AminnnAh canim benim çektiğin acilarin mükafatı olsun bebisin insallah
Canimmn birsey olacağını düşünmüyorum o kadarcık şeyden bence buna üzülüp stres yapma kendineHanımlar merhaba, bana uzun suredir bilgilendirme gelmiyordu, dedim grup niye sustu şimdi baktım :) pozitif görenlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnegatif olanlarda, vardır bir hayır moralinizi yüksek tutup, kendiniz için güzel bişiler yapın bir de sorum olacak, benim bugün transfer sonrası 2. Günüm ve az önce lutinus tablet kullanırken aplikatör hafif ıslak kalmış ama vajinaya su degmiicek demişti hemşire gerçi bugün duş alabilirim ama yine de içime dert oldu, 1 damla su itmişimdir tabletle birlikte… böyle bisi yaşayanınız oldu mu? Çok tedirgin oldum
Aman diyimmmBen korktum belirti olmayinca yerlesme kanamasi leke falan hicbir sey yoktu bende. Anamm fitilimi atmayi unuttum 2 saat gecti hahah heyecandan yaa
Hemşiremde yazdım çekinerek, sorun olmaz endişelenmeyin dedi.. beklemesi gerçekten zorCanimmn birsey olacağını düşünmüyorum o kadarcık şeyden bence buna üzülüp stres yapma kendine
Benim bugün transfer+2 bugün itibariyle daha rahat davranıyorum hareketlerimde, ama eğilip kalkmıyorum… genel olarak yarın itibariyle yürüyüş ve evde mesela sadece masa toplayıp kaldırırımKizlar transfer den kac gün sonra evde birseyler yapmaya basladiniz.Ben yatmakdan oturmakdan cok bunaldmm bu sabah kendm kahvltmi hazrlayip toparladmm insan bir yandan da yapmasamiydim diyo ne zor bir sureç
Ben de sadece bi kahvlti hazirladm toparldm o kdr benmde transferle birlikte 5.günüm ben de hic eğilmedm dahaBenim bugün transfer+2 bugün itibariyle daha rahat davranıyorum hareketlerimde, ama eğilip kalkmıyorum… genel olarak yarın itibariyle yürüyüş ve evde mesela sadece masa toplayıp kaldırırımkendi evhamlığım, bugün itibari normal hayata dönebilirsiniz dedi hemşirem, sadece eğilip bisi kaldırmayın, bi yere uzanmayın ve ani hareketler yapmayın dedi…
Onun İçin bize prograf ilacı kullandırıyorlar bağışıklığı baskılasın da yabacı maddeyi vücuttan atmasın diye bizim kullandığımız bir serum var bir sonraki transferde onu da iste doktorundanKızlar hastaneden geliyorum şimdi doktorum 3 embriyon da blast embriyo en kaliteli olanı dedi. Rahim yabancı zannedip atmış olabilir genetiğe göndermek istemiyorum hem çok pahalı hem de yaşınız genç ve embriyolar çok kaliteli bozukluk olduğunu zannetmiyorum dedi. Mayıs ayında hsg yapalım rahme çizik atalım Haziranda da transfer yapalım dedi. Var mı aranızda yaptıran çizik işlemini
çookkk erken 4.günnnBen dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış
Transfer dahil 4. Gündü. O günü saymamak lazımmış. Ertesi gün pozitif gördüm çok şükürçookkk erken 4.günnn
gelişim hızına bağlı 6.gün olayı..Bende 15 yumurta toplandı 6 döllendi 5 embriyo kaldı bu günde 5 gün aradılar dediler 3 tane kalmış yarında 6 günüm diyorum neden 6 güne sakladınız diyorlar gelişimi yavaş..o kadar agladimki hiç umutum kalmadı
evet canım trasnfer gunu sayılmıyor..Transfer dahil 4. Gündü. O günü saymamak lazımmış. Ertesi gün pozitif gördüm çok şükür
Allah razı olsun canımevet canım trasnfer gunu sayılmıyor..
çookkk sevındım çok sukurr
Adet ağrısı oluyor zaten transfer sonrası ilaçlar yapıyor:)Merhabalar,
Benim de 11 Nisan’da tüp bebek transferim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi görüyorum. Arada adet sancısı gibi ağrı oluyor. Bazen de hiç olmuyor. Ümitlensem mi ümitlenmesem mi? Bir de israr testi yapsam bugün birşeylee görür müyüm sizce :)
Evet canım bir kaç yerde daha okumuştum aklımda o isteyeceğimOnun İçin bize prograf ilacı kullandırıyorlar bağışıklığı baskılasın da yabacı maddeyi vücuttan atmasın diye bizim kullandığımız bir serum var bir sonraki transferde onu da iste doktorundan
Görme ihtimaliniz var fakat strese girip üzülecekseniz gününüzü bekleyin. Bazen idrara geç geçebiliyor. Geç döllenme olabiliyor. Belki de hemen çıkabilir.Merhabalar,
Benim de 11 Nisan’da tüp bebek transferim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi görüyorum. Arada adet sancısı gibi ağrı oluyor. Bazen de hiç olmuyor. Ümitlensem mi ümitlenmesem mi? Bir de israr testi yapsam bugün birşeylee görür müyüm sizce :)
Tatlım tam bir avokado hastası olarak sana tarif edeyim, ilk olarak avokadon tam olgun olacak kabuğu elinle kendine kendine soyulacak kıvamda olmalı. Yumuşak avokadonu dilimle üzerine bol limon tuz ve karabiber. Ben bu şekilde tüketmeyi çok seviyorum. Yaklaşım 1.5 yıldır hemen hemen her gün bir yarım avokado tüketiyorum.Yumurta ile yiyim dedim yedim ama nasıl yedim bilmiyorum dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?