2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar var mı mde bulantınız? Cok fenayım midem bulanıyo halsizlik cok var bacakların ellerim titriyo bütün gün yatıyorum hiç iyi degılım 5+3 üm hiç ayaga bıle kalkamıyorum
Ben dün ilk mide bulantısını yaşadım daha çok erken ama çok garipti insan mide bulantısından mutlu olur mu , oluyormuş

Bebeler iyidi en son ama ben cok kotuyum kuzum hiç kalkamıyorum mide bulantısından halsizlik cok var elim ayagım titriyor tuvalete bıle zor gidiyorum inşallah en kısa zamanda biter
Rabbım yardımcın olsun canım,
gülü seven dikenine katlanıyor insallah cabuk toparlarsın

Kızlar benim negatif çıkınca bi süre kendimi toparlayacağım ama şimdi iyiyim şükür sizlerin güzel sonuçlarını gördükçe daha da mutlu oldum. Negatif olan kader arkadaşlarım dualarım sizinle

Ah canim çok uzgunum rabbim en kısa sürede nasip etsin

Kızlar benim de sol kasığımda sanki iğne batırmışlar da orda kalmış gibi bir ağrı mı acı mı desem öyle bir şey var sizde de oluyor mu

Aslında bu konuda bilgim yok uydurmuş olabilrim biraz ne yapayım acemiyim henüz
Haha cok tatlisiniz, hepimiz galiba acemiyiz bu konularda Ben arastirdim inetde ama Tabi ne kadar dogru bilmiyorum, genel olarak erkek bebek Sag tarafa, kiz Bebekte sol rahim tarafinda büyüyomus… google‘in yalancisiyim

Haha cok tatlisiniz, hepimiz galiba acemiyiz bu konularda Ben arastirdim inetde ama Tabi ne kadar dogru bilmiyorum, genel olarak erkek bebek Sag tarafa, kiz Bebekte sol rahim tarafinda büyüyomus… google‘in yalancisiyim
Teşekkür ederim o senin tatlılığın canım. Ayyyy İnşaAllah bir kız bir erkek olsun

Valla kuzum ben çok geçirmemeye çalışmıştım saatleri hatta bir kaç kere 2 saat unuttuğum bile olmuştu ama rahim kalınlığım 10 u geçmişti maşallah birşey olmaz inşallah sürekli saati saatine kullanmışsın

ay maşallah umarım benim de o şekilde olur kızlarında dediği gibi zaten hemşireye sordum önemli değil, o gün almanız gereken tabletleri almanız yeterli saati sıkıntı değil dedi rahatladım cok şükür :)

Evet ilk günlerde oldu Bende, suyu fazla icmeye calisiyorum o Günden Beri iyilesti bayagi :)
Teşekkür ederim, bende çok su içiyorum aslında ama inşallah alışır vücudum ilaçlara
Yapıyor canım baş ağrısı ya vücut alışıyor ama
Ayy hadi inşallah geçer bide progestan iğnenin vurulan yerleri hiç geçmiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…