Sayısında kalitesi de çok iyiymiş maşallah Allahım hayırla nasip etsin canım maşallah nazarlardan saklasınaminnn canım cok sağoll.. bülent tıraşta tedavi oluyorum ben maslak acıbadem. şubatta opu oldum 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4 tane belşinci gün 2 tane de altıncı gün embriyom donduruldu toplam 6 tane sağlıklı var yani .bülent bey genelde dondurulmus yapıyorum dedi. bu sekilde daha yüksekmiş tutma olasılığı . bakalım dua ediyorum ve heyecanla beklliyorum :))
Evet sormaevet gerçekten bi de ha bire masraf cıkıyor kasılma iğnesi serum falan filan 100 000 i gecti bizim masraflar
Evet ama şunu farkettim, eğer tüm gün uzanırsam evde o zaman neredeyse hiç akmıyo.. ama dışarı çıkıp yürüdükten sonra bayağı akıntı yapıyoKızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
Evet maalesef öyle oluyor iç çamaşırlar mahvolduKızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
Dozu farklı olabilir, her bünyeye göre ayrı yapıyolar herhalde2 bin lira gbi bi para alfılar bu seruma benimki okadar sürmedi hemen bitti ama
Sen de nidicard kullanıyordun öyle hatırlıyorum, kasılma iğnesinde yaptır bence, ben de yaptırdım.. herhalde biz de kasılma gördükleri için öneriyorlar…evet gerçekten bi de ha bire masraf cıkıyor kasılma iğnesi serum falan filan 100 000 i gecti bizim masraflar
evet kuzum doktor muayne ederken orta derece kasılma var ilaç verelim dedi o yüzden mutlaka iğneyi de yaptırmayı düşünüyorumSen de nidicard kullanıyordun öyle hatırlıyorum, kasılma iğnesinde yaptır bence, ben de yaptırdım.. herhalde biz de kasılma gördükleri için öneriyorlar…
Canım benim ilk zamanlar sadece akma oluyordu. Şimdi parça parça çıkıyor resmen. Herhalde vücudum alacağı progestanı alıp gerisini bırakıyorKızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
Aynı ben gibi… hadi hayırlısı olsunevet kuzum doktor muayne ederken orta derece kasılma var ilaç verelim dedi o yüzden mutlaka iğneyi de yaptırmayı düşünüyorum
Kaç haftalık oldunuz canımBugün çok şükür keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışına çağırdı inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız transfer olanlara da hayırlı olsun güzel haberleri almak nasip olsun
5+4 canım siz kaç oldunuz , kalp atışını duydun mu senKaç haftalık oldunuz canım
Normal o zamannben de de öyle canım soracaktım hatta size siz sordunuz parça parça geliyo iç çamaşırıma
Bayram da da yatmak mümkün degildiEvet ama şunu farkettim, eğer tüm gün uzanırsam evde o zaman neredeyse hiç akmıyo.. ama dışarı çıkıp yürüdükten sonra bayağı akıntı yapıyo
Benimde öyle canım bazen akinti şeklinde bazen kalıp şeklinde cikiyorCanım benim ilk zamanlar sadece akma oluyordu. Şimdi parça parça çıkıyor resmen. Herhalde vücudum alacağı progestanı alıp gerisini bırakıyor
Benimde 11. gün 33,52 çıktı değerim 4. gün embriyosuydu iki güne bir tekrarlıyorum. 13. gün 107,65, 15.gün 281 17. gün bugün 588,77 çıktı doktorum gayet iyi diyor ama umarım öyle olur sağlıkla ilerler.Merhaba kızlar bugün benim test günümde. 11. Gün bugün değer 36.5 çıktı. Doktor gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. O zaman daha net konuşabiliriz dedi. Sizce artar mı değer. Ben baya üzüldüm beklemiyordum böyle bir sonuç
Yaa gerçekten umut oldunuz bana benimde 5. Gün embriyosu doktorum azosperm hastalarında böyle geç gelişim oluşabiliyor dedi ama içim rahat etmediBenimde 11. gün 33,52 çıktı değerim 4. gün embriyosuydu iki güne bir tekrarlıyorum. 13. gün 107,65, 15.gün 281 17. gün bugün 588,77 çıktı doktorum gayet iyi diyor ama umarım öyle olur sağlıkla ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?