Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa ciddimisin canımmm sana ayrı bi sevindim yaaa aglıcam şimdiKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Yaa çok güzel bir sonuç gelecek İnşAllahKan verdim
Bebeğim elimde bir tane doğru düzgün test var onu da sabah ilk idrarla yapayım diyorummelisaa93 hadı teste bebısım.varsa eger dunden bugune koyulasması gereklısende ver guzel haber bıze
Yaaa görüyormusun balım allah isterse veriyor dememkki tedavilerle acı çekmeye gerek kalmadı çok şükür çok şükür allahım kendim hamile olsam bu kadar sevinmezdim inan allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin canım benimKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Evet ya keseyi görmek nasip etsin hemen sana atıcam resminiAaaaa ciddimisin canımmm sana ayrı bi sevindim yaaa aglıcam şimdi
Ay bende öyle oldum bizim gibi demirbaşlar hamile olunca daha bir seviniyorum umudum artıyorAaaaa ciddimisin canımmm sana ayrı bi sevindim yaaa aglıcam şimdi
Ya hiç sorma ya o kadar acı çekti tüp bebek ile kaybetti allahım en dogalından nasip etti çok şükürAy bende öyle oldum bizim gibi demirbaşlar hamile olunca daha bir seviniyorum umudum artıyor
Çok şükür canım çok şükür rabbim hepimize nasip etsin İnşAllahYa hiç sorma ya o kadar acı çekti tüp bebek ile kaybetti allahım en dogalından nasip etti çok şükür
Amin canım amin yaa inan keşke şuan senin için sevinçten atan kalbimin sesini duyabilseydin. Ne kullandın canım bu ay bizide aydınlatırmısın bu minnoş nasıl geldi sanaEvet ya keseyi görmek nasip etsin hemen sana atıcam resmini
Dogru duzgun olmayanı yap o zaman.ıyısı sabaha kalsınBebeğim elimde bir tane doğru düzgün test var onu da sabah ilk idrarla yapayım diyorum
Tamam bebeğim biraz tutayım kendimi yapıyım o zaman sen iste yeterkiDogru duzgun olmayanı yap o zaman.ıyısı sabaha kalsın
Evet o acılarımı gördü Allah.Yaa Allah kalbine göre versin veriyorda eminim bunaşimdi duam kucağıma alayımYaaa görüyormusun balım allah isterse veriyor dememkki tedavilerle acı çekmeye gerek kalmadı çok şükür çok şükür allahım kendim hamile olsam bu kadar sevinmezdim inan allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin canım benim
Hadi bakalım bekliyoruz gelsin pozitiflerTamam bebeğim biraz tutayım kendimi yapıyım o zaman sen iste yeterki
Ahh mınnosuummm benımm Allahım ınsallah vardırTamam bebeğim biraz tutayım kendimi yapıyım o zaman sen iste yeterki
kuzum neler kullandın bu ay mfk almışmıydınEvet o acılarımı gördü Allah.Yaa Allah kalbine göre versin veriyorda eminim bunaşimdi duam kucağıma alayım
Bu seferki bebegini kucagına alacaksın ben cok inanıyorum çünkü hic stres yapmadın ve o sana kendiliginden geldi testinde koyu beta kesin 300 ü gecik cıkar daha önce gördügüm testlere göreEvet o acılarımı gördü Allah.Yaa Allah kalbine göre versin veriyorda eminim bunaşimdi duam kucağıma alayım
İnşAllah bebeğim ama pek umudum yok benimHadi bakalım bekliyoruz gelsin pozitifler
Mfk her ay kullandığım Athena..ara sıra minera..eşim azopermkuzum neler kullandın bu ay mfk almışmıydın