Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bir sorun çıkmaz sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 bende yarın gidiyorum doktora🫣
Ben gittim bişe göremedi bitazdan kendi doktoruma gideceğim insallah bişe cıkmaz

Ah su internet beni mahvetti 2 kattan az bişe görünce moralim alt üst oluyor paikolojim iyice gitti
Benim
Tek embriyo transferi, 3-4 kat artıyordu mol gebelikten korktum, vajinal
Ultrasonla tek kese göründü ve 2 doktora gittim, ikiside gayet sağlıklı artış dediler, herkeste farklı artıyor bazılarında daha az bazılarında daha çok, önemli olan artması dedi ikiside…

Benim
Tek embriyo transferi, 3-4 kat artıyordu mol gebelikten korktum, vajinal
Ultrasonla tek kese göründü ve 2 doktora gittim, ikiside gayet sağlıklı artış dediler, herkeste farklı artıyor bazılarında daha az bazılarında daha çok, önemli olan artması dedi ikiside…
Benimde tek transfer yapıldı ilk baslarda 2 kattan biraz fazla artıyodu şimdi yuzde 84 artmış

Benimde tek transfer yapıldı ilk baslarda 2 kattan biraz fazla artıyodu şimdi yuzde 84 artmış
Çok
İyi bir artış canım, hatta çoğu doktor istatistiklerde 53% artan gebelerde sağlıklı bebek doğuruyorlar diyorlar.. maşallah iyi artmış korkma 🧿🙏🏽

Canım sen içki sigara kullanıyor mu idin
İçki hiç kullanmadım sigara günde 4-5 tane içiyordum fakat tedavi süreci başlayınca bıraktım benim tedavimde etkisi olacağını düşünmüyorum
bi arkadaşım elinden sigarayı hiç düşürmüyor 6 tane çocuğu var ..
Bilemiyorum ki anlayamadım ..

Kızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı 😢

Kızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı 😢
Proluton mu vurdurdun canım. Vajinal muayene ettiler mi? Kahverengi lekeye döndüyse iyi içeride kalan eski kan geliyordur

Proluton mu vurdurdun canım. Vajinal muayene ettiler mi? Kahverengi lekeye döndüyse iyi içeride kalan eski kan geliyordur
Evet hafta 1 kez vurulcakmışım
Ya anlamadımki neden geldi peçeteye sildikçe 4 kere falan geldi sonra kahverengi oldu
Doktor gelmene gerek yok iğneyi yap sıkıntı yok dedi ama kan sonuçta yani

Evet hafta 1 kez vurulcakmışım
Ya anlamadımki neden geldi peçeteye sildikçe 4 kere falan geldi sonra kahverengi oldu
Doktor gelmene gerek yok iğneyi yap sıkıntı yok dedi ama kan sonuçta yani
Belki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi mi

Doktor dış gebelik olabilir yakın yakip gerekli dedi kese görğnmüyor dedi alttan baktıgında sag tarafımda agrı oldu cok üzüldüm kızlar

X