- 29 Haziran 2022
- 1.549
- 2.258
- 63
Hiç belirti arama. İlk tüp bebek denememde belirtiler olmuştu Kasık ağrıları, batmalar, göğüslerim şişmişti onun sonucu direkt 1 çıktı. 2. sinde hiç bir belirti yoktu o da negatifti. Doktorum bu belirtiler hep ilaçların etkisi ama böyle oldu olmadı deyip moralinizi bozuyosunuz demişti. Ama bir daha ki denemem de tüp bebekle alakalı araştırma, konuşma falan yapmıcam özellikle buralara girmeyi düşünmüyorum19 unda oldum canım şimdi test günü sayıyorum ilk denemem o yüzden belirti arıyorum kendimde ama sanırım ya lış yapıyorum:)
Teşekkür ederim tavsiye içinÇektirecekseniz de sonomed i öneriyorum İstanbul’da . Çok korkarak gidip gülerek çıktım ağrı sızı yokmuş gerçekten çok hafif geçmişti . Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Gercekten cok haklısın. Burada okumamla gittim 3. Gün test yaptım birde negatifi gördümHiç belirti arama. İlk tüp bebek denememde belirtiler olmuştu Kasık ağrıları, batmalar, göğüslerim şişmişti onun sonucu direkt 1 çıktı. 2. sinde hiç bir belirti yoktu o da negatifti. Doktorum bu belirtiler hep ilaçların etkisi ama böyle oldu olmadı deyip moralinizi bozuyosunuz demişti. Ama bir daha ki denemem de tüp bebekle alakalı araştırma, konuşma falan yapmıcam özellikle buralara girmeyi düşünmüyoruminsanın daha çok psikolojisi bozuluyor
Masallah cokBen 7.gunde pozitif gordum 9.gunde kan verdim canim bi de 13.gunde verdim simdicok tesekkur ederimmm
Selam cnm benimde 26 nisan 31 yaşındayım bende,2 embriyo istedim ısrarla ama yaşından dolayı tek embriyo koyabiliriz dedi doktor.Gebelik aşısı nedir bana yapılmadı?Kızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisançok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım umarım isteyen herkese nasip olurGeç olsun güç olmasın ne durumlarda hamile kalanlar var belki bi gün bizde yazarız buralara pozitif diye
Artış nasıl kızlar 214 olanı bugun verdim 12. Gğn 5. Gün embriyosuMasallah cok
Güzel artmışsağlıcakla büyüsün, insallah aynı anda da kucağımıza alırız
AminnnnMasallah cok
Güzel artmışsağlıcakla büyüsün, insallah aynı anda da kucağımıza alırız
Merhaba canım Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla haberini almayı nasip etsin bol pozitifler inşallahKızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisançok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bende ezip içine ceviz sarımsak zeytin yağı tuz limon yapıp yiyorum baya iyi oluyorAy onu da deneyim canım çok sagol
Güzel artmış 12 olan değer hangi gün acaba kaçıncı gün embriyosuArtış nasıl kızlar 214 olanı bugun verdim 12. Gğn 5. Gün embriyosu
Kuzum ben 32 yasındayım ve ilk denemem .. bülent tıraşta tedavi oluyorum hemşireler baya bi ısrar etti çift konusunda hatta .. ama benim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de hafif sorunlu bülent bey tüpü almadan bi deneyelim olmazsa ameliyatla tüpü alıp tekrar deneriz demişti. o nedenle ben iki embriyoyu da riske atmak istemedim ilk denemede . zaten ikiz de korkutuyor beni biraz :)Selam cnm benimde 26 nisan 31 yaşındayım bende,2 embriyo istedim ısrarla ama yaşından dolayı tek embriyo koyabiliriz dedi doktor.Gebelik aşısı nedir bana yapılmadı?
aminnn canım cok sağoll.. bülent tıraşta tedavi oluyorum ben maslak acıbadem. şubatta opu oldum 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4 tane belşinci gün 2 tane de altıncı gün embriyom donduruldu toplam 6 tane sağlıklı var yani .bülent bey genelde dondurulmus yapıyorum dedi. bu sekilde daha yüksekmiş tutma olasılığı . bakalım dua ediyorum ve heyecanla beklliyorum :))Merhaba canım Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla haberini almayı nasip etsin bol pozitifler inşallahnerede tedavi görüyorsun rahim dinlendirme mi yapmıştı doktorun. Ben de iki saat sonra opu olacağım darısı benim başıma inşallah
bu arada gebelik aşısı embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştıran bişeymiş .. 2 dakikalık bi işlem rahime ilaç sıkıyorlar ..rahim yıkama gibi bişey ..transfer öncesi son kontrolde yapılıormus ..işe yarıyor mu bilmiyorum ama mecbur bu yolda her seye inanıp parayı verip yaptırıyoruz :) allah emeklerimizi boşa cıkarmaısn insallahSelam cnm benimde 26 nisan 31 yaşındayım bende,2 embriyo istedim ısrarla ama yaşından dolayı tek embriyo koyabiliriz dedi doktor.Gebelik aşısı nedir bana yapılmadı?
Merhaba ben de orada tedavideyim yani hepsini yaptırdımbu arada gebelik aşısı embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştıran bişeymiş .. 2 dakikalık bi işlem rahime ilaç sıkıyorlar ..rahim yıkama gibi bişey ..transfer öncesi son kontrolde yapılıormus ..işe yarıyor mu bilmiyorum ama mecbur bu yolda her seye inanıp parayı verip yaptırıyoruz :) allah emeklerimizi boşa cıkarmaısn insallah
ayyyy hadi inşallahhhhh canımmm. allah yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun :) kaçıncı gün test yaptın bi de kacıbcı gün embriyosuydı ?? eşimden gizli test gününden önce yapıp eşime sürpriz yapcam pozitif olursa :)))Merhaba ben de orada tedavideyim yani hepsini yaptırdımşimdilik pozitifim ama asil test günüm çarşamba bakalım ben de işe yaradı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?