Canım özel olmazsa eğer bir faydasını gördün mü sen sonuç nedir önerir misinBen yaptırmıştım canım
Bana da aynısını dedi, eğer pozitif görürseniz test günü yine yaptıracaksınız sonra 2 haftada bi 12. Haftaya kadar insallah pozitif görürüm ben deBen transferden 5 gun once yaptrdım sonra pozitifi gorunce gecen hafta pazartesi yaptrdım haftaya pazartesi yıne yaptrcam bana oyle dedi doktorum 2 haftada 1 yapıyolar kuzum bana
Rica ederimSağol canım
Kuzum biz ilk defa konuşuyoruz sanırım senınle karıstırmış olmayabılırsınO zaman seninle karıştırdım arkadaşıben de yaptırdım ama tam anlamıyla neden yapıldığını sormadım, sen sordun mu ve anlattılar mı? Bana rahim içini temizliyoruz böyle dediler galiba bazen çok heyecandan beynim algılamıyoda
Histereskopiden sonra transfer oldum işte bugün 4. Günüm sonucu söylerim sana canımCanım özel olmazsa eğer bir faydasını gördün mü sen sonuç nedir önerir misin
Olabilir evet, senin zaten artık gerek kalmadı cokAslında bana da gerekli idiama kozyatagı yapmıyor demekki şubeden kaynaklı olabilir
İnşaAllah pozitif olur güzel haberlerinizi bekliyoruzGenelde ilk transferlee turmuyoe diye kwndimi çok hazırlıyoeum negatife. Ama testte negatif görürsem moralim bozulur mu bilemiyorum. Kafalar çok karışık :)))
Canım İnan kestiremiyorum. Benim ilk transferim çok kaliteliydi ama negatif oldu. Olumlu düşün ki öyle olsun inşallah bebeklerin tutunsun hayırlı haberler almak nasip olsun mübarek gündeKızlar 2 kere tek embriyo transferi oldum kaliteli ikiside negatif oldu bu sefer çift embriyo koyuldu onlarda kaliteli şansım nedir sizce yaşım 30
Ayy süper insallah beslenir bebeğim benim deKuzum biz ilk defa konuşuyoruz sanırım senınle karıstırmış olmayabılırsınbi de ben cok giremıyorum sordum canım bebek daha kolay tutunuyomuş rahımı besleyen hormon ve vitamın karısımını rahımın içine bırakıyorlar, transfer oldun mu?
Bana 20. Haftaya kadar dedi kuzumBana da aynısını dedi, eğer pozitif görürseniz test günü yine yaptıracaksınız sonra 2 haftada bi 12. Haftaya kadar insallah pozitif görürüm ben de
Tamam canım hayırlı haberler alırsın inşallah sendeHistereskopiden sonra transfer oldum işte bugün 4. Günüm sonucu söylerim sana canım
Canım ne yaptın kaç çıktı sonucun İnşaAllah güzeldir dua ediyorum sanaGünaydin güzel günde güzel haber maşallah
inşallah öyle birsey olmaz canım,Bende toplam 2 tane..ikiside 6 gün embriyosu benide düşündürek o ki..acaba rahime koyularkendemi yine gelişimi geriden gelicek..bu sözden korkuyorum ilk defa kürtaj olarken hep bunu doktorlar bana dediler gelişiminden kaldı
Aaa farkediyo işte herkeste yaBana 20. Haftaya kadar dedi kuzumbu serumun içinde besleyici cok şey var ya resmen vitamin kaynıyo içi bağışıklığı dengelıyormuş inşallah canım transfer oldun mu?
Bence şansın yüksek yaşın genç vs amaKızlar 2 kere tek embriyo transferi oldum kaliteli ikiside negatif oldu bu sefer çift embriyo koyuldu onlarda kaliteli şansım nedir sizce yaşım 30
İn şa Allah.Donduruldu çok şükür 1 kalite dedilerinşallah öyle birsey olmaz canım,
sağlıkla ilerlesinn , donduruldu mu embrıyoların ?
inşallaah sana can olsunlar,İn şa Allah.Donduruldu çok şükür 1 kalite dediler
Amin canım Amin.Yani bence ayrı..yoksa söylerdilerinşallaah sana can olsunlar,
ayrı ayrı donduruldu degıl mı ? ıkı tupte
Evet gercekten cok karmaşık varlıklarız hele kadınlar içlerinde canlı taşıyo bu gercekten bir mucizeAaa farkediyo işte herkeste yane kadar karmaşık varlıklarız valla… hayırlısı olsun, saglicaklaaaa büyüsün gelsin evet cumartesi günü oldum
Bende anlamadım sorsan diğerleride çok kalşteliydi ama boş çıktı bebelerBence şansın yüksek yaşın genç vs ama
Kalite olayı herkeste çok farklı ilerliyohayırlısıyla tutunsunlar insallah, çift embriyo 10% şansını yükseltiyo diye diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?