Insallahhh hepimizin CanımİnşaAllah tutunmuştur canım Rabbim önce pozitif görmeyi sonra kucağına almayı nasip eylesin
Bende aynı oluyor canımIlginc genelde cogu kisinin solda oluyor, Benim sag kasigimda dediginiz agri arada bi gelip gidiyo..
Oo iyi bari sevindim rahatlamış oldun stres yapma inşallah istediğin gibi olur sonuçay maşallah umarım benim de o şekilde olur kızlarında dediği gibi zaten hemşireye sordum önemli değil, o gün almanız gereken tabletleri almanız yeterli saati sıkıntı değil dedi rahatladım cok şükür :)
Maalesef baya agritiyor qma karşısında gelecek güzellikler için katlaniyoruzTeşekkür ederim, bende çok su içiyorum aslında ama inşallah alışır vücudum ilaçlara
Ayy hadi inşallah geçerbide progestan iğnenin vurulan yerleri hiç geçmiyor yaaa
Yarın gidicem ben dahaaaaaa
Yarın herkesin randevusu varYarın gidicem ben dahaaaaaaögeleri randevum Allahtan sabaha cekdiler de erkenden gudivercem
Yarın gidicem ben dahaaaaaaögeleri randevum Allahtan sabaha cekdiler de erkenden gudivercem
Ay evet benimde yarın randevum. Dua edin kızlar. İnşallah dolu olur. Geçen sene boş gebelik yaşadım o yüzden korkularım varYarın herkesin randevusu vargüzel güzel sonuçlarla gelelim
Canım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedik
Hayırlı olsun canım darısı başınıza inşallah o serumu siz mi istedinizCanım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedikpek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
Oh iyi bari ya demek ki doğruymuş içim rahatladı.Dün bahsettiğim arkadaş geldi Mustafa taş ın hastası olan konuştuk baya. Mustafa hoca mecbur tutuyormuş o serumu çok hoşuma gitti. Hazirana bende alırım inşallah
Beni de Oksapar mahvediyor ya çok yağlıTeşekkür ederim, bende çok su içiyorum aslında ama inşallah alışır vücudum ilaçlara
Ayy hadi inşallah geçerbide progestan iğnenin vurulan yerleri hiç geçmiyor yaaa
Oyy yerim miniiciiik. Benimde yarın randevum özden. Çok korkuyorum ya boş olursa ya büyümediyse falan diye.Canım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedikpek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
Maşallah hayırla kucağınıza alın inşallahCanım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedikpek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
Hiç bitmiyor dimi korku ya . İlk tuttu mu sonra boş mu sonra kalp atışı olacak mı . Gerçekten büyük emek veriyoruzOyy yerim miniiciiik. Benimde yarın randevum özden. Çok korkuyorum ya boş olursa ya büyümediyse falan diye.
Evet maalesef canım. Herhalde 12. Haftaya kadar rahat nefes alamayacağızHiç bitmiyor dimi korku ya . İlk tuttu mu sonra boş mu sonra kalp atışı olacak mı . Gerçekten büyük emek veriyoruz
Ay insallahhhh düşünmemek için kendimi temizliğe vurdum zatenYarın herkesin randevusu vargüzel güzel sonuçlarla gelelim
Korkma kuzummm inşallah sagliklidirAy evet benimde yarın randevum. Dua edin kızlar. İnşallah dolu olur. Geçen sene boş gebelik yaşadım o yüzden korkularım var
Ayyyyy harika bir haber çok sukurrrrCanım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedikpek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?