- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Az kalmış kuzumBenimde şu an 9. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış kuzumBenimde şu an 9. Günüm
Merhaba 3.gün embriyosuydu dimi. Benimde ilk tüp bebek tedavim 2 adet 3.gün embriyo transfer edilmişti 12.gün kan testi vermeye gittim kanı verdim beklerken dayanamayıp kaset test yaptım ve sonuç negatif umudum bitti o an sonra kan testi cıktı ve pozitifi gördüm şuan 4 yaşında 1 oğlum var sanada moral olsun diye yazma isteği duydum inşallah sende pozitif sonuçlar alırsın duam sizlerle kendini sakın strese sokma çok zor bi dönem biliyorum ama umudunu yitirmeBugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok
Evet canım 3 gün kaldı bişey kalmadı şükürAz kalmış kuzum
Benim de 17si birlikte bekleyeceğiz demekki hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallahKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
İnsallah kolaylikla gecer surecin canim pozitif haberleri hep birlikte duyariz.aminnnKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
Hemen ekliyorum canim. Hayırlı olsun insaAllah.Naz8684 transfer tarihim belli oldu canım nasip olursa 17 Nisan listeye ekleyebilirsin istersen
Aminn canimmm Allah razı olsunEvet çift transfer kuzum bakalım 2 hafta sonra öğrenicem inşallah darısı sana kuzum Allahım sana nasip etsin en kısa zamanda
Evet inşallah seninde stressiz rahat geçer ama benim şimdiden heyecanım tavan sanki ilk defa yapıyormuşum gibi ilkinde bu kadar olmamıştımBenim de 17si birlikte bekleyeceğiz demekki hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Amin canım inşallah Buradaki sonuçlar o kadar moral veriyor ki muhakkak paylaşıcamİnsallah kolaylikla gecer surecin canim pozitif haberleri hep birlikte duyariz.aminnn
Senin transfer kaçıncı gün ve adet embriyo canım kaçıncı denemenBenim de 17si birlikte bekleyeceğiz demekki hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Tabiki eklerim canim benim. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.Naz8684 Listeye benide eklermisiniz 15 nisan transfer 2 adet 4.gün embriyosu yaş 32
Amin inşallahTabiki eklerim canim benim. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.
Hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün embriyosu hangi hastaneNaz8684 transfer tarihim belli oldu canım nasip olursa 17 Nisan listeye ekleyebilirsin istersen
Oğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç peki inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuzKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallah Benim ilk olacak nasipse benim de hem korku hem heyecan var fazlasıylaEvet inşallah seninde stressiz rahat geçer ama benim şimdiden heyecanım tavan sanki ilk defa yapıyormuşum gibi ilkinde bu kadar olmamıştım
Benim ilk deneme 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edilecek canım. Yaşım 38 senin yaş kaç? kaçıncı gün embriyosu?Senin transfer kaçıncı gün ve adet embriyo canım kaçıncı denemen
Teşekkür ederim Aminn inşallah 5. Gün embriyosu İstanbul Bahçeci sizin de hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuHayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün embriyosu hangi hastane