- 6 Ağustos 2022
- 2.109
- 1.966
Evet 1 senedir kullanıyorum onu neredeyseKullanabilirsin canım ama daha önemlisi folik asit. Onu kullanıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 senedir kullanıyorum onu neredeyseKullanabilirsin canım ama daha önemlisi folik asit. Onu kullanıyor musun
Alamam ki kuzum işteyim akşama kdar ben çıkana kadarda kapanır eczane yakında yok yarında pazar. Anca eşime söyleyebilirim o da erken daha 2 gün geçmiş diyor kız inşallah hamileyimdirde yolarım şu adamıAy ne zaman test alıcan
Aaa öylemi kuzum ? Pik gün baz alanıyor sanıyordum yumurtlama demek çift çizgi demek ya bilemedim.14 Mayısta çatladıysa adet günün yarın gecikme olmamış daha canım benim. Piki değil çatlamayı baz alıyoruz
Canım aşılama ile o süreçte ne yapıldığı hakkında bilgi sahibi değilim bilgim olsa yardımcı olurdum doktora danışabilirsin ya da aşılama sürecinden geçen arkadaşlar belki bu konuda yardımcı olabilirlerYa bana cevap verecek kimse yok mu melisaa93 @Kristialia fnd_50 @Belisimm @cnlrm @melegim can S Sunshine1 @canancan11 @Tikabasa
Çift çizgi yumurtlama silikleşince çatlama oluyor silikleştiğini günden sonra 14 gün sayıyorsun adet için diye biliyorum ben. Geçen ay ovulasyon yapmış mıydın canım silikleştikten kaç gün sonra adet oldun meselaAaa öylemi kuzum ? Pik gün baz alanıyor sanıyordum yumurtlama demek çift çizgi demek ya bilemedim.
Vallahi hepimizin sabrını sınadı kargoyla yolluycam artıkAlamam ki kuzum işteyim akşama kdar ben çıkana kadarda kapanır eczane yakında yok yarında pazar. Anca eşime söyleyebilirim o da erken daha 2 gün geçmiş diyor kız inşallah hamileyimdirde yolarım şu adamı
İlk ovulasyon deneyimim canım. Ben düzenli olarak 27 28 günde adet oluyorum. Geçen ay 27 günde oldum bugün şuan 29. Günüm. 14 mayıs sabahı silikti 13 mayıs gece çatlamış olmalı. Bakalum kuzum Allah büyüktür herşey deneyim. Salı gününe de randevu aldım adet olursam hormon baktırıcam olmazsa beta baktırırmn:)Çift çizgi yumurtlama silikleşince çatlama oluyor silikleştiğini günden sonra 14 gün sayıyorsun adet için diye biliyorum ben. Geçen ay ovulasyon yapmış mıydın canım silikleştikten kaç gün sonra adet oldun mesela
Hahahah gelen eczaneci hastalardan isticem de patronum bayılırVallahi hepimizin sabrını sınadı kargoyla yolluycam artık
Yok yok pik değil çatlama baz alınıyor Hatta benim kullandığım program çatlama gününden sonraki günü birinci gün olarak sayıyor doğru çıkıyor.o hesaba göre sen bugün 13.gündesinAaa öylemi kuzum ? Pik gün baz alanıyor sanıyordum yumurtlama demek çift çizgi demek ya bilemedim.
