- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Hakkını istiyorsun o da vermiyorsa kendisi rezil olurBeni cümle aleme rezil eder adımı yayar hiçbiryerde işe giremem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkını istiyorsun o da vermiyorsa kendisi rezil olurBeni cümle aleme rezil eder adımı yayar hiçbiryerde işe giremem
Anlaşamıyorsun canım çirkef biraz. Psikolojiside iyi değil laf dalaşına girmek istemiyorum. Ben 2 gün izinliyim haftaiçide normal çıkış saatimizden 1 2 saat geç çıkıyorum. İş tanımı haricinde herşeyi yapıyorum. Pazar günü eşim evde ve pazar gelip evrak halledicekmişiz. Gelemem diyorum sen gelemezsen ben hiç gelemem ben 1 gün izin yapıyorum diyor. Yahu sen patronsun ben asgari ücretle çalışıyorum üstelik bekarsın benle neden kıyas. Laf yetişmiyor yani :)Hakkını istiyorsun o da vermiyorsa kendisi rezil olur
İsterse gece gündüz çalışsın kendi işi onun. Ama sen o günlerde çalışmak zorunda değilsin. Allah sabır versin sana canım İnşAllah bu ay hamilesindir kurtulursunAnlaşamıyorsun canım çirkef biraz. Psikolojiside iyi değil laf dalaşına girmek istemiyorum. Ben 2 gün izinliyim haftaiçide normal çıkış saatimizden 1 2 saat geç çıkıyorum. İş tanımı haricinde herşeyi yapıyorum. Pazar günü eşim evde ve pazar gelip evrak halledicekmişiz. Gelemem diyorum sen gelemezsen ben hiç gelemem ben 1 gün izin yapıyorum diyor. Yahu sen patronsun ben asgari ücretle çalışıyorum üstelik bekarsın benle neden kıyas. Laf yetişmiyor yani :)
Allh büyüktür canım vardır planı. Çıksam çıkmakta dert. Başka yerde işe girsem gebelik düşünüyorum alsalar gebe kalsam o farklı. allaha bıraktım işimiİsterse gece gündüz çalışsın kendi işi onun. Ama sen o günlerde çalışmak zorunda değilsin. Allah sabır versin sana canım İnşAllah bu ay hamilesindir kurtulursun
Bence sen anlık mutluluğuna odaklan İş değiştir ne olacak ki hamile kalırsan da çıkarsın Bu kadın çekilir miAllh büyüktür canım vardır planı. Çıksam çıkmakta dert. Başka yerde işe girsem gebelik düşünüyorum alsalar gebe kalsam o farklı. allaha bıraktım işimi
daha erken sanki 5 gün varmışMerhaba kizlar güzel anne adayları benim adete 5 gün var ve catlamanin 11. Günü erken gebelik testi yaptım ve tabiki her zamannki gibi negatif
3 gün sonra tekrar bak canımMerhaba kizlar güzel anne adayları benim adete 5 gün var ve catlamanin 11. Günü erken gebelik testi yaptım ve tabiki her zamannki gibi negatif
Ama erken gebelik testiyle yaptim kaset test olsaydi belki cikmazdida erkende silikte hayalette olsa cikmasi gerekmezmiyd8daha erken sanki 5 gün varmış
Artık adeti beklerim cnm 5 gün var catlamaninda 11. Günü bugün3 gün sonra tekrar bak canım
Bakalım bi kaç ay olmazsa çıkmayı düşünüyorum vücudumun heryeri stresBence sen anlık mutluluğuna odaklan İş değiştir ne olacak ki hamile kalırsan da çıkarsın Bu kadın çekilir mi
Canım adete 3 gün kala hayalet gibi bir çizgiyle öğrendim ben. Çatlamanın 12. Günüydğ sanırım. Daha erken umudu yitirmek içinAma erken gebelik testiyle yaptim kaset test olsaydi belki cikmazdida erkende silikte hayalette olsa cikmasi gerekmezmiyd8
Erken gebelik testimiydi yaptiginiz pekiCanım adete 3 gün kala hayalet gibi bir çizgiyle öğrendim ben. Çatlamanın 12. Günüydğ sanırım. Daha erken umudu yitirmek için
Evet erken testti laboquick erken testiydi. Gün gün koyulaştıErken gebelik testimiydi yaptiginiz peki
tam bilmiyorumda bana erken gibi geldi canımAma erken gebelik testiyle yaptim kaset test olsaydi belki cikmazdida erkende silikte hayalette olsa cikmasi gerekmezmiyd8
streste hamile kalmayı engeller :) kafanın rahat olması önemliBakalım bi kaç ay olmazsa çıkmayı düşünüyorum vücudumun heryeri stres
Bak umutlandim simdi :)Evet erken testti laboquick erken testiydi. Gün gün koyulaştı
Bekleyelim.bakalim cnm persembe adet günüm zatentam bilmiyorumda bana erken gibi geldi canım
Yarın olmazsam kendimi hamile ilan edicemstreste hamile kalmayı engeller :) kafanın rahat olması önemli
ovitrelle kullanmıştım. 11. Gün pozitifti. 12. Gün negatife döndü ben cok üzüldüm dedim hamile değilim. 13. Gün bi baktım gölge bir çizgi geri geldi ama o kadar gölgeydi ki cok cok hafif :)Bak umutlandim simdi :)