• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

ben transferden sonra ise baslamistm ve is yerindekiler bilmiordu agir kartonlar kaldirmak zorndaydm bi sekilde yaptim calistim cok sükür tutmusttu ilkinde eger olacagi varsa her türlü rabbim onu nasip eder hic korkma cok fazla sakinipda tutmuyanlarda oluyor biraz akisina birak bence canm

Cok tesekkur ederim valla kendi dusumu aldim agir hareketlerle, evet mecbur kalinca insan yapabilecek bisey yok tabiki cok haklisiniz

Kızlar aramızda ikiz gebelik yaşayan var mı? Kan değerleri kaçtı acaba ?
Transferin 10.günü 650 çıkmıştı 13. Gün 2400 çıktı iki beta hcg yeterli geldi bu sebeple başka yaptırmadım 6+3 günlükken vajinal ultrason ile hem kalp atışı hem keseleri gördük çok şükür

Merhaba kızlar ben de yarın Allah nasip ederse yumurta toplama işlemine gireceğim dün e2 2747.0 çıktı doktorum 10dan fazla yumurta toplayabileceğini söyledi. Bir ay kadar rahim dinlendirme yapmadan transfer yapmam dedi. Bu bir ay ya da iki ay olan süreç nasıl hesaplanıyor bayramdan sonraya sarkar mı acaba insan hem hayırlısı olsun sabredeyim diyor hem de bir an önce olsun da pozitifi göreyim diyor çok tuhaf bir durum Allah herkese hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.🤲🤲🤲
Merhaba canim opudan 1 hafta sonra adet goruyosun zaten sonraki adette se işlemler başlıyor 22 şubatta opu oldum 25 Nisan da da transferim var 2 ayı buluyor yaklasik ikinci adetimde 10 günlük bir gecikme oldu sadece onu da normal karşılıyor doktirlar

Merhaba canim opudan 1 hafta sonra adet goruyosun zaten sonraki adette se işlemler başlıyor 22 şubatta opu oldum 25 Nisan da da transferim var 2 ayı buluyor yaklasik ikinci adetimde 10 günlük bir gecikme oldu sadece onu da normal karşılıyor doktirlar
Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Peki bu bu rahim dinlendirmeden sonra transfer için yeniden iğne ilaç vs kullanacak mıyım kişiden kişiye mi değişiyor acaba

Bir de normalde 35 yaş altı kadınlar için tek embriyo transferi yapılıyor sağlık bakanlığı çift olmasına izin vermiyormuş. Ama bazıları çift olduğunu söylüyor yaş ve yumurta rezerv azlığı haricinde bu oluyor mu acaba

Benim transferin 8. Günü 522 çıktı o sebeple olabilir mi diyorum İnşaAllah benim de ikizdir 🥰
Transferin 10.günü 650 çıkmıştı 13. Gün 2400 çıktı iki beta hcg yeterli geldi bu sebeple başka yaptırmadım 6+3 günlükken vajinal ultrason ile hem kalp atışı hem keseleri gördük çok şükür

Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Peki bu bu rahim dinlendirmeden sonra transfer için yeniden iğne ilaç vs kullanacak mıyım kişiden kişiye mi değişiyor acaba
Merhaba hayırlı olsun 😍🙏🏽 evet çok ilaç kullanacaksınız 😅😅 simdi yumurta için sonrasında rahim hazırlığı için, bağışıklık için, kan dolaşımı için (belki) ve bu ilaçlar genel olarak 12. Haftanın sonuna kadar ya da biraz daha uzun süre olabiliyor… bu arada benime doktorum 2 ay bekletti rahim dinlendirme yaptırdı.. 🌹

Kızlar transferin 5. Günü bugun ve kasıgımda batma ara sıra agrı var ilk iki gün olmuştu şimdi yine basladı böyle bişe yasayan varmı aranıDa

Merhaba hayırlı olsun 😍🙏🏽 evet çok ilaç kullanacaksınız 😅😅 simdi yumurta için sonrasında rahim hazırlığı için, bağışıklık için, kan dolaşımı için (belki) ve bu ilaçlar genel olarak 12. Haftanın sonuna kadar ya da biraz daha uzun süre olabiliyor… bu arada benime doktorum 2 ay bekletti rahim dinlendirme yaptırdı.. 🌹
Desenize daha opu için kullanılan ilaçlar hiçbir şeymiş😅 bende transfere kadar öyle sessiz sessiz bekleyip transfer yapılınca çıkıp eve gelip hiçbir şey yapmadan bekliycem sanıyorum🙈 çalıştığım için biraz zor oluyor dinlenmek insanlara dert anlamak rapor almaya çalışmak vs üstüne hormon etkileyen iğneler duygusal değişimler derken Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını bu dünyada ve ahirette hayırlı bir evlatla versin inşallah 🤲🤲🤲

Adetin 2. Günü estofreme başladım 11 gün sonra kontrolüm vardı ek progestan bur kaç ilaç takviyesi daha yaptilar transfer günü için de iğne ile bir kaç ilaç takviyesi daha yaptilar cabum

Adetin 2. Günü estofreme başladım 11 gün sonra kontrolüm vardı ek progestan bur kaç ilaç takviyesi daha yaptilar transfer günü için de iğne ile bir kaç ilaç takviyesi daha yaptilar cabum
Cevabınız için teşekkür ederim siz ne aşamadasınız peki

Kişiden kişiye değişiyor olabilir. Benim ilk transferim belki ondandır. Ama ben transfer sonrası sadece duphaston diye bir hap verdiler. Günde 3 kez kullanıyorum. Ne iğne ne başka birşey verdiler.

Kişiden kişiye değişiyor olabilir. Benim ilk transferim belki ondandır. Ama ben transfer sonrası sadece duphaston diye bir hap verdiler. Günde 3 kez kullanıyorum. Ne iğne ne başka birşey verdiler.
Anladığım kadarıyla Hormonlar kan değerleri bütün bunlsr ve doktorun bu aşamalarda nasıl yol alacağına bağlı sanırım. Ben bahçecide yaptırıyorum ve her adımı ücret Allah yardımcımız olsun

Kizlar merhaba. Biz gebelik haftamızi nasıl hesapliyoruz. Embriiyo transfer tarihine girdigimde her sayfada farkli gebelik haftasi verdi. Programlarda da sat i baz aliyor. O zaman da arada fark oluyor. Ben anlayamadim nasıl hesaplayacagiz.

Merhaba, evet yaptı. Sağlıklı şeyler saydı hep. Zaten öyle besleniyordum. Paketli gıdalardan özellikle çay ve kahveden uzak durdum transferden sonra nerdeyse 15-20 gün. Şuan daha yeni başladım kahve içmeye ama çok nadir hala. Çay da çok açık ve limonlu. Transferden sonra avokado tüket demişti drum tutunmasına yardımcı oluyormuş. Ben her gün 1 küçük kase kabak çekirdeği de yemiştim 😊
Teşekkür ederim canım, benim transferimin 3. Günü, dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime, avokado bulamadım henüz ama ceviz badem kabak çekirdeği yumurta yiyiyorum hergün☺️

Back