Hemen bir gerginlik surat asmalar başlar sanki hamile kalmadın da sülalesine küfrettin gibiHahahah gelen eczaneci hastalardan isticem de patronum bayılır
Ay sorma melisa nasıl söylerim bilemiyorum yıllardır benim sayemde işliyor burası tek çalışıyorum bir gün izin yapmadım balayında bile rahat yoktu muhtemelen bırakmayacak ama bakalım. Allah vermiş sanane derim hahahaHemen bir gerginlik surat asmalar başlar sanki hamile kalmadın da sülalesine küfrettin gibi
İnternette 10 14 içince adet başlar yazıyor yani illa 14 mü kuzum herkeste o zaman benim daha adetime var geçmemişkiYok yok pik değil çatlama baz alınıyor Hatta benim kullandığım program çatlama gününden sonraki günü birinci gün olarak sayıyor doğru çıkıyor.o hesaba göre sen bugün 13.gündesin
Planlı değil sürpriz oldu dersin hamileliğin rahat ilerlerse yanına birini alırlar işi öğretirsin onları da mağdur etmemiş olursun Çalışma arkadaşı hamile kalan ilk insan o değil sonuçta Ama dikkat et haklarına hepsini al Vermedikleri izinlerinde ücretini alırsın diğer alacaklarınla. Patron ne kadar iyi olursa olsun iş ayrılığa gelince tanıyamıyorsun. Hakkın olanı vermek istemiyorlarAy sorma melisa nasıl söylerim bilemiyorum yıllardır benim sayemde işliyor burası tek çalışıyorum bir gün izin yapmadım balayında bile rahat yoktu muhtemelen bırakmayacak ama bakalım. Allah vermiş sanane derim hahaha
Kişiden kişiye değişiyor o canım eğer 14 günse seninki daha geçmemiş Benim 15.gün olur her zamanİnternette 10 14 içince adet başlar yazıyor yani illa 14 mü kuzum herkeste o zaman benim daha adetime var geçmemişki
Patronum iyi değil ki bitanem. Ben sargılı ayağımla işe geldim. Ah hak mı ? her akşam mesaiye kalıyorum da bırak parayı izin günlerime göz dikiyor. Gebeliği bekliyorum onun bahanesiyle ayrılacağım. Bakalım Allah ne yazdı hakkımızdaPlanlı değil sürpriz oldu dersin hamileliğin rahat ilerlerse yanına birini alırlar işi öğretirsin onları da mağdur etmemiş olursun Çalışma arkadaşı hamile kalan ilk insan o değil sonuçta Ama dikkat et haklarına hepsini al Vermedikleri izinlerinde ücretini alırsın diğer alacaklarınla. Patron ne kadar iyi olursa olsun iş ayrılığa gelince tanıyamıyorsun. Hakkın olanı vermek istemiyorlar
Hiç yumurtlama bakmadım ki ilk defa baktım işte ne zaman olunur bilmiyorum. Sadece benim adetim gecikmez yılda nadiren 1 2 gün gecikir. Öncekilerede baktım erken adet olduğum zamanlar sonraki ayda erken olmuş benim bu döngülere aklım almıyorKişiden kişiye değişiyor o canım eğer 14 günse seninki daha geçmemiş Benim 15.gün olur her zaman
İyi dayanmışın vallahi İnşAllah kısa sürede hamile kalırsın kurtulursun eğer haklarını vermek istemezse hiç bir şeye imza atma avukata verPatronum iyi değil ki bitanem. Ben sargılı ayağımla işe geldim. Ah hak mı ? her akşam mesaiye kalıyorum da bırak parayı izin günlerime göz dikiyor. Gebeliği bekliyorum onun bahanesiyle ayrılacağım. Bakalım Allah ne yazdı hakkımızda
İyi normalde gecikmiyorsa İnşAllah gebeliktendir bu gecikmeHiç yumurtlama bakmadım ki ilk defa baktım işte ne zaman olunur bilmiyorum. Sadece benim adetim gecikmez yılda nadiren 1 2 gün gecikir. Öncekilerede baktım erken adet olduğum zamanlar sonraki ayda erken olmuş benim bu döngülere aklım almıyor
Beni cümle aleme rezil eder adımı yayar hiçbiryerde işe girememİyi dayanmışın vallahi İnşAllah kısa sürede hamile kalırsın kurtulursun eğer haklarını vermek istemezse hiç bir şeye imza atma avukata ver
Canım benim her testin hassasiyeti farklı algılıyor. Ben o regl haberime kadar günlük 2 3 marka ayrı test yapıyordum ve hepsinde farklıydı. Sende bekle sadece bakalım hayırlı zamanda olur inşallah. Ve sana dediğim gibi benim regl 5 4 gün varken hiç birşey çıkmıyordu içini ferah tut bekle bakalımKızçeler ben tabiki yine test yaptım bomboş çıktı bence yok olsa azıcıkta olsa cıkardı, hsg cekildigim ay bu ay takip eden 2-3 ay içinde olur diyolar insallah bi sıkıntı yoksa regl belirtilerim de arttı iyice, insallah en kısa sürede müjdeli haberlerimizi alalım, nasip diyip bekliyoruz yapacak bi sey yok desteginiz icin tesekkürler @TASUU melisaa93 @Kristialia E Esra1306 @melegim can