2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Mevcut embriyonun kötü olduğu şimdi mi aklına geldi, bildiğim kadarıyla transfer ile aynı gün çözülme işlemi yapılır, yani doktorun dediği çok garip ya işi ticarete dökmüş para kazanma uğruna yapıyor yada embriyonun başına bi iş geldi, başka açıklaması olamaz,

Aynen öyle bana deseki deprem bölgesinde olduğumuz için sallantıdan zarar gelmiş tamam derim daha mantıklı sadece söylediği şey ee embriyo transfer edilebilecek gibi değil dedim niye şimdi söylüyorsunuz böyle nadir olaylar olabilir diyor ya var ya hakkım haram olsun bayram günü o kadar ağladım ki

Anlayamadığım olay şu daha transferine zaman var nasıl anlamış embriyonun bozulduğunu

Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın şimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.
Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın şimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.
Selam
Arkadaşım, sağlık olsun, bir daha ki sefere insallah olacak benim
Doktorum bana seaqten 30 kapsül ve gonamax kapsül vermişti yumurta geliştirirken.. istersen bi sor iyi bayramlar diliyorum

Bunu hamileligin başlarında kullanabiliyorum sıkıntı olmaz degil mi? Cok tesekkur ederim
Bende dun kese yi gördüm doktor verdi pastil zaten seker emme. Bitki çayı ilaç filan almayın. Gargara da rahatlatır

Eklentiler

• 1682090100686622227012843844157.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 31
4 aydır oyalıyor beni ya şaka gibi ve elimde sıfır hiçbir şey yok
Hangi merkez de tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kesinlikle cimere şikayet edin. Hastane ise başhekimliğe çıkın. Hakkınızı kesinlikle savunun. Maddi açıyı geçtim manevi olarak aşırı yıpratan bişey. Resmen para almak için dondurmuşlar. Şimdide transfer etmemeye mi karar vermişler madem iyi değilse baştan başlayalım diyin? Bir daha baştam başlayacaksanızda o merkeze gitmeyin.

Ben anlam veremiyorum hala ilk kez böyle bir şey duyuyorum ilk kez böyle bir şey görüyorum resmen ihmal resmen sallamamak bu

Selam
Arkadaşım, sağlık olsun, bir daha ki sefere insallah olacak benim
Doktorum bana seaqten 30 kapsül ve gonamax kapsül vermişti yumurta geliştirirken.. istersen bi sor iyi bayramlar diliyorum
Selam canım, çok teşekkür ederim tavsiyen için soracağım doktoruma. İyi bayramlar

Kızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba

Kızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba

Ağrılar normal canım, ilaçlar yapıyor. Adet tarihi yaklaşınca karın ağrısı da yaşıyorsun

Sizin sonucunuz ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…