2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin İnşaAllah

Canim hayırlı olsun sağlıcakla büyüsünler doktor sana ne tavsiyelerde bulundu?

3. Gün dinlen sonra normal hayatına donebilirsin dedi. Kabız olmamaya çalış yeme içme serbest dedi sadece
Ok bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olarak normal hayata dönün diyolar ama normal hayat nasıl olmalı acaba insan korkuyo yani

Ok bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olarak normal hayata dönün diyolar ama normal hayat nasıl olmalı acaba insan korkuyo yani
Kaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamam doktorum calisan kadinlarin yüzde oraninin daha yüksek olduğunu söyledi yatmak çok da iyi değil asljnda

Kaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamam doktorum calisan kadinlarin yüzde oraninin daha yüksek olduğunu söyledi yatmak çok da iyi değil asljnda
Harika kayınvaliden yardımcı olacaksa güzelce tadını çıkar bence evet yabancı doktorlar yatırmıyor bile çoğu

Kızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Ben yapıyorum ama kendimi yormadan. Yorulunca ağrım olduğunu hissedince uzanıyorum sonra yine devam :) yemek zaten fix. Transferden beri hep yaptım yemek. Ama süpürge yeni yeni yapıyorum mesela o da dik süpürge gücümü çok vermeden. Çamaşır asıyorum katılıyorum. Bitek banyo-wc temizlemiuorum olduğu kadar eşim hallediyor kimyasal solumak istemiyorum

Kuzum hayırlısıyla insallah sımsıkı tutunurlar sana

Kızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor

Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallah o idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum (

Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallah o idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum (
Allahim kolaylık versin kuzum. Tutuyosun bir şekilde zaten çok sıkışık olmana gerek yok doktor çok rahat yaptığını soylemisti yeterliydi yani idrar sadece karından bastiriyorlar ultrason için o azıcık zorladi

Kızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor
Merhaba çünkü kese belli bir betadan sonra görülüyor sanırım bende de kese gördükten sonra beta istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…