2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Listeye ekleyebilir miyiz beni dee?
4. deneme ve 26 nisan trasfer tarihi

Âminnnn canım İnşaAllah. Ben de seni tebrik ederim. Yanlış hatırlamıyorsam pozitif çıkmıştı senin de
Evett benim de pozitif canim tesekkhr ederimm cok sevindim gercekten allah saglikla kalp atislarini duyup kucagimiza aldigimiz gunleri gormeyi nasip etsin insallah

Transferden önce ve sonra hangi ilaçları kullandın?bende Mayıs başı gibi olacağım

Kızlar kasıkda ağrı veya böyle arada gelen regl ağrısı gibi ağrılarınız oluyor mu bugün transfer sonrası 15.günüm

Ben sigara içiyordum bırakmak benim için çok zor oldu. Hangi vitaminler öğrenebilir miyim
Biri vitamin diğeri faydaları bu vitamini haftada bir kere acilden damar yolundan aldım

Eklentiler

• 3E74027E-17D4-4D2A-9668-EE744015D50C.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 7F7AEC0C-8AFE-48F7-9068-D610007AC33E.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 44
Aradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimki
Canım okuyunca çok üzüldüm gercekten böyle birseyi ben de ilk kez duydum. Bizden bir hafta önce imza almışlardı ama transfer yapılacağı gün cozduruldu ve embriyolog hemen odaya gelip embriyolarla ilgili bilgi verdi. Kısa bir süre sonra da transfere aldılar zaten. Bence de bu işte bi terslik var. Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim ama bı ihmal varsa yapanların yanına kâr kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…