- 5 Nisan 2012
- 64
- 70
Bende Mart ayında yaptırdım bu ayda pzt 2.asilamam olacak, ikiside ayrı doktor aynı şeyleri söylediler ilişki konusunda sperm vermeden 3 gün perhizO zaman bende yarın ilişkiye son kez gireyim daha da girmim dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Mart ayında yaptırdım bu ayda pzt 2.asilamam olacak, ikiside ayrı doktor aynı şeyleri söylediler ilişki konusunda sperm vermeden 3 gün perhizO zaman bende yarın ilişkiye son kez gireyim daha da girmim dimi
Bende öyle yapim o zaman teşekkür ederim canımMerhaba canım ben aşılama yaptırdım ptesi günü. Doktor bana ilişki yok dedi en az üç gün perhiz dedi eşime zaten gün aşırı yumos takibi yaptı. Ctesi gittik en son dört yumos vardı. 16 17 18 19 mm çok iyi dedi . Ptesi Sabah gittik eşim sperm verdi onları çip yaptırdık yani yıkama.. beni aldılar ve işlem başladı üç dakika sürdü sürmedi. Sonra masayı baş aşağı gelecek şekilde yamulttular. Yarım saat öyle kaldım sonra kalk git dediler. Sadece ağır kaldırma dediler ve gün aşırı iliski hatta aşılama yapılan akşam 12 de başlayıp gün aşırı devam edin dediler bugün beş gün oldu. Rabbim bu gurupta ki güzel kadınların yüzünü en kısa zamanda güldürsün sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim canımBende Mart ayında yaptırdım bu ayda pzt 2.asilamam olacak, ikiside ayrı doktor aynı şeyleri söylediler ilişki konusunda sperm vermeden 3 gün perhiz
Testin hassasiyetinden mi algılamadı mı acaba aynı marka testle yapsaydın canımKızçeler ben tabiki yine test yaptım bomboş çıktı bence yok olsa azıcıkta olsa cıkardı, hsg cekildigim ay bu ay takip eden 2-3 ay içinde olur diyolar insallah bi sıkıntı yoksa regl belirtilerim de arttı iyice, insallah en kısa sürede müjdeli haberlerimizi alalım, nasip diyip bekliyoruz yapacak bi sey yok desteginiz icin tesekkürler T TASUU melisaa93 B Buffalosos E Esra1306 melegim can
Balım benim bilgim yokYa bana cevap verecek kimse yok mu melisaa93 B Buffalosos @fnd_50 @Belisimm @cnlrm melegim can S Sunshine1 @canancan11 @Tikabasa
Tmm cnm inşallah olurdaPaylasirim cnm sende paylaş
Test yapmış mıydın canımKızlar ben olmadım diye gecikmemin 2. Günü psikolojik herhalde hafif midem bulanıyor geçiyor
Testım yok kuzum işteyim dün akşam ovulasyon yaptım ama 2 çizgide koyu değilsi lh gebelij belli etmiyormuş sanırımTest yapmış mıydın canım
Hiç test yaptın mı? Mide bulantısı psikolojik olabilir daha erken canım ama gecikme olmuş ondan umut var ovulasyon üzerinden 16 gün mü geçtiKızlar ben olmadım diye gecikmemin 2. Günü psikolojik herhalde hafif midem bulanıyor geçiyor
Evet 12 mayıs yumurtlama başladı 14 mayıs sabah çatladı. Salı yaptım normal kaset test ama negatifti yani 10. Günde çıkmazdı zaten. Bekliyorum umutlanmak istemiyorum yarında olmazsam umutlanabilirimHiç test yaptın mı? Mide bulantısı psikolojik olabilir daha erken canım ama gecikme olmuş ondan umut var ovulasyon üzerinden 16 gün mü geçti
Aynıydı canım erken bide, yok olmadı canım biliyorum ztn degisiklikte yoktu regl belirtilerim de arttı iyice sabah hayırlısı diyelim artık sabırla göreceğim günü bekliyorumTestin hassasiyetinden mi algılamadı mı acaba aynı marka testle yapsaydın canım
Ay ne zaman test alıcanTestım yok kuzum işteyim dün akşam ovulasyon yaptım ama 2 çizgide koyu değilsi lh gebelij belli etmiyormuş sanırım
Kullanabilirsin canım ama daha önemlisi folik asit. Onu kullanıyor musunKızlar ben henüz doktora gitmedim kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorum. Ben bu gebe kalma sürecinde D vitamini damlası kullanıyordum. Onu kullanmaya devam etmeli miyim bilgisi olan var mı
İnşAllah bir kaç gün içinde net şekilde görebilirsin canımAynıydı canım erken bide, yok olmadı canım biliyorum ztn degisiklikte yoktu regl belirtilerim de arttı iyice sabah hayırlısı diyelim artık sabırla göreceğim günü bekliyorum
14 Mayısta çatladıysa adet günün yarın gecikme olmamış daha canım benim. Piki değil çatlamayı baz alıyoruzEvet 12 mayıs yumurtlama başladı 14 mayıs sabah çatladı. Salı yaptım normal kaset test ama negatifti yani 10. Günde çıkmazdı zaten. Bekliyorum umutlanmak istemiyorum yarında olmazsam umutlanabilirim
Testi de 9.gün yapmışsın negatif olması normal. Onun için o testi hiç düşünme umut var halaEvet 12 mayıs yumurtlama başladı 14 mayıs sabah çatladı. Salı yaptım normal kaset test ama negatifti yani 10. Günde çıkmazdı zaten. Bekliyorum umutlanmak istemiyorum yarında olmazsam umutlanabilirim