Listeye ekleyebilir miyiz beni dee?Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN O ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN S sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN M melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN
Tebrik ederim saglikla kat kat artsin insallahKızlar bugün 7. Günüm kan sonucum böyle ne diyosunuz
Eki Görüntüle 3236141
Âminnnn canım İnşaAllah. Ben de seni tebrik ederim. Yanlış hatırlamıyorsam pozitif çıkmıştı senin deTebrik ederim saglikla kat kat artsin insallahcok sevindim
Ben 3.gun embriyosu transferi oldum 10 nisanda, transferi 0 sayarsak 7.gun erken gebelik testi ile ogrendim :)Merhaba
Aranızda 3. Gün embirio trasfer olan var mı? Varsa pozitif gören arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiler?
Ben transferden 1 hafta sonra ise basladim canim cok sukur pozitifKızlar aranızda transfer sonrası olumlu sonuç alanlar işe dönen oldu mu nasıl yol izlemeliyiz
Evett benim de pozitif canim tesekkhr ederimmÂminnnn canım İnşaAllah. Ben de seni tebrik ederim. Yanlış hatırlamıyorsam pozitif çıkmıştı senin de
Âmin canım İnşaAllahEvett benim de pozitif canim tesekkhr ederimmcok sevindim gercekten allah saglikla kalp atislarini duyup kucagimiza aldigimiz gunleri gormeyi nasip etsin insallah
Ben 2 ay kullandım bir sürü vitamin birde sigaranın zehrini Atan bir vitaminBaşlayacağım canım, ne kadar süre kullanmak gerekiyor 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviye
Aynı gün transfer olıyoruzzzz ay çok heyecanlıListeye ekleyebilir miyiz beni dee?
4. deneme ve 26 nisan trasfer tarihi
Transferden önce ve sonra hangi ilaçları kullandın?bende Mayıs başı gibi olacağımKızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba
Estrofem prednol tetrodox progeston enox transfer sonrası sadece prednol tetrodox bıraktım diğerleri devamTransferden önce ve sonra hangi ilaçları kullandın?bende Mayıs başı gibi olacağım
Hayırlı olsun inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın progestron ve enox yakan bir iğne mi ???Estrofem prednol tetrodox progeston enox transfer sonrası sadece prednol tetrodox bıraktım diğerleri devam
Sigara kullanmıyorum ben ama vitaminlerin neler öğrenmek isterimBen 2 ay kullandım bir sürü vitamin birde sigaranın zehrini Atan bir vitamin
Ben çok gitme taraftarı değilim yaBen transferden 1 hafta sonra ise basladim canim cok sukur pozitif
Ben sigara içiyordum bırakmak benim için çok zor oldu. Hangi vitaminler öğrenebilir miyimBen 2 ay kullandım bir sürü vitamin birde sigaranın zehrini Atan bir vitamin
Sağol canım insallah. Enox cok yakıyorHayırlı olsun inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın progestron ve enox yakan bir iğne mi ???
Biri vitamin diğeri faydaları bu vitamini haftada bir kere acilden damar yolundan aldımBen sigara içiyordum bırakmak benim için çok zor oldu. Hangi vitaminler öğrenebilir miyim
Teşekkür ederiiimBiri vitamin diğeri faydaları bu vitamini haftada bir kere acilden damar yolundan aldım
Canım okuyunca çok üzüldüm gercektenAradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?