Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin adet gününe göre çok yüksek ama yanılıyor olabilirim mısın yada çoğul gebelikYaaa Allah kalbine göre versin canım.Bu gün adet günüm canım benim
Allahıma çok şükürikiz sanmıyorum ayın başında hamiş kalmışımYaaa maşallah subhanallah ayy birde ikiz geliyormuş çifte bayram olur
Amin Allah canım.Evet çok şükür AllahımaNiqu canım ne kadar sevindim bilemezsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbime binlerce şükür
Yok kuzum ilk gebelikte adetime 3 gün kala 506 çıkmıştı ama 1 kese vardır..bu gün adetimDeğerin adet gününe göre çok yüksek ama yanılıyor olabilirim mısın yada çoğul gebelik
Yaa senin icin cok sevindimm. Saglikla gelsin minnos insallahAmin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızlar
Amin canım Allah hep sevindirsinYaa senin icin cok sevindimm. Saglikla gelsin minnos insallah
O kadar geride kalmışım ki şimdi geldim burayaKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Sağlıklı ilerlesinde önemli değil ikiz falanYok kuzum ilk gebelikte adetime 3 gün kala 506 çıkmıştı ama 1 kese vardır..bu gün adetim
Yaaa canım benimAllah sanada nasip etsin canım hep duamdasınız.Allah her kesin gönlüne göre versinO kadar geride kalmışım ki şimdi geldim buraya
Gözlerim doldu yaaa Niquuu hayırlı olsun, sağlıkla hayata tutunsun minnoş. Teyzelerinin yüzünü güldürdü Allah da onu hep güldürsün.
Darısı başımıza AMİN ❤
Tabi canımSağlıklı ilerlesinde önemli değil ikiz falan
Hayırlısı kuzum. Ancak ovulasyona şaşırdım, koyulaşmışTesti yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadı Hazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
Yaa kuzum nolur üzülme bak sende imanlısın biliyorsun biz çabalıyoruz ama her şey Allahın elinde..vitaminleri kullan çayları içme kalıcan ben inanıyorum bunaTesti yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadı Hazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
Belkide bir yumurta daha büyütüttüm bu zamanaHayırlısı kuzum. Ancak ovulasyona şaşırdım, koyulaşmış
Lh benimde adete yakın pik çıkartıyorTesti yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadı Hazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
İnşAllah bebeğim sabırla bekliyorum Hayırlı sağlıklı şekilde nasip olsundaYaa kuzum nolur üzülme bak sende imanlısın biliyorsun biz çabalıyoruz ama her şey Allahın elinde..vitaminleri kullan çayları içme kalıcan ben inanıyorum buna
İn şa Allah o günde gelicek hepimiz anne olucazİnşAllah bebeğim sabırla bekliyorum Hayırlı sağlıklı şekilde nasip olsunda
Amiiiin canım benim İnşAllahİn şa Allah o günde gelicek hepimiz anne olucaz
Belki ikimizde de arkadan gelen yumurta büyüyordurLh benimde adete yakın pik çıkartıyor