2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba, lütfen böyle şeylerle üzmeyin kendinizi. Yıldız haritalarına , astrologlara, kahve fallarda ve tüm falcı türlerine göre şu an aşırı zengin olmam lazım. Dolarların euroların içinde yüzüp altın kadehlerden içmem lazım ama bir kuru maaşla ay sonunu zor getiriyoruz. Kendini bilmezin, insan psikolojisinden anlamayanın birisiymis diye düşünüyorum. Siz bir de test yapmışsınız sanırım. Herkesin kanda, idrarda çok çok farklı günlerde çıkıyor. Bekleyin en azından 10.güne kadar öyle kan verin. Doktorlar idrar testini kabul bile etmiyor zaten öyle düşünün

Kizlar merhaba. Biz gebelik haftamızi nasıl hesapliyoruz. Embriiyo transfer tarihine girdigimde her sayfada farkli gebelik haftasi verdi. Programlarda da sat i baz aliyor. O zaman da arada fark oluyor. Ben anlayamadim nasıl hesaplayacagiz.
5.gün İcin transfer gununden 19 günü cıkarın gttgım doktorda oyle hesaplandı günü gününe doğru hesap cıktı.
Mesela 30mart transfer ıse 19 günü cıkarınca 11 mart olarak o tarihi baz alınır.
Tüp bebekte Selcuk selcuk hocanın sayfasında denk geldim doğru hesaplama bu sekılde.

Eklentiler

• Screenshot_20230423_164032.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 68
Ne güzel Allah bana da o güne yetişmeyi nasip etsin. Sana da kolaylıkla geçirmeyi hemencecik pozitifi görmeyi nasip etsin senin için heyecanlandım ay ne güzel
Ay Allah razı olsun güzel dularin için canimmm Aminn. Geliyor zaman bir şekilde vok sukur bu günleri görebilecek miyim diye çok bekledim az kaldi

Kızlar merhaba. Tüp bebek tedavisi öncesi rahim filmi çektirmeyen var mı? 2 kere tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif geldi. Doktorum hiç rahim filmi falan istemedi. Ultrasonda gözükür senin rahmin gayet iyi deyip duruyor

Merhaba iyi bayramlar hepinize pozitifi gören arkadaşlarım ilaçlarınızda değişiklik oldu mu estrofem progestan gibi. Yoksa aynı şekilde kullanmaya devam mı ediyorsunuz

Tüp bebeğe başlarken tüm tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor rahim filmi de bunların başında. Doktorun insiyatifinde olabilir bazen ama negatiflerin başka bir nedeni yoksa ısrar edin bence

Tüp bebeğe başlarken tüm tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor rahim filmi de bunların başında. Doktorun insiyatifinde olabilir bazen ama negatiflerin başka bir nedeni yoksa ısrar edin bence
Tedavilerden önce bir sürü tahlil istedi ama film istemedi. Benim eşim kansere bağlı azospermi evlenmeden önce sperm dondurmuş o spermlerle deniyoruz ama embriyolarım 3. günden sonra gelişmiyor. Bende yoruldum artık. Doktorum sorun sende değil embriyoların kalitesiz olduğu için tutmuyor dedi. Rahim filmini sorduğumda bişey olsa görürdüm ben diyor. Psikolojim de bozuldu iyice

Merhaba iyi bayramlar hepinize pozitifi gören arkadaşlarım ilaçlarınızda değişiklik oldu mu estrofem progestan gibi. Yoksa aynı şekilde kullanmaya devam mı ediyorsunuz
İyi bayramlar canım. Biz kan sulandırıcı iğne ( oksapar) ve coraspirini kestik.çünkü kanamam vardı. Progestan fitil, estrofem, progestan dex iğne kullanıyorum.

Hımmm yani 8 nisan transfer tarihim 19 gun geriye gidiyorum. 20 mart son adet tarihimmis gibi mi oluyor. Dogru mu anladım acaba. Tesekkur ediyorum bu arada

Hepsine 9. Haftaya kadar devam edecegim soylendi.
Leucostim igne, oksapar, progestan fitil, estrofem ve 2 gunde bir progestan ampul

Siz sigara ve içki kullanıyor musunuz nerde tedavi oldunuz yaş kaçtı

Hımmm yani 8 nisan transfer tarihim 19 gun geriye gidiyorum. 20 mart son adet tarihimmis gibi mi oluyor. Dogru mu anladım acaba. Tesekkur ediyorum bu arada
5. Gun embriyosu ıse evet 19 gun cıkarın
Benimde 27marttı 8 mart kabul ediyoruz dedı hocam aynı hesaplama en doğrusu da bu. Rica ederim. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…