- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Canım benim sakın yılma sakın bak yeniden başlamak daha iyi inan benim 1 opu oldu peşine 1 trander negatif 1 tranfer kimyasal oldu kalan embriyolarım vardı doktor dediki kalanları transfer etmicem dedi yeniden opu yapalım dedi ve bana çok degil 2 ay vitamin takviyesi verdi tekrar opu oldum rahim dinlendirme de yapmadı ilk regl le tranfer tedavisine başladı ilk transfer de tuttu düşün bende geride embriyo kaldığı halde doktorum transfer etmek istemedi yani negatif sonrası da çok acayip tedaviler uygulanmadı sadece vitamin takviyesi yapıldı ben inan bu 1 yılda 2 opu 3 transfer oldum ama inat ettim olacak diye hiç bir ayımı boş geçirmedim sadece umut et bi doktorunla görüş başka bir sorun yoksa sadece vitamin takviyesi yeterli olacaktır birde sana bir soru soracağım transfer günü yada öncesinde ıntralipid serumu uygulandı mı sana ankara ve İstanbul bahçeci de uyguluyorlar ama Diyarbakır bahçeci de uyguluyor lar mı bilmiyorum.Başka embriyom yok her şeye yeniden başlamam gerek ve ben şu anki ruh halimle yeniden yapabilir miyim bilemiyorum