- 29 Haziran 2022
- 1.549
- 2.258
- 63
1 tane 6. Gün embriyom var ama ondan da pek umutlu değilimAmin inşallahsizin başka embriyonuz kaldı mı tekara transfer için
Merhaba canım. Anladıgım kadarıyla senim tüp bebekten baska gebelik elde etme sansın yok eşinden dolayı. Doktorun o yğzden rahim filmi istememiş olabilir dediği gibi rahimde herhangi bir anormallik olsa ultrasonda görürdü yada tüplerde sıvı birikimi olsa kesin kendini belli ederdi onun dısında tüplerinde ki küçük tıkanıklıklar sorun olmayacaktır.cünkü normal yoldan gebelik imkanın yok gibi. Eşinden dolayı.Kızlar merhaba. Tüp bebek tedavisi öncesi rahim filmi çektirmeyen var mı? 2 kere tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif geldi. Doktorum hiç rahim filmi falan istemedi. Ultrasonda gözükür senin rahmin gayet iyi deyip duruyor
Yok canım maalesef napacağımı bilmiyorum çok mutsuzum başa döndüm tekrar1 tane 6. Gün embriyom var ama ondan da pek umutlu değilim
Sizin var mı dondurulmuş?
Siz nasıl çözdünüz bu durumu o kadar çıkmazdayım kiBende de aynı sorun vardı
Canımmm mutsuz olma. Bak ben sana güzel tavsiyeler verdim. Hiç umutsuz olma. Bu kez olacak İnşaAllah. Takviyelerine başlaYok canım maalesef napacağımı bilmiyorum çok mutsuzum başa döndüm tekrar
Sağol canım ama işte elde değil bazen çok çıkmaza giriyorum, tavsiyelerini mutlaka değerlendireceğim ama rahimle ilgili sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum bir türlü geçmiyor enfeksiyonCanımmm mutsuz olma. Bak ben sana güzel tavsiyeler verdim. Hiç umutsuz olma. Bu kez olacak İnşaAllah. Takviyelerine başla
Ben 7.gunde pozitif gordum 9.gunde kan verdim canim bi de 13.gunde verdim simdiSüperne güzel artmış değerlerin masallah kaçıncı gün de ilk kan verdin canım transfer sonrası ??
Histeroskopi mi öyle bişi yapıp 2 tüpün sıvısını boşaltmaya başladılar baktılar ki tüpler çürümüş 2 Sinide aldılar polipleri de aldılar birde miyon vardı onuda aldılar sonra opu oldum transfer oldum tutmadı ikinci tranfer de kimyasal oldu 2 kere olmayınca doktor vitamin takviyesi verdi sigara İçin de farklı takviyeler verdi sonra gene opu oldum ilk transfer de tuttuSiz nasıl çözdünüz bu durumu o kadar çıkmazdayım ki
Bol bol su iç canım enfeksiyon için. İnşaAllah geçerSağol canım ama işte elde değil bazen çok çıkmaza giriyorum, tavsiyelerini mutlaka değerlendireceğim ama rahimle ilgili sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum bir türlü geçmiyor enfeksiyon
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımHisteroskopi mi öyle bişi yapıp 2 tüpün sıvısını boşaltmaya başladılar baktılar ki tüpler çürümüş 2 Sinide aldılar polipleri de aldılar birde miyon vardı onuda aldılar sonra opu oldum transfer oldum tutmadı ikinci tranfer de kimyasal oldu 2 kere olmayınca doktor vitamin takviyesi verdi sigara İçin de farklı takviyeler verdi sonra gene opu oldum ilk transfer de tuttu
Tamam canımm, bir de soğan suyu diye okudum onu da deneyeceğimBol bol su iç canım enfeksiyon için. İnşaAllah geçer
Benim negatif transferleri bir doktor şöyle yorumlamıştı rahmin tertemiz negatif olacak hiç bir durum yok nasıl olur da negatif sonuç alırız ben çok şaşkınım Demişti sigarayı duyunca vitamin takviyesi yaptı yani demek istediğim rahimdeki o sıkıntılar giderildikten sonra doktorlara göre pozıtıf almak İçin bir engel kalmıyorSağlıkla kucağına almak nasip olsun canımdarısı başımıza inşallah. Benim sadece tüp uçları tıkalıymış çürüme yok ama doktor açtırmakla uğraşmayalım demişti. Ama açtırsammı acaba diye düşünmeye başladım olumsuz olunca.
MerhabaMerhaba canım. Anladıgım kadarıyla senim tüp bebekten baska gebelik elde etme sansın yok eşinden dolayı. Doktorun o yğzden rahim filmi istememiş olabilir dediği gibi rahimde herhangi bir anormallik olsa ultrasonda görürdü yada tüplerde sıvı birikimi olsa kesin kendini belli ederdi onun dısında tüplerinde ki küçük tıkanıklıklar sorun olmayacaktır.cünkü normal yoldan gebelik imkanın yok gibi. Eşinden dolayı.
Kaçıncı denemen? Çok yoruyor evet ama sonu güzel olur inşallahYok canım maalesef napacağımı bilmiyorum çok mutsuzum başa döndüm tekrar
Anlıyorum canım seni. Ama emin ol doktorlar bizden cok daha ince düşünüyor benim elimde iki adet kalitesiz rahim gilmi var birinde tüpler birşnde rahim belli kim gördüyse ikisini toplayınca bir film yapıyor diyorMerhabaEvet malesef. Zaten son 2 şansımız falan kaldı onlar da olmazsa takdiri ilahi boşuna radyasyon alma dedi bana doktorum dediğin gibi de olabilir. O kadar çok kafam karıştı ki çok yorucu bi süreç
İlk denememdi canım ama 6ay gibi bir süredir uğraşıyoruzKaçıncı denemen? Çok yoruyor evet ama sonu güzel olur inşallahElbet bi zamanı vardır rabbim nasip ettiyse
Çektirecekseniz de sonomed i öneriyorum İstanbul’da . Çok korkarak gidip gülerek çıktım ağrı sızı yokmuş gerçekten çok hafif geçmişti . Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzBende isteyeceğim gidersem. Regli mi beklicem sonra gel görüşelim dedi. 1 tane embriyom kaldı onu da transfer ettirip tutmazsa bırakıcam zaten burayı.
Ellerinde detaylı ultrason olunca gerek görmüyorlar sanırımAnlıyorum canım seni. Ama emin ol doktorlar bizden cok daha ince düşünüyor benim elimde iki adet kalitesiz rahim gilmi var birinde tüpler birşnde rahim belli kim gördüyse ikisini toplayınca bir film yapıyor diyoriki filmi ceken doktora sorun yok dedi o ayrı. Transferden önce tüp bebek doktoruma dedim bakın filmler kalitesiz tüplerde sisme vardır tüpler tıkalıdr rahimde bişe vardır riske atmak istemiyorum tekrar film cekinebilirşm dedim. Hiç gerek yok bir sorun olursa ben görürüm ve tesaviyi sonlandırırım dedi. Yani kafan rahat olsun
19 unda oldum canım şimdi test günü sayıyorum ilk denemem o yüzden belirti arıyorum kendimde ama sanırım ya lış yapıyorum:)Ellerinde detaylı ultrason olunca gerek görmüyorlar sanırımtedavin nasıl gidiyor peki şuanda? Transfer oldun mu?
Geç olsun güç olmasın ne durumlarda hamile kalanlar var belki bi gün bizde yazarız buralara pozitif diyeİlk denememdi canım ama 6ay gibi bir süredir uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?