Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar transferden sonra progestan fitil kullanıp ekstra progestan igne olan varmı? Benim doktorum sadece progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullan dedi. Sizce yeterli mi? Estrofem günde 2, duphaston günde 3 defa, Folikasit günde 1, ecopirin pro günde 1 kullan dedi. Valla oksapar yazmıştı ilacı aldım onu kullanma dedi onun yerine ecopirin pro kullan dedi
Ben sabah aksam estrofem 2ser tane, imom, b12, d vitamini, prednol 4 mg sabah aksam 1er tane, progestan fitil 3 tane, progestan igne gunde 1 tane, oksapar bi tane

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çift bebişlerin olsun bir oğlan bir kız olsun 🥰🥰 Allah hepinize de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏 yavaş yavaş herkes transfer olmaya başladı artık belirtiler duyalım herkesten 🥰
Ayyy insallah ya suan eve gidiyoruz trafik var sansimiza valla tedirgin oldum ama cokta kasmamak lazim dimi 🤭

Canım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaç 💊 embriyo da organ gibi nakil edildi ya o amaçla veriliyor geri kalan tüm ilaçlar vitamin
Canım prografı kacıncı haftaya kadar kullanıcaksın?

Canım kan testin 0 a yakın çıksa biliyoruz ki yükselmez ama senin kan testin degil idrar testin olumsuz çıkmış idrar da negatif olup kanda pozıtıf i gören olduğu İçin umudumuzu yitirmeyelim 🥰🤭
Dimi yaa bencede sonuçta %50 yani bi ihtimal var 2 adet olduğu İçin embriyo idrarda çıkar diye umutlanmıştım ama kanda çıkacak belki de bacaklarım ağrıyo bu arada yaa

Bugun 12. Günüm hastaneye gittim kan verdim sonuç 313 geldi hemşire mesaj attı tüm ilaçlara devam edin haftaya gebelik muayenesi için randevu oluşturlar şimdilik hiç bir ilacı kestirmediler senin son değerin nedir canım yüksekti baya
Kuzum banada 3 ay devam mı ne dedi ama cok geldi bana prograf zarar verır mı diye korktum sabah akşam alıyorum bende. 2206 cıktı canım dün 11. Gun verdim ben bi daha da teste gerek yok dediler

Kızlar ayıptır söylemesi annem köfte yapmıştı abla koydu ben istemedim ama kokusundan çok midem bulandı. Bi mutlu oldum ben 😂😂

X