Anladim cok saol ya umut oldun bana bende doktora gittim de o yüzden catlama tarihimi biliyorum igne falan kullanmadim da iste hesaplayinca bugün 11. Gün olmuş oluyor bakalım bekleyip göreceğizovitrelle kullanmıştım. 11. Gün pozitifti. 12. Gün negatife döndü ben cok üzüldüm dedim hamile değilim. 13. Gün bi baktım gölge bir çizgi geri geldi ama o kadar gölgeydi ki cok cok hafif :)
test istiyoruuzzz testYarın olmazsam kendimi hamile ilan edicem
Yarın olmazsam pazartesi sabahına test sözüütest istiyoruuzzz test
Tam değil henüz her gün yapmaya devam edin kopkoyu kırmızı olacak yumurtlama günüKızlar merhaba bugün yaptığım ovulasyon testi en alttaki, ilk takip edisim yumurtlamami. Çizgi yeterince koyu mu yardımcı olur musunuz ?
Boşver yapma rahatına bak kuzummmCanlar merhaba. Ben ptesi aşılama oldum. Bugün altıncı gün evde test stoğu var yapsam mi yapmasam mi. Siliklesme falan görmek için ne dersiniz testciler ve relax olanlar.
Sat bat ne ZamandııııKızlar üstteki dün gece 2 saatlik idrarla yaptığım test kuruma çizgisi falan çıkmadı. Alttaki ilk idrarla yapılan ilk başta çizgi görür gibi oldum ama hayalet çizgi 1 saat içindede bu hali aldıilk 5dkda çektiğim fotoyuda ekliyorum.
Daha var canım bugün 9 yada 10. Gunü çatlamanın erken dahaSat bat ne Zamandıııı
Ayın 31i çatlatma iğnesi nin on ikinci günü oluyor. O gün başlayayım yapmaya diyorum sence?Boşver yapma rahatına bak kuzummm
Gününe göre çok normal çok minik gölge gibi çizgi pozitif barizDaha var canım bugün 9 yada 10. Gunü çatlamanın erken daha
Emin olamıyorum canımGününe göre çok normal çok minik gölge gibi çizgi pozitif bariz
Güzel haberler gelsin inşallahEmin olamıyorum canımtestlerimde bitti yeni sipariş verdim bu sefer kaset test salı günü belli olur artık hayırlısı
Cnm erken gebelik testlerıne guvenme bnceErken gebelik testimiydi yaptiginiz peki
Emin olamassın cnm cunku daha erken..Emin olamıyorum canımtestlerimde bitti yeni sipariş verdim bu sefer kaset test salı günü belli olur artık hayırlısı
Evet o yüzden olamıyorum canımEmin olamassın cnm cunku daha erken..
Çatlamanın 11. Gününden itibaren bnce yap testini
Canım bende kullandım 3 ay inofolic dr kullanmaya devam et onun içindeki folik asit şimdilik yeterli olur demiştiKızlar üç gündür İnofolic combi içiyorum içinde folik asit 200mg var normalde günde 400 mg almamız lazım doktor gebe kaldıktan sonra geçicez diğer takviyelere şimdilik bu yeter dedi az kalır mı ya doktorumu dinlemekte istiyorum ama