- 24 Nisan 2023
- 171
- 209
- 34
Canım sürekli iki kat artması gerekmio ki benim mesela 8. Gün 64 tü 10. Gün 111 diBenim cok artmasından yana sıkıntı yokki iki kat artmamıs sıkıntım o bugun 16. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sürekli iki kat artması gerekmio ki benim mesela 8. Gün 64 tü 10. Gün 111 diBenim cok artmasından yana sıkıntı yokki iki kat artmamıs sıkıntım o bugun 16. Gün
Bilmiyorum canım sancımda var şimdi doktora gidiyorumBenimde ilk zaman iki kat değildi bunu anlatmak istemiştim
Ay çok sevindim, maşallah insallah sağlıkla alırsınız kucağınızaŞükürler olsun rabbime 11 yıldır bekliyprduk bu haberi
Ah su internet beni mahvetti 2 kattan az bişe görünce moralim alt üst oluyor paikolojim iyice gittiCanım sürekli iki kat artması gerekmio ki benim mesela 8. Gün 64 tü 10. Gün 111 di
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bir sorun çıkmaz sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidiyorum doktoraBilmiyorum canım sancımda var şimdi doktora gidiyorum
Ben gittim bişe göremedi bitazdan kendi doktoruma gideceğim insallah bişe cıkmazRabbim yüzünü güldürsün inşallah bir sorun çıkmaz sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidiyorum doktora
BenimAh su internet beni mahvetti 2 kattan az bişe görünce moralim alt üst oluyor paikolojim iyice gitti
Benimde tek transfer yapıldı ilk baslarda 2 kattan biraz fazla artıyodu şimdi yuzde 84 artmışBenim
Tek embriyo transferi, 3-4 kat artıyordu mol gebelikten korktum, vajinal
Ultrasonla tek kese göründü ve 2 doktora gittim, ikiside gayet sağlıklı artış dediler, herkeste farklı artıyor bazılarında daha az bazılarında daha çok, önemli olan artması dedi ikiside…
ÇokBenimde tek transfer yapıldı ilk baslarda 2 kattan biraz fazla artıyodu şimdi yuzde 84 artmış
İnsallah canım dediğin gibi olurÇok
İyi bir artış canım, hatta çoğu doktor istatistiklerde 53% artan gebelerde sağlıklı bebek doğuruyorlar diyorlar.. maşallah iyi artmış korkma
Canım sen içki sigara kullanıyor mu idinSaol canım inşallah dediğin gibi olur.inşallah bu uğurda emek veren herkesin yüzü güler çünkü çok zor süreçler hem maddi hem manevi çok yorucu Yaş 38 3. Transferdi
İçki hiç kullanmadım sigara günde 4-5 tane içiyordum fakat tedavi süreci başlayınca bıraktım benim tedavimde etkisi olacağını düşünmüyorumCanım sen içki sigara kullanıyor mu idin
Ben 9.gun ve 13.gun baktirdim 138 ve 562 cikmisti. Tesekkur ederimTebrik ederim sizin 12. Gün değeriniz kaçtı birde bel ağrınız oluyor mu
Proluton mu vurdurdun canım. Vajinal muayene ettiler mi? Kahverengi lekeye döndüyse iyi içeride kalan eski kan geliyordurKızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı
Evet hafta 1 kez vurulcakmışımProluton mu vurdurdun canım. Vajinal muayene ettiler mi? Kahverengi lekeye döndüyse iyi içeride kalan eski kan geliyordur
Belki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi miEvet hafta 1 kez vurulcakmışım
Ya anlamadımki neden geldi peçeteye sildikçe 4 kere falan geldi sonra kahverengi oldu
Doktor gelmene gerek yok iğneyi yap sıkıntı yok dedi ama kan sonuçta yani
Canım benim sağol hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahAy çok sevindim, maşallah insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza