Yaaaa çok güzelllTransferin 10.günü 650 çıkmıştı 13. Gün 2400 çıktı iki beta hcg yeterli geldi bu sebeple başka yaptırmadım 6+3 günlükken vajinal ultrason ile hem kalp atışı hem keseleri gördük çok şükür
Merhaba, lütfen böyle şeylerle üzmeyin kendinizi. Yıldız haritalarına , astrologlara, kahve fallarda ve tüm falcı türlerine göre şu an aşırı zengin olmam lazım. Dolarların euroların içinde yüzüp altın kadehlerden içmem lazımBiraz önce bşr arkadasımın tanıdıgı doğum haritama baktı horary astroloji gibi bişey ve bosuna yapmıssın tüp bebek bu sene tutmayacak dedi zaten yeterince stresliyken bir de bu cıktı nerden biliyosun dedim yuldızlar diyo dedi allahım
5.gün İcin transfer gununden 19 günü cıkarın gttgım doktorda oyle hesaplandı günü gününe doğru hesap cıktı.Kizlar merhaba. Biz gebelik haftamızi nasıl hesapliyoruz. Embriiyo transfer tarihine girdigimde her sayfada farkli gebelik haftasi verdi. Programlarda da sat i baz aliyor. O zaman da arada fark oluyor. Ben anlayamadim nasıl hesaplayacagiz.
Aslında bazen belli oluyor bazen olmuyor bazen geç döllenme falan oluyormuş hakkınızda hayırlısı inşallahMaşaAllah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ben de ikiz olmasını istiyorum merak ettim acaba kan değerinden belli olur mu diye
Salı günü transferjm var kuzumCevabınız için teşekkür ederim siz ne aşamadasınız peki
Ne güzel Allah bana da o güne yetişmeyi nasip etsin. Sana da kolaylıkla geçirmeyi hemencecik pozitifi görmeyi nasip etsin senin için heyecanlandım ay ne güzelSalı günü transferjm var kuzum
Ay Allah razı olsun güzel dularin için canimmmNe güzel Allah bana da o güne yetişmeyi nasip etsin. Sana da kolaylıkla geçirmeyi hemencecik pozitifi görmeyi nasip etsin senin için heyecanlandım ay ne güzel
Pozitif haberini de alırız inşallahAy Allah razı olsun güzel dularin için canimmmAminn. Geliyor zaman bir şekilde vok sukur bu günleri görebilecek miyim diye çok bekledim az kaldi
Tüp bebeğe başlarken tüm tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor rahim filmi de bunların başında. Doktorun insiyatifinde olabilir bazen ama negatiflerin başka bir nedeni yoksa ısrar edin benceKızlar merhaba. Tüp bebek tedavisi öncesi rahim filmi çektirmeyen var mı? 2 kere tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif geldi. Doktorum hiç rahim filmi falan istemedi. Ultrasonda gözükür senin rahmin gayet iyi deyip duruyor
Tedavilerden önce bir sürü tahlil istedi ama film istemedi. Benim eşim kansere bağlı azospermi evlenmeden önce sperm dondurmuş o spermlerle deniyoruz ama embriyolarım 3. günden sonra gelişmiyor. Bende yoruldum artık. Doktorum sorun sende değil embriyoların kalitesiz olduğu için tutmuyor dedi. Rahim filmini sorduğumda bişey olsa görürdüm ben diyor. Psikolojim de bozuldu iyiceTüp bebeğe başlarken tüm tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor rahim filmi de bunların başında. Doktorun insiyatifinde olabilir bazen ama negatiflerin başka bir nedeni yoksa ısrar edin bence
İyi bayramlar canım. Biz kan sulandırıcı iğne ( oksapar) ve coraspirini kestik.çünkü kanamam vardı. Progestan fitil, estrofem, progestan dex iğne kullanıyorum.Merhaba iyi bayramlar hepinizepozitifi gören arkadaşlarım ilaçlarınızda değişiklik oldu mu estrofem progestan gibi. Yoksa aynı şekilde kullanmaya devam mı ediyorsunuz
5.gün İcin transfer gununden 19 günü cıkarın gttgım doktorda oyle hesaplandı günü gününe doğru hesap cıktı.
Mesela 30mart transfer ıse 19 günü cıkarınca 11 mart olarak o tarihi baz alınır.
Tüp bebekte Selcuk selcuk hocanın sayfasında denk geldim doğru hesaplama bu sekılde.
Hepsine 9. Haftaya kadar devam edecegim soylendi.Merhaba iyi bayramlar hepinizepozitifi gören arkadaşlarım ilaçlarınızda değişiklik oldu mu estrofem progestan gibi. Yoksa aynı şekilde kullanmaya devam mı ediyorsunuz
Siz sigara ve içki kullanıyor musunuz nerde tedavi oldunuz yaş kaçtıTedavilerden önce bir sürü tahlil istedi ama film istemedi. Benim eşim kansere bağlı azospermi evlenmeden önce sperm dondurmuş o spermlerle deniyoruz ama embriyolarım 3. günden sonra gelişmiyor. Bende yoruldum artık. Doktorum sorun sende değil embriyoların kalitesiz olduğu için tutmuyor dedi. Rahim filmini sorduğumda bişey olsa görürdüm ben diyor. Psikolojim de bozuldu iyice
5. Gun embriyosu ıse evet 19 gun cıkarınHımmm yani 8 nisan transfer tarihim 19 gun geriye gidiyorum. 20 mart son adet tarihimmis gibi mi oluyor. Dogru mu anladım acaba. Tesekkur ediyorum bu arada
Evet evet 5.gun embriyosuydu5. Gun embriyosu ıse evet 19 gun cıkarın
Benimde 27marttı 8 mart kabul ediyoruz dedı hocam aynı hesaplama en doğrusu da bu. Rica ederim. Hayırlı olsun.
Hayırlısı ile sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim hepimiz İcin.Evet evet 5.gun embriyosuydu
Tesekkur ederim. Size de hayırlı olsun insallah. Saglicakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?