımcı olacaksa güzelce tadını çıkar benceevet yabancı doktorlar yatırmıyor bile çoğu
Ben yapıyorum ama kendimi yormadan. Yorulunca ağrım olduğunu hissedince uzanıyorum sonra yine devam :) yemek zaten fix. Transferden beri hep yaptım yemek. Ama süpürge yeni yeni yapıyorum mesela o da dik süpürge gücümü çok vermeden. Çamaşır asıyorum katılıyorum. Bitek banyo-wc temizlemiuorum olduğu kadar eşim hallediyor kimyasal solumak istemiyorumKızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Aminnn inşallah canım benim sağolasın inşallah rabbim hepimizi sevindirsinBen de kayseriliyim canımçok sevinfim saplıkla kucağına almayj nasip etsin allah
Kuzum hayırlısıyla insallah sımsıkı tutunurlar sanaKızlar bebislerimi aldim geldim eveTarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari resimleri de elimde bebeklerjmin
Benim de aynı oldu canım iki kere verdim sadece bu gün de çok şükür keseyi gördümKızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor
Ben de bir kez hcg istedi bir daha hiç istemedi. Sen de yine 2 kez istemiş :)Kızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor
Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallahKızlar bebislerimi aldim geldim eveTarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari resimleri de elimde bebeklerjmin
Ben de idrarımı 40 dk tutabildim. Çok zor ama tutuluyor merak etme ,Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallaho idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum (
Allahim kolaylık versin kuzum. Tutuyosun bir şekilde zaten çok sıkışık olmana gerek yok doktor çok rahat yaptığını soylemisti yeterliydi yani idrar sadece karından bastiriyorlar ultrason için o azıcık zorladiBenim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallaho idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum (
Merhaba çünkü kese belli bir betadan sonra görülüyor sanırım bende de kese gördükten sonra beta istemediKızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor
Ben günümden önce 9. Gün verdim o yüzden istedi 11. Gün tekrarBen de bir kez hcg istedi bir daha hiç istemedi. Sen de yine 2 kez istemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?