Aynen Solmazcım ben de onu diyorum canm var bu olay da bir sorun persembe günü olacak transfer bugün den çözülmez.Öyle bir ihtimal olamaz cansu var onda bir ihmal üzerine gittsin
Mevcut embriyonun kötü olduğu şimdi mi aklına geldi, bildiğim kadarıyla transfer ile aynı gün çözülme işlemi yapılır, yani doktorun dediği çok garip ya işi ticarete dökmüş para kazanma uğruna yapıyor yada embriyonun başına bi iş geldi, başka açıklaması olamaz,Kızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz
Aradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimkiCanım normali bu dimi ayni gün cözülür yani.Arkadsinki persembe olacakmis simdiden cözmek ne cok enteresan olay yaa ben olsam hastaneyi kafalarina yıkarim
Üzerine düş arkadaşım kolay değil bir embriyonun olusmasi dünya emek veriyorsun ilaçlar şeyler var onda birşeyAradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimki
Çok üzgünüm senin adına canım o kadar emek veriyoruz ilaclar kullanıyoruzz bu konuyu en ince ayrintisina kadar irdelemelisinAradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimki
Aynen öyle bana deseki deprem bölgesinde olduğumuz için sallantıdan zarar gelmiş tamam derim daha mantıklı sadece söylediği şey ee embriyo transfer edilebilecek gibi değil dedim niye şimdi söylüyorsunuz böyle nadir olaylar olabilir diyor ya var ya hakkım haram olsun bayram günü o kadar ağladım kiMevcut embriyonun kötü olduğu şimdi mi aklına geldi, bildiğim kadarıyla transfer ile aynı gün çözülme işlemi yapılır, yani doktorun dediği çok garip ya işi ticarete dökmüş para kazanma uğruna yapıyor yada embriyonun başına bi iş geldi, başka açıklaması olamaz,
4 aydır oyalıyor beni ya şaka gibi ve elimde sıfır hiçbir şey yokÜzerine düş arkadaşım kolay değil bir embriyonun olusmasi dünya emek veriyorsun ilaçlar şeyler var onda birşey
Anlayamadığım olay şu daha transferine zaman var nasıl anlamış embriyonun bozulduğunuAynen öyle bana deseki deprem bölgesinde olduğumuz için sallantıdan zarar gelmiş tamam derim daha mantıklı sadece söylediği şey ee embriyo transfer edilebilecek gibi değil dedim niye şimdi söylüyorsunuz böyle nadir olaylar olabilir diyor ya var ya hakkım haram olsun bayram günü o kadar ağladım ki
İşte ya bozuk embriyoyu dondurdular ve bizden bunun için para talep ettiler daha ya da doktor umursamadı unuttu kötü olanı da dondurdularAnlayamadığım olay şu daha transferine zaman var nasıl anlamış embriyonun bozulduğunu
Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınşimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.
SelamAmin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınşimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.
Bende dun kese yi gördüm doktor verdi pastil zaten seker emme. Bitki çayı ilaç filan almayın. Gargara da rahatlatırBunu hamileligin başlarında kullanabiliyorum sıkıntı olmaz degil mi? Cok tesekkur ederim
Hangi merkez de tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kesinlikle cimere şikayet edin. Hastane ise başhekimliğe çıkın. Hakkınızı kesinlikle savunun. Maddi açıyı geçtim manevi olarak aşırı yıpratan bişey. Resmen para almak için dondurmuşlar. Şimdide transfer etmemeye mi karar vermişler madem iyi değilse baştan başlayalım diyin? Bir daha baştam başlayacaksanızda o merkeze gitmeyin.4 aydır oyalıyor beni ya şaka gibi ve elimde sıfır hiçbir şey yok
Selam canım, çok teşekkür ederim tavsiyen için soracağım doktoruma. İyi bayramlarSelam
Arkadaşım, sağlık olsun, bir daha ki sefere insallah olacakbenim
Doktorum bana seaqten 30 kapsül ve gonamax kapsül vermişti yumurta geliştirirken.. istersen bi soriyi bayramlar diliyorum
Ağrılar normal canım, ilaçlar yapıyor. Adet tarihi yaklaşınca karın ağrısı da yaşıyorsunKızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba
Sizin sonucunuz ciktimiBende insaAllah nisanin ilk haftası gibi transfer olacağım.9 Şubat'ta opu yapıldı. İkinci adetimi bekliyorum. Bu ayın sonuna denk geliyor tabi ilaclardan dolayı geç adet olmazsam. 3.gun embriyosu 2 adet teki 8 hücreye bölünmüş teki de 4 hücreye bölünmüş. İkisini de koydurmayi düşünüyorum. Yaş 37
Transfer öncesi hiç bişe yoktu canım yaAğrılar normal canım, ilaçlar yapıyor. Adet tarihi yaklaşınca karın ağrısı da yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?