2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben tüp bebeğe karar verdiğim an doktorum direkt rahim filmini en başta istedi. Doktorlar aslında çok önem veriyor rahim filmine çünkü bi tıkanıklık varsa bu en iyi o filmde belli oluyor hatta ufak tefek tıkanıklıkları da rahim içine salgılanan sıvı sayesinde açıyor. filmden sonra normal yolla gebe kalan da bir hayli fazla. Bence doktoruna ısrarcı ol ne olur ne olmaz için rahat olur en azından

Anladım rabbim kolaylaştırsın tez zamanda mucizenize kavuşun inşallah iki başarılı tüp bebek doktoru benim için farklı söylemişti mesela biri tüp bebek içşn rahim filmine gerek yok dedi ben ısrar edince istiyorsan yapalım dedi ama o zaman tedaviye başlamamıştık. Şuan ki doktorum erkek infertilesi olduğu halde rahim filmini kesinlikle istedi mesela

Bende isteyeceğim gidersem. Regli mi beklicem sonra gel görüşelim dedi. 1 tane embriyom kaldı onu da transfer ettirip tutmazsa bırakıcam zaten burayı.

Bende isteyeceğim gidersem. Regli mi beklicem sonra gel görüşelim dedi. 1 tane embriyom kaldı onu da transfer ettirip tutmazsa bırakıcam zaten burayı.
İnşallah tutar da hiçbir şeye gerek kalmaz canım Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin

Olmaz öyle ben evlendikten sonra kadın doğum a gittim hpv DNA smear testi yaptırmak İçin temiz çıktı ama sonucu gene doktora götürüp sorduğumuz zaman doktora dedim ki hocam hazır muayene ediyorsunuz rahmimede bakarmısınız gebe kalmak İçin bir engel falan var mı dedim doktor baktı yumurtalar da bi sıkıntı görünmüyor küçük bir miyom var dedi ama ben başka Birşey göremem gerisini hgs filmi çektireceksin dedi gittim çektirdim ki tüpler hep tıkalı polipler var yani muayene eden doktor tüpler le polipleri Göremez

Evet siz de mi orada oldunuz?
Bende görüştüm ama orada yaptırmadım çok içime sinmemişti. Benim rahîm filminde tüplerin tıkalı çıkmıştı, ama murat hoca doğru değildir bu yaşta tüp mü tıkalı olur demişti. Kesin sonucu görmek için laparoskopi yapmak lazım ona da gerek yok dedi. Bende çok ısınamamıştım. Hoş şimdi Antalya da yaptırdım yine negatif sonuç aldım.

Murat hoca sayesinde hamile kalan çok bayan var ama bazen olmayınca olmuyor işte bende referansla gitmiştim ona. Bana da sende bi problem yok dedi ama ne hikmetse olmuyor işte Embriyologunn da iyi olması önemli doktor kadar. Benim 3. Gün embriyom tutunmuş ama gelişememiş. 4.90 çıktı betam 12. gün.

Bu Antalyadaki doktorunuz ne söyledi rahimle ilgili peki?

Doğrudur ben sadece ilk izlenimde öyle hissettim, nasip tabi bu işler. Benim de 5.gün embriyosu idi. Yarın gideceğim tekrar neden tutmadığını konuşacağız.
Tüplerin tıkalı olduğunu ve rahim de polip olduğunu söyledi ve histereskopi oldum. Sonraki ay transfer yaptı hemen o da tutmadı. Bir de kronik endometrit çıktı histereskopi sonucunda.

Anladım. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten çok zorlu yollardan geçiyoruz

Bende de aynı sorun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…