Çıkan sperm akıntısı daha çok su gibi oluyor bende. Ovülasyon akıntısı daha kayganBi de kızlar şimdi yumurtlama akıntısını nasıl ayırt ediyorsunuz malum korunmuyoruz hiçbirimiz akıntı gibi içimizden çıkıyor spermler ya kafam karıştıçoğu gün ilişki olduğu icin bende hep akıntı şeklinde çıkıyor gün içinde de ayırt edebilecek miyim emin değilim yumurtlama akıntısını
Evet canım kullan ben kullanmadım aşırı unutkanlığım var benimKızlar ben henüz doktora gitmedim kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorum. Ben bu gebe kalma sürecinde D vitamini damlası kullanıyordum. Onu kullanmaya devam etmeli miyim bilgisi olan var mı
Canım yumurtlama akıntısı cok kaygan ve uzayan oluyor ama gelen meniler uzamıyor sadece kaygan oluyor yıkayınca geçiyor hemen ama yumurtlama akıntısı kolay geçmiyor yıkadıkça of cok acık oldu anla diye yazdımBi de kızlar şimdi yumurtlama akıntısını nasıl ayırt ediyorsunuz malum korunmuyoruz hiçbirimiz akıntı gibi içimizden çıkıyor spermler ya kafam karıştıçoğu gün ilişki olduğu icin bende hep akıntı şeklinde çıkıyor gün içinde de ayırt edebilecek miyim emin değilim yumurtlama akıntısını
İnsallah canımKızlar sanırım adetim başladı kahverengi geliyor salıyada randevu almıştım hormon baktırırım diğer aylara insallah sat ve batı değiştirelim 27 mayıs ve 25 haziran olarak kurbanda memlekete gidicem belki o zaman bebişim olur
Ben hep peçete koyuyorum ya ondan hiç fark anlamadım gibiCanım yumurtlama akıntısı cok kaygan ve uzayan oluyor ama gelen meniler uzamıyor sadece kaygan oluyor yıkayınca geçiyor hemen ama yumurtlama akıntısı kolay geçmiyor yıkadıkça of cok acık oldu anla diye yazdım
Yok ben de duşta falan yıkanırken farkediyorum canım bi de uzun süreli pecete koyuyorsan koyma enfeksiyon olabilirmis ben günlük ped bile kullanmıyorum enfeksiyon gecmisim oldugu icin günlük degistiriyorum hepBen hep peçete koyuyorum ya ondan hiç fark anlamadım gibiçamaşıra geçmediği için
Peçete yerine ne koyabilirim acabaYok ben de duşta falan yıkanırken farkediyorum canım bi de uzun süreli pecete koyuyorsan koyma enfeksiyon olabilirmis ben günlük ped bile kullanmıyorum enfeksiyon gecmisim oldugu icin günlük degistiriyorum hep
Sat 29 Mayıs kızlar ne dersiniz eşimde uzakta söylemeli miyim bilemedim gecen sene martta 14 haftalık bebeğimi kaybettim..
Hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı bizim başımıza
Bence kan ver sen yine ne olur olmaz sürpriz yap ne zaman gelecek eşin ona göre söylersinSat 29 Mayıs kızlar ne dersiniz eşimde uzakta söylemeli miyim bilemedim gecen sene martta 14 haftalık bebeğimi kaybettim..
18 haziranda gelecek zaten sağlık personeliyim veririm sıkıntı yokta önceki düştüğümden sonra kendimi tedirgin hissediyorum sizlere dua eder dua beklerim …Bence kan ver sen yine ne olur olmaz sürpriz yap ne zaman gelecek eşin ona göre söylersin
Aminn inşAllah sağlıklı sıhhatli yavrularımız olsunHayırlı uğurlu olsun canım benim darısı bizim başımıza
Evet cnm da erken gebelikler daha duyarli ya olsaydi hayalet mayalet birsey cikardi diye düşündüm ondan yaptımCnm erken gebelik testlerıne guvenme bnce
Bn kaset test taraftarıyım
Kan testiyle kesinleştir canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Bence onlar daha iyi olur yıkayıp ütülersin en azından hijyenikPeçete yerine ne koyabilirim acabaıslaklık oluyor çoğunlukla yıkanabilir kumaş mı kessem bir kaç tane
Aminn cok teşekkür ediyorum darısı sizler olsunKan testiyle kesinleştir canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Bence bekle güzel Bi şekilde sürprizle öğrensin ben olsam öyle yapardım merak etme bol bol dua ederiz rabbim sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı nasip etsin18 haziranda gelecek zaten sağlık personeliyim veririm sıkıntı yokta önceki düştüğümden sonra kendimi tedirgin hissediyorum sizlere dua eder dua beklerim …
İkili fotoğrafta alttakinde gördüm canım ama diğerlerinde tam göremedim. Hala erken olduğu için muallakta bırakıyor insanı bu testlerKızlar üstteki dün gece 2 saatlik idrarla yaptığım test kuruma çizgisi falan çıkmadı. Alttaki ilk idrarla yapılan ilk başta çizgi görür gibi oldum ama hayalet çizgi 1 saat içindede bu hali aldıilk 5dkda çektiğim fotoyuda ekliyorum.