- 17 Mayıs 2017
- 50
- 21
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar belirgin çizgiler var nasıl oluyor bu durum inşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla olurAaa tebrik ederim canım gayet güzel bence 2 günde bir tekrarlayıp 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol et, benimde bugün 11. Günüm testlerim silikti lekelenmeler devam ediyor bu arada beta hcg 1.93 çıktı malesef
32 değer pozitif görünüyor hayırlı olsunBana bı bakin nolur orta yerimden çatlicam sabaha kadar
Hayırlı olsun bebiş geliyor sağlıkla gelsin canım gözün aydınBana bı bakin nolur orta yerimden çatlicam sabaha kadar
İğneden 36 saat sonra ilişkiye başlayacaksın bir dolu bir boş şekilde bir hafta ilişki olmalıÇatlatma iğnesinden sonra kaç gün denemem gerekiyor acaba bilen var mı?
Çiğ fındık çiğ kabak çekirdeği keçiboynuzu özü iyi geliyor diye biliyorum havuç yumurta çatlaması içinYumurtayı hangi besinler büyütüyor ben fındık kuru üzüm falan yiyorum ama onun dışında hiç Bi yer de Havuç bulamadım Bi tane bile
Kullan tabikiBende folik asit falan var ama kullanmıyorum kullanım mi
Çok şaşırdım senin testine rağmen öyle çıkmasınaAaa tebrik ederim canım gayet güzel bence 2 günde bir tekrarlayıp 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol et, benimde bugün 11. Günüm testlerim silikti lekelenmeler devam ediyor bu arada beta hcg 1.93 çıktı malesef
Tamam canım saolKullan tabiki
Pazar akşamı pik gördümSenin ne zaman yumurtlama canım
Cnm bnım hemn çatlamıyoOnemli olan yumurtlama ama bence.. dongu uzun da olsa kisa da olsa 1 ya da 2 haziran gibi belli hamis olup olmadigimiz. Hangi gun test yapmayi düşünüyorsun?
Aramızda 1 gün var canımPazar akşamı pik gördüm
Ateş takibi yapıyorum bnmde cumartesiye çekti çizgiyiPazar akşamı pik gördüm
Allah razı olsun canım, benim bu 4. Hamileliğim 2 si ellerinden öper. 3. Aralıkta kimyasal oldu. Şimdi bu sağlıkla gelsin hiç bir şey yapmadım canım, ama ben kimyasal da bunda yumurtlama günlerinin önemini anladım. Ben ikisini de uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden on gün sonra silik çizgilerle öğrendim.İsmini çok görüyordum çok sevindim pozitif olmasına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Nasıl oldu ilaçla mı kendiliğinden mi
Bahseder misin
Tebrikler Tasuu çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım, benim bu 4. Hamileliğim 2 si ellerinden öper. 3. Aralıkta kimyasal oldu. Şimdi bu sağlıkla gelsin hiç bir şey yapmadım canım, ama ben kimyasal da bunda yumurtlama günlerinin önemini anladım. Ben ikisini de uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden on gün sonra silik çizgilerle öğrendim.
Kimyasalda yumurtlamanın öncesi yumurtlama günü sonrası 3 gün üst üste olmuştu. Tutmuştu. Bunda ise yumurtlama pazar diyordu cumartesi tek oldu. Kısmet...
Kuzuummher ay değişir o döngü panik yapıp üzülme ona kalırsa adetten 2 sonra da yumurtlama olmamalı ne ara büyicek ama oluyor bekle sabret görüceksinYa kızlar ben hiç iyi değilim of adetin 9. Günü bugün yumurtanın az da olsa büyümesi gerekmez miydi hep 15. Gün yumurtlama oluyordu bende bu ay 9. Günde hiç büyümediyse 15. Gün hiç yumurtlama olmaz ben en azından 6-7 mm büyümüştür umuduyla doktora gitmiştim çok evham yaptım psikolojim bozuldu niye böyle oldum bilmiyorum güya akışına bırakacaktım ama ağladım ağlicam resmen psikolojim bozuldu yine
Tasu kuzum o zaman yumurtlama öncesi korunmalımıyız kimyasal olmaması için ? Bu konuda bilgi sahibi değilimde.Allah razı olsun canım, benim bu 4. Hamileliğim 2 si ellerinden öper. 3. Aralıkta kimyasal oldu. Şimdi bu sağlıkla gelsin hiç bir şey yapmadım canım, ama ben kimyasal da bunda yumurtlama günlerinin önemini anladım. Ben ikisini de uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden on gün sonra silik çizgilerle öğrendim.
Kimyasalda yumurtlamanın öncesi yumurtlama günü sonrası 3 gün üst üste olmuştu. Tutmuştu. Bunda ise yumurtlama pazar diyordu cumartesi tek oldu. Kısmet...