2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sağol canimmtarifleriniz sayesinde tuketebiliyirum çok sukur

Harika, bence biz böyle devam edelim bacak sendromu belki piskolojik yaptin kendine, düsünmemeye calis Baska biselerle oyalamaya calis bakalim kendini

Merhaba canim hayırlı olsun tedavin. Yani cikadabilir cikmayadabikir eger sonuçtan uzulmeyeceksen bak ama negatif olsa bile kesin olumsuz deme burda gördük negatif olup pozitife dönen

Bende toplam 2 tane..ikiside 6 gün embriyosu benide düşündürek o ki..acaba rahime koyularkendemi yine gelişimi geriden gelicek..bu sözden korkuyorum ilk defa kürtaj olarken hep bunu doktorlar bana dediler gelişiminden kaldı

Kızlar kese gormeye gitmıcektım normalde ama dun kanamam olunca acile gitmek zorunda kaldık 2 adet kanama alanım vardı küçük ama kanamam kırmızıya donmuştu hemen kalcadan progestan vurdular cok şükür kanama gecti ve keseleri gorduk biri 5+6 ile uyumluydu diğeri 5+3 ile yolkları oluşmuştu boş kese degıller cok şükür

Yaaaa ikiz mi masallahh ne güzel haberler bu mübarek gunde

Ayy çok güzel, inşallah kanama alanınız de geçer. Bebişleriniz sağlıklı olsun inşallah. 5+3 de görünüyor demekki. Kendime göre düşünüyorum benim şuan 4+6 şuan. Çarşamba günü randevum var kese için 5+1 olacak galiba

Bence de bir sey olmaz ben progestani gonderirken hapi islatip oyle atabilirsin demisti hemsirem endise etme

Yaaaa ikiz mi masallahh ne güzel haberler bu mübarek gunde
Evet kuzum ikiz inşallah kalpleri de duyabılırsem Allahım bu mübarek gunde hepımıze anne olmayı nasip eder inşallah ama cok fenayım butun gun yatıyorum cok midem bulanıyo ellerim ayaklarım tıtrıyo bwzen halsizlik gelıyo bu haftalarda normalmiş vucut adapte olmaya calışıyomuş gebeliğe

Kuzum benım dun 5+2 ydi ama bebek onden gidebılıyomuş dün herşeyi gorduk kese 11 mm di bebekte yeni oluşmaya başlamıştı yolk vardı 5+1 de kesın gorursun canım kana alanım gecti heralde kalcadan vurdular direk kesildi bi kaç gun corasprin almayın dediler

Sizde Acıbadem maslakta tedavi oldunuz, gördüm :) gebelik aşısı yapıldı mı size de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…