2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaa masallaahhh cok guzel bir haber bu insallah guzel guzel kalp atislarini da gormus oluruz

Görme ihtimaliniz var fakat strese girip üzülecekseniz gününüzü bekleyin. Bazen idrara geç geçebiliyor. Geç döllenme olabiliyor. Belki de hemen çıkabilir.
Genelde ilk transferlee turmuyoe diye kwndimi çok hazırlıyoeum negatife. Ama testte negatif görürsem moralim bozulur mu bilemiyorum. Kafalar çok karışık :)))

Canım benim transferim 29 martta oldu 7. Gün 50 ile 9. Gün 100 ile 12. Gün 313 ile 14. Gün 870 ile kan değeri geldi 18 nisanda yani yarın muayene olacağım yani transferden sonra 19. Gün muayene olacağım sizce kese görünür mü yada kalp atışı falan

Heyecan yapıyorum hayırlı olsun canım çok sevindim geçmesine. İnşallah bir daha böyle bişey yaşamazsın inşallah hiç birimizde yaşamayız

Ben yaptırmıştım canım

Ben bi transfer öncesi yaptırdım birde transfer günü yaptırdım 5 6 gün önce gittim istedim hastaneden keseden sonra yapacağız dedi yapmadılar yani
Ben transferden 5 gun once yaptrdım sonra pozitifi gorunce gecen hafta pazartesi yaptrdım haftaya pazartesi yıne yaptrcam bana oyle dedi doktorum 2 haftada 1 yapıyolar kuzum bana

Sizde Acıbadem maslakta tedavi oldunuz, gördüm :) gebelik aşısı yapıldı mı size de?
Yok ben Acıbadem kozyatagında tedavi oldum gebelik asısı degil de transferden 4 gün öncesi ıntralipid serum transfer günü tranfer öncesi de kasılmayı önleyici serum transfer günü transfer den sonra tekrar ıntralipid serum taktılar

Heyecan yapıyorum hayırlı olsun canım çok sevindim geçmesine. İnşallah bir daha böyle bişey yaşamazsın inşallah hiç birimizde yaşamayız
Ben hiç heyecan yapamadım ya cok üzüntüyle gittim düşük yapıyorum dedım aglıyorum bi yandan falan hiç beklediğim bir muayene olmadı ama sonu guzel bitti aman kimse yaşamasın kuzum Allah korusun bebeleri cok ugrastık onlar için

Tamam teşekkür ederim, demek ki bana gerekli gördü ve önerdi :) diğer hepsini ben de yaptırdım

Ben orda gordum canım:) evet yapıldı bana
O zaman seninle karıştırdım arkadaşı ben de yaptırdım ama tam anlamıyla neden yapıldığını sormadım, sen sordun mu ve anlattılar mı? Bana rahim içini temizliyoruz böyle dediler galiba bazen çok heyecandan beynim algılamıyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